Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Ще се разчистят, Клоп ги гледа цял сезон
Сисоко нищо,че е от изпадащ(изпаднал)отбор, добър е.С Германия на ниво на финала повече от ниво,Клопо си знае какво да вземе какво не.Ще се радваме колеги, но не тази година .Мисля ,че Клоп ще изгради(направи) отбор за титла в Англия!
kileto написа:Сисоко нищо,че е от изпадащ(изпаднал)отбор, добър е.С Германия на ниво на финала повече от ниво,Клопо си знае какво да вземе какво не.Ще се радваме колеги, но не тази година .Мисля ,че Клоп ще изгради(направи) отбор за титла в Англия!
Е*аси снаряда
-
Plovdiv_1926
- Контакти:
wolf написа:kileto написа:Сисоко нищо,че е от изпадащ(изпаднал)отбор, добър е.С Германия на ниво на финала повече от ниво,Клопо си знае какво да вземе какво не.Ще се радваме колеги, но не тази година .Мисля ,че Клоп ще изгради(направи) отбор за титла в Англия!
Е*аси снаряда
Направо да им пускаме офертата
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
-
sunscres92
- Контакти:
Много е добър Сисоко - прилича на Яя Туре.
sunscres92 написа:Много е добър Сисоко - прилича на Яя Туре.
Да си призная Сисоко не съм го гледал как играе в Нюкасъл,но откакто го свързаха с нас (че искаме да го купуваме)почнах да го следя(с Германия и тук на финала)този е животно в този мач.Пробиви удари и тн..Вие виждате не сте слепи.
kileto написа:sunscres92 написа:Много е добър Сисоко - прилича на Яя Туре.
Да си призная Сисоко не съм го гледал как играе в Нюкасъл,но откакто го свързаха с нас (че искаме да го купуваме)почнах да го следя(с Германия и тук на финала)този е животно в този мач.Пробиви удари и тн..Вие виждате не сте слепи.
Абе има един "сляп", ама той си мълчи
[offtopic]фостатааааааааа на всички кокошки[/offtopic]
-
sunscres92
- Контакти:
wolf написа:[offtopic]фостатааааааааа на всички кокошки[/offtopic]
За Тея умреляци от Португалия ли си?
sunscres92 написа:wolf написа:[offtopic]фостатааааааааа на всички кокошки[/offtopic]
За Тея умреляци от Португалия ли си?
Аз също се кефя , но не заради Португалия . Те циганите най-малко заслужаваха победата , но се радвам ,че разкриха тъпите прехвалени французи . Жиру и Жиняк най измислените нападатели , пълни некадърници . Погба след това евро трябва да ги е срам да му искат повече от 30 милиона на тая интернет звезда . Евра няма да си направя и труда да напиша ква мърша е .