ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2016 13:03

Altarf написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:Я , са ми обясни по кой ЕИК се води общността , ако не можеш ..... Напълни се форума с разни спамерчета , ужассс :shock:

По това на клубът .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ми аз лично нямам НИКАКВА правна връзка с това дружество.

Затова и само драскаш, а не играеш на терена!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 юли 2016 13:08

Torino FC 1906 написа:
soilwork написа:
samocska1 написа:Ясно изчаквате смъртта на ЦСКА,успех в първа лига с новия ви клуб,успяхте да убиете най-големия клуб в България, честито.
[center]Нещо си се объркал....ние сме обикновени фенове,които обичат отбора си . Тия които убиха АД-то ,са Черепа (от него започна трупането на дългове ) Лупи и Титан[/center]

Отбора ви е още ЖИВ ... но вие вече го загробихте и чакате с кеф да го доубиете вместо да го ВЪЗРОДИТЕ както и е заглавието на тази тема !

Пълни изроди сте ... Надали някой футболен фен ще ви има уважението на такива еничари като вас .
Идея си нямате какъв срам и позор сте .... спокойно може да се наредите рамо до рамо с Лупи !

Хайде , честито

С какви очи си тръгнал да се правиш че много те е еня за ЦСКА и неговата автентичност,ти цял живот си мразил ЦСКА,феновете му и всичко свързано с този клуб,ето ти един твой коментар от далечната 2010г.,тогава нямаше проблеми с автентичносста на ЦСКА но злобата ти е същата като сега.Защо трябва да ми пука какво мисли един син злобен комплексар за моя клуб,ако имаш капка достойнство ,в което силно се съмнавам,трябва да напуснеш форума на ЦСКА със скоростта на бит п....ас.

Re: Защо публиката на ЦСКА намалява?

Мнениеот Torino FC 1906 на 08 Авг 2010 21:06
Целувайте му още дебелия и мазен гъз на вашия червен вожд Дучето и неговата пияна и дрогирана кохорта па после рефете като вдовици за к.р !
Ем , миналата година ви спаси да не станете шампиони , ем сега му спряха кранчето .
Не виждате ли че всичко е " интереса клати феса " за вашите любими ИДОЛИ !
И няма никакво оправдание за нормалния привърженик на ЦСКА , защото е едва втори кръг и има 300 човека но се вижда колко си обичате и подкрепяте отбора , а заглавието на подобна тема в 22 кръг какво ли ще бъде " 27 пенсионера групово посетиха мач на ЦСКА и се вдигна двойно посещаемост на домакините мачове на ЦСКА ;)
.....Правописа си е изцяло твой.
Последна промяна от peliforewer на 10 юли 2016 13:11, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 10 юли 2016 13:08

maxi1914 написа:
Altarf написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:Я , са ми обясни по кой ЕИК се води общността , ако не можеш ..... Напълни се форума с разни спамерчета , ужассс :shock:

По това на клубът .

Искам да кажа , че това ЕИК ви плаща глобите към БФС . Това ЕИК има приходи от покупката на артикули и ощр мн. подобни неща . Ако си от даден клуб искал не искал си свързан с ЕИК . Как иначе си взимаш билети карти и т.н. Ама пак не ви оттърва нали .

Ами билети и карти ще си купувам и от новото дружество. Даже баш утре отивам за абонаментна.

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 10 юли 2016 13:11

Стоилов: Лудогорец стои зад атаките срещу ЦСКА

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ska-387061

Сега олекнахте много здраво с една от опорните точки .

Нали бяха "говедата" шиши и извънземните ???

Ах колко жалко е да си оранжава магисталка :lol:

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 10 юли 2016 13:14

Torino FC 1906 написа:
Стоилов: Лудогорец стои зад атаките срещу ЦСКА

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ska-387061

Сега олекнахте много здраво с една от опорните точки .

Нали бяха "говедата" шиши и извънземните ???

Ах колко жалко е да си оранжава магисталка :lol:

Ми не. Имаше левскари на цирка със Зафиров, бяха добре разпознати.
НКП на Левски ще пише доноси до футболните централи, а управителният съвет дори заплаши с напускане на първенството.
Атаки има от всеки, който се чувства застрашен.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 10 юли 2016 13:15

Altarf написа:
maxi1914 написа:

По това на клубът .

Няма и нужда да имаш..Ти си фен.Извъртя спора към себе си.Тя общността не включва само и единствено феновете.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 юли 2016 13:20

baraba написа:В случая се изказа напълно неподготвен , влез в сайта на Динамо и там има едно .... ПРЕДСТАВЯНЕ на ЦСКА и напълно резонно проследяване на по-важните събития от историята на ЦСКА включително и намесата на Тиквун ;) та аргумента си е редовен , а ти се мъчиш да се самоубедиш , че хората не знаят за ЦСКА на международната сцена ;) Поредното доказателство за комплексарщината у подуенци (само изказа сравняващ Интер Милано с .... филанкишията е повече от показателен) Айдееее , подобни "доброжелатели" у .... :arrow: :evil:

Това са отчаяни опити да се аргументираш с някакви чужденци, които изобщо не следят в детайли процесите у нас. ;) Точно детайлите са важни, които са ни известни на нас, а не "по-важните събития". Виждат името ЦСКА, виждат позната емблема (която всъщност е чужда), ама едва ли са влезли в Търговския регистър, за да проверят, че има друг ЦСКА, а този клуб всъщност е друг. Няма нужда украинци, италианци или французи да ни просветляват какво се случва в България.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 10 юли 2016 13:23

Изображение

След като тоя дето уж щял да озеленява , признава че Ганчев е шеф на ЦСКА , с емблема и всичко . за какво говорим ?
Прави цирк черепа , нищо повече . Балъците озеленители си лалкат . ;)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 юли 2016 13:26

Тоя в ляво защо е в червено?
Изображение

Потребителски аватар
pepe23
Контакти:

Мнениеот pepe23 » 10 юли 2016 13:40

Това в ляво вкара гол на финал и стана шампион с титла, нещо невиждано от доста години на герена

Върни се в “Архив”