ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
russia

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот russia » 11 юли 2016 10:30

http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
Ангел Рангелов беше участник в най-горещите събития около ЦСКА през миналата седмица. Той се появи на първата тренировка на "червените" и беше атакуван от феновете на ЦСКА-София. После пък участва в прословутото събрание на славните ветерани. Геле Рангелов, както е известен бившият защитник на армейците, хвърли светлина върху изминалите дни пред "7 дни спорт".
...
"В крайна сметка какво решихте вие, ветераните?
- Че искаме среща с Васил Божков, да разберем от първа ръка намеренията му за ЦСКА. Обеща да ни съдейства Димитър Джамов. За мен няма друг вариант! Аз съм от юноша в ЦСКА. Този клуб ме създаде като футболист, той ме пенсионира. Той ми е дал всичко на света. Не мога да се отрека от него и да стана от някакъв изкуствен отбор. Това с Литекс е изкуствена история. То е незаконно. Литекс беше изхвърлен от "А" група и не е изтърпял наказанието си. Смениха цяла наредба само и само да угодят на един клуб.
- Мнозина ще кажат, че срещу вас тежи думата на легенди като Паро Никодимов, Димитър Пенев, Христо Стоичков?
- Вие чули ли сте го лично Христо Стоичков да казва такова нещо?
- Не съм, признавам. Защо?
- Защото според мен Христо Стоичков никога няма да прости обидата, нанесена му през 2013 година.
- Говорите за историята с акциите?
- Разбира се, Ганчев и тогава го подлъга и после изостави Стоичков да се оправя сам с акциите. За капак го махна и като треньор на Литекс. Говореше се, че цялата работа е била именно с тази цел. Да се освободи от Стоичков. Христо никога няма да прости тази обида. Димитър Пенев? Позволявате ли да се обърна към него?
- Давайте?
- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!?
"
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 10:31

russia написа:САМО ЦСКА ей, калпазани! Само ЦСКА!

Не ЦСКА-София-Ловеч-Етрополе...последния да затвори вратата!
Айде, припознавайте си със здраве, и вие душа носите!

Носят душа, ама припознаваческа, не автентична 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 10:34

russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
Ангел Рангелов беше участник в най-горещите събития около ЦСКА през миналата седмица. Той се появи на първата тренировка на "червените" и беше атакуван от феновете на ЦСКА-София. После пък участва в прословутото събрание на славните ветерани. Геле Рангелов, както е известен бившият защитник на армейците, хвърли светлина върху изминалите дни пред "7 дни спорт".
...

Сега припознавачите ще ревнат, че Ангел Рангелов не е никаква легенда, защото има само.... 120 мача за ЦСКА :oops: и има само 4 титли с ЦСКА. Друго си е Джуджето, Манчев и Пифа.
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 юли 2016 10:35

Геле Рангелов:

- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!?
:roll: :oops:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 10:38

russia написа:Геле Рангелов:

:roll: :oops:

Цялото интервю е много силно и смислено ;)

И то от юноша на ЦСКА, не от наемници и предатели. Каквито са и братята Зафирови и баща им ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]

[center]
[/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 11 юли 2016 10:38

baraba написа:ЦСКА не е Литекс , това и децата го знаят , май само вие не сте , че го повтаряте като в захлас :mrgreen: Довиждане .... довиждане .... довиждане ..... помиш ли го това скандиране на публиката за провалили се на сцената ;)

Как го знаят бре?Дай някъде черно на бяло.Стига общи приказки.Кога Литекс купи нещо което да има общо с ЦСКА?Ти явно си дете, щом знаеш нещо което друг никой не знае. :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2016 10:39

River Plate написа:
russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
...

Сега припознавачите ще ревнат, че Ангел Рангелов не е никаква легенда, защото има само.... 120 мача за ЦСКА :oops: и има само 4 титли с ЦСКА. Друго си е Джуджето, Манчев и Пифа.

Споко , няма , защото Гелето не знае ,че е давал това интервю все още :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това същото , като с едни документи от ФАФА на кетъринга :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 юли 2016 10:39

Обиден ли сте от първата тренировка на ЦСКА онзи ден, когато фенове на хибрида ви псуваха?

- Псуваха, обиждаха, наричаха ме предател. Мен - юношата на ЦСКА, републикански шампион с тима още от детска възраст. Капитан на ЦСКА. Аз съм предателят? Аз, с чийто трансфер беше направено осветлението на "Армията". Бях първият професионален играч на ЦСКА, продаден в чужбина. Заминах за Ираклис Солун срещу 80 000 долара. С тях поставиха осветлението.
- Така излиза, предател е този, който победи Нотингам няколко часа след като баща му умира, но въпреки това настоява да играе?
- Така излиза. Хората от Нотингам разбраха тогава, че баща ми е починал в навечерието на мача. И като жест изпратиха венец на гроба му. Е, аз ли не знам кое е ЦСКА? Пенев, Никодимов, призовавам ви! Не помните ли в кое ЦСКА играхте, в кое станахте хора, кое ви направи национали? В кое ЦСКА бяхте треньори!

:(

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2016 10:41

HekakaB написа:
baraba написа:ЦСКА не е Литекс , това и децата го знаят , май само вие не сте , че го повтаряте като в захлас :mrgreen: Довиждане .... довиждане .... довиждане ..... помиш ли го това скандиране на публиката за провалили се на сцената ;)

Как го знаят бре?Дай някъде черно на бяло.Стига общи приказки.Кога Литекс купи нещо което да има общо с ЦСКА?Ти явно си дете, щом знаеш нещо което друг никой не знае. :lol:

Ма ни мЪ интресуАш ве чуЕк :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 11 юли 2016 10:41

Гриша, ти тези факти от историята на ЦСКА знаеш ли ги?
Като се бараш за собственик на ЦСКА, вземи понаучи нещо за този велик клуб бе, тапишон! :evil:

Върни се в “Архив”