[center]Тва е положението! Кратко и ясно :Има само един ЦСКА и той ще играе на Армията !!! Останалото са брътвежи на Оздравители и левскари[/center]Nuke написа:Прочетете мнението на Жеков. Сущий припознавач:Тоест заставате зад проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков за възраждане на клуба?
- Да, разбира се. Нали този отбор ще участва в А група и ще играе на „Армията"? Кой друг да подкрепя? Ицо Стоичков притежава 20% от клуба.
Беше направена силна селекция, а се чакат и още футболисти. Уредиха се много престижни контроли, сега с Динамо Киев идва мач, после с Интер, Удинезе ще ни гостна на „Армията"... А от другата страна какво имаме? Една група деца и юноши, която се подготвя за В група. Ами аз не искам повече да гледам срещи от трета дивизия. Ако искам да гледам как играят аматьори, ще си отида на село (смее се). ЦСКА трябва да е в А група, да се бори за титлата, за купата и за Европа. Какво повече да искаме?
Мен би ме било срам. Подигравка. Как една легенда може за миг да се превърне в едно нищо.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Altarf написа:Не ни остава нищо друго, освен да изчакаме с чаша вино в ръка последните дни на хората, които искаха ЦСКА в долните дивизии (независимо от причините).
Като истински лешояди...
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...

Nuke написа:Прочетете мнението на Жеков. Сущий припознавач:Тоест заставате зад проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков за възраждане на клуба?
- Да, разбира се. Нали този отбор ще участва в А група и ще играе на „Армията"? Кой друг да подкрепя? Ицо Стоичков притежава 20% от клуба.
Беше направена силна селекция, а се чакат и още футболисти. Уредиха се много престижни контроли, сега с Динамо Киев идва мач, после с Интер, Удинезе ще ни гостна на „Армията"... А от другата страна какво имаме? Една група деца и юноши, която се подготвя за В група. Ами аз не искам повече да гледам срещи от трета дивизия. Ако искам да гледам как играят аматьори, ще си отида на село (смее се). ЦСКА трябва да е в А група, да се бори за титлата, за купата и за Европа. Какво повече да искаме?
Мен би ме било срам. Подигравка. Как една легенда може за миг да се превърне в едно нищо.
Ма не мЪ интересуа ве чуек , какво би те засрамило , щом си съгласен да печелите титли по НЕспортменски начини , щом си съгласен да има различен аршин за наказанията от БФС , САМО за подуенци за нас си безгласна буква

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
djd написа:Така че чакаме още 2-3 дни и ще стане ясно кой какво реално е възнамерявал да прави. Щото едва ли юристите на Гришата и на Божков не са били наясно с процедурата.
Напълно наясно са. Затова сме напълно наясно и ние феновете, че оздравяването е невъзможно. Те самите не го желаят. И двамата имат еднакви планове за ЦСКА. Разликата е, че единият цяла година инвестира и застане с лицето си. Докато другия не го видяхме и един път, не е дал и стотинка.
baraba написа:Nuke написа:Прочетете мнението на Жеков. Сущий припознавач:Тоест заставате зад проекта на Гриша Ганчев и Христо Стоичков за възраждане на клуба?
Ма не мЪ интересуа ве чуек , какво би те засрамило , щом си съгласен да печелите титли по НЕспортменски начини , щом си съгласен да има различен аршин за наказанията от БФС , САМО за подуенци за нас си безгласна буква![]()
Абе, жрице ганчевска, що се правиш на улава? Отговорих ти на предната страница по тоя ти въпрос. Ебахти долното човеченце си!
[center]Другата седмица ще четем сълзливи декларации за отказали се от ЦСКА -Оздравители.....ще е забавно
[/center]
Ганчев както премести Литекс от Ловеч утре може да реши да го премести в Пловдив и да го кръсти Ботев тогава какво ще правите припознавачи??
- Torino FC 1906
- Контакти:
soilwork написа:[center]Другата седмица ще четем сълзливи декларации за отказали се от ЦСКА -Оздравители.....ще е забавно[/center]
Наистина си прав ... от ден на ден става все по забавно
Шоуто е гарантирано когато почне Галактическата БГ лига с титаничните отбори на Верея,Нафтата и Чавдар-Литекс "ЦСКА" - от София ... циркът е гарантиран
Между другото ... новият формат на първенството не ги ли направиха от "синьото" БФС за да се обслужат интересите на вашият нов БОГ от Микре с любезното съдействие на Тиквата ..., оп извинете г-н Бойко Борисов ?
Altarf написа:djd написа:Така че чакаме още 2-3 дни и ще стане ясно кой какво реално е възнамерявал да прави. Щото едва ли юристите на Гришата и на Божков не са били наясно с процедурата.
Напълно наясно са. Затова сме напълно наясно и ние феновете, че оздравяването е невъзможно. Те самите не го желаят. И двамата имат еднакви планове за ЦСКА. Разликата е, че единият цяла година инвестира и застане с лицето си. Докато другия не го видяхме и един път, не е дал и стотинка.
Ако 24 млн лева означава невъзможно, как виждаш ти бъдещето на този клуб?
Нещо нов стадион, групи на ШЛ?
soilwork написа:[center]Другата седмица ще четем сълзливи декларации за отказали се от ЦСКА -Оздравители.....ще е забавно[/center]
Предлагам и други:
"Градев: Горанов отписа с лека ръка 15 милиона лева вземания на държвата. ГЕРБ повече никога няма да спечели избори"
"Божков: Никога не съм искал да оздравявам ПФК ЦСКА АД"
"Бивш тартор на Офанзива: Божков ни излъга"
"Зафиров: Подведоха ме! Извинявам се на момчетата"
"Полковника: ЦСКА е там, където е публиката"
---------------------------------------------------------------------------------
"Емил Коцев: Кизилос преучредява автентичното ЦСКА, започва от А окръжна. Бюджетът е 5 милиона на сезон"
7 Дни Спорт: "Нулев интерес към Литекс, продадени са само 30 абонаментни карти!"