ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 09 юли 2016 23:34

11_best написа:Ровя се из разни сайтове, за да видя тия оздравителни планове някакви фойерверки ли са или сериозна работа, и какво откривам.
МФ трябва да даде разрешение и същото да се представи в едноседмичен срок пред съда. Съгласие от НОИ не е взимано в последните месеци. Никой не пита, дали ще се справят по някакъв начин... Затова караме по закон и обичайна практика.
Законът(ДОПК):
Чл. 189. (1) Оздравителен план или извънсъдебно споразумение в производството по несъстоятелност не може да предвижда намаляване, отсрочване и/или разсрочване на публични задължения без предварителното съгласие на министъра на финансите, който взема предвид становището на съответните органи по чл. 184, ал. 1 за разсрочване на задължения за задължителни осигурителни вноски. Не се допуска преобразуване на публични задължения в акции и дялове от капитала на дружеството длъжник.
За да не пействам целия чл.184, ал.1 от ДОПК, само ще отбележа - в нашия случай за важния документ, преди министъра, следва да има решение със съгласие на Надзорния съвет на НОИ.
Решенията на НЗ на НОИ са публични. Видно от техния сайт заседават веднъж месечно или веднъж на два месеца около 15-то число.
Единственото подобно решение, което НОИ (източник: http://www.nssi.bg/aboutbg/structure/125-board/decisionsns ) е взело за тази година на последното си заседание от 16.05.2016г. гласи:
"Решение(т.7): На основание чл.189 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и чл. 36,
ал.1, т.6 от КСО, Надзорният съвет не даде съгласие за разсрочване на задълженията на
„ЕС ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД , ЕИК ***********, гр. ******** в размер на 215 917, 60
лв."
Срокът на министъра за издаване на разрешение е 3 месеца...
Та върпросът ми е - събрали ли са се, ще се съберат ли тези от НЗ на НОИ, ще оформят ли протокола, ще го дадат ли навреме на министъра, министъра ще може ли да се произнесе, ще се оформи ли произнасянето в срок?
7 дни, ако не се натиснат два значими органа - НЗ на НОИ и министър, са непосилен и нереален срок, според мен. Май синдичката лъже повече от някои други... И къде дрямаха всички желаещи оздравяването няколко месеца?

Няма кой да ти отговори на сериозен въпрос тук. Според трол Кашчей, МФ взема сам решение, с едно почесване по макарите. Изобщо в момента да се хабиш и да излагаш аргументи в този подфорум е загуба на време. Най-много някой да те прати в оранжевия форум!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 юли 2016 23:35

11_best написа:Ровя се из разни сайтове, за да видя тия оздравителни планове някакви фойерверки ли са или сериозна работа, и какво откривам.
МФ трябва да даде разрешение и същото да се представи в едноседмичен срок пред съда. Съгласие от НОИ не е взимано в последните месеци. Никой не пита, дали ще се справят по някакъв начин... Затова караме по закон и обичайна практика.
Законът(ДОПК):
Чл. 189. (1) Оздравителен план или извънсъдебно споразумение в производството по несъстоятелност не може да предвижда намаляване, отсрочване и/или разсрочване на публични задължения без предварителното съгласие на министъра на финансите, който взема предвид становището на съответните органи по чл. 184, ал. 1 за разсрочване на задължения за задължителни осигурителни вноски. Не се допуска преобразуване на публични задължения в акции и дялове от капитала на дружеството длъжник.
За да не пействам целия чл.184, ал.1 от ДОПК, само ще отбележа - в нашия случай за важния документ, преди министъра, следва да има решение със съгласие на Надзорния съвет на НОИ.
Решенията на НЗ на НОИ са публични. Видно от техния сайт заседават веднъж месечно или веднъж на два месеца около 15-то число.
Единственото подобно решение, което НОИ (източник: http://www.nssi.bg/aboutbg/structure/125-board/decisionsns ) е взело за тази година на последното си заседание от 16.05.2016г. гласи:
"Решение(т.7): На основание чл.189 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс и чл. 36,
ал.1, т.6 от КСО, Надзорният съвет не даде съгласие за разсрочване на задълженията на
„ЕС ДЖИ ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД , ЕИК ***********, гр. ******** в размер на 215 917, 60
лв."
Срокът на министъра за издаване на разрешение е 3 месеца...
Та върпросът ми е - събрали ли са се, ще се съберат ли тези от НЗ на НОИ, ще оформят ли протокола, ще го дадат ли навреме на министъра, министъра ще може ли да се произнесе, ще се оформи ли произнасянето в срок?
7 дни, ако не се натиснат два значими органа - НЗ на НОИ и министър, са непосилен и нереален срок, според мен. Май синдичката лъже повече от някои други... И къде дрямаха всички желаещи оздравяването няколко месеца?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 юли 2016 23:36

Altarf написа:
petko.h.markov написа:
Altarf написа:Хаха, значи според някои феновете на ЦСКА били предали клуба си, след което станали от Литекс и после имали претенции за титлите на ЦСКА.

Е това е оздравителната логика. Просто недостижима! :lol:

Бъркаш последователността.Предаваш ЦСКА като ставаш от Литекс.Както ти.Първо при Божков,после при Ганчев.
Важното е търбуха да е пълен,нищо че захапката е обратна.

Брат, ти си тотално изкукуригал. Честно. Никога не съм бил за Божков :lol:
Ако визираш онова, което си цитирал, това е защото иронизирах левскарите да ни подкрепят срещу БФС, който по онова време тотално игнорираше всякакви опити за спасението на клуба.
Цялата ти работа е такава. :lol: Нищо чудно, че за теб един клу,б това е търговското дружество. Просто ти липсва интелект или пък желание за търсене на истината. Ще прочета само още един твой отговор и те блокирам. Жалък си.

"Познанието трябва да отговаря на съзнанието.."
Това съм сигурен,че никога няма да можеш да го разбереш.
Ти даваш ли си сметка,колко ме вълнува дали ще ме блокираш.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 09 юли 2016 23:37

petko.h.markov написа:
Altarf написа:
petko.h.markov написа:
Altarf написа:Хаха, значи според някои феновете на ЦСКА били предали клуба си, след което станали от Литекс и после имали претенции за титлите на ЦСКА.

Бъркаш последователността.Предаваш ЦСКА като ставаш от Литекс.Както ти.Първо при Божков,после при Ганчев.
Важното е търбуха да е пълен,нищо че захапката е обратна.

Брат, ти си тотално изкукуригал. Честно. Никога не съм бил за Божков :lol:
Ако визираш онова, което си цитирал, това е защото иронизирах левскарите да ни подкрепят срещу БФС, който по онова време тотално игнорираше всякакви опити за спасението на клуба.
Цялата ти работа е такава. :lol: Нищо чудно, че за теб един клу,б това е търговското дружество. Просто ти липсва интелект или пък желание за търсене на истината. Ще прочета само още един твой отговор и те блокирам. Жалък си.

Аз съм сигурен, че и ти никога няма да можеш да го разбереш. :?

Sith
Контакти:

Мнениеот Sith » 09 юли 2016 23:39

гражданин от село написа:
Sith написа:
гражданин от село написа:
Sith написа:
Skywalker написа:Как се краде история бе хора ? И евентуално, като се открадне, къде отива ? Нещо не разбирам явно !

История не се краде, но лесно се променя, пренаписва и т,н. Един пример, Румъния пише в учебниците си, че Добруджа е румънска. Вярно ли е ?

Така, че който владее музея, тоест пак Ганъо Гриша, той си пише и историята. Ще пришива евентуално история на друг клуб към тази на евентуално фалирал ЦСКА..

Пак ли започваме с неадекватните и глупави "примери"?

Кое е неадекватно. Това реално го пише в румънските учебници и хората си го имат за истина там в Румънско. Ти не го припознаваш естествено, понеже не е реално. Не подхождаш по същият начин с ЦСКА обаче, където е лесно да се криете зад идеи и да кривите реалността както ви дойде. :roll:

Направи тема за Добруджа и там ще обсъждаме историята, настоящето и бъдещето.

Какво се месиш между шамарите, като не те засягат въпроси за историята. :o Аз отговарях на съвсем друг персонаж, който се чудеше за история и как се крадяла и т.н. Лесно е да се правите на интересни, ама като няма какво да кажете по дадена тема и веднага обръщате палачинката и айде у лево, прави си нова тема и т.н. Като няма какво да кажеш просто си мълчи там и припознавай тихо в каквото си вярваш... :mrgreen:
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 юли 2016 23:39

шивача написа:
Кашчей написа:

И ти си недостижим, ДърПатка! Толкова неграмотност в "журналист" не съм срещал, като изключа тия от ГОНГ!

Аз самият не съм от най-грамотните, затова и нямам претенции към журналистите, обаче , че всичките са подкупни е 100 сигурно. Това е мъжката проституция на 21век-журналистиката. Вадиш му 1000лв и очите палачинки, готов да съчини сношение с майка си дори. Гнусна работа :twisted: Тоя не го знам дали е журналист, ама пише едно мазно, едни тънки подхвърляния, манипулациики лекички и не много лекички. Но и ти не си стока, просто в момента минаваш между капките!

То едно време са карали по 2 г. курсове за сервитьор, а сега, ако ти е по широка хЪлката-направо журналист. :mrgreen:

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 09 юли 2016 23:43

petko.h.markov написа:

Довиждане. Вижда се, че си празнодумец с отдавна изчерпани аргументи.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 09 юли 2016 23:49

Тук се събрали едни дучета, едни бърдучета... няма да се притеснявате. Ще има за всички !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 юли 2016 23:50

Altarf написа:
petko.h.markov написа:

Довиждане. Вижда се, че си празнодумец с отдавна изчерпани аргументи.

Казвам ти сбогом.По-сигурно и точно е.И теб ще те изплюят,както много други.Беладонна танцува едно лято и изчезна.

пп: от Altarf на 16 Дек 2015 21:00

damyanov1963 написа:
Колкото и да ми триете коментарите и Литекс отива при Нефтохимик и ЦСКА.
Защото това са отборчета създадени от властта и съмнителни бизнесмени, докато ЛЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН ОТ НАРОДА :!: :idea:

Българският футбол през прехода винаги е бил доминиран от фигурите на мутри, мафиоти, мошеници или просто лица със съмнителна репутация. Божков, Чорни, Батков, Ганчев, Титаните, Цветан Василев... списъкът е дълъг. Сега собственикът на Левски е неясен, а дори и това наистина да е Иво Тонев, не виждам с какво би било повод за гордост. Тъжно.
Последна промяна от petko.h.markov на 10 юли 2016 00:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 09 юли 2016 23:57

Skywalker написа:Тук се събрали едни дучета, едни бърдучета... няма да се притеснявате. Ще има за всички !

Е, ще ни бъде тъжно. Очаквам да заключат темата след фалита на старото дружество.

Върни се в “Архив”