Без Английски мачове по български телевизии
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Без Английски мачове по български телевизии
Мачовете по Диема спорт hd се излъчват в доста добро качество,надхвърлящо многократно това на предавания продукт ''А гр''.
iliev72 написа:slavista1974 написа:iliev72 написа:Не си прав отново. Гледам и формула 1 , но не по българските телевизии защото нашите коментатори за пълна скръб.
Да не споменавам , че в екипа на SkySports са Деймън Хил , Мартин Брандъл , Джони Хърбърт и Антъни Дейвидсън.
И нашите аматьорчета могат само да цъкат с език на това което правят SkySports.
Не ме разбирай неправилно. Не съм за 5лв , а защото за тези 5лв получавам изкл. некачествен продукт.
Излъчването на формула 1 и английските мачове с нищо не се промени след като станаха платени.
Щом искаш да получаваш пари все пак трябва да положиш някакви усилия , а не да караш така както е било преди това.
А бе приятел защо толкова мразиш диемаджийте да не си работил там и да са те изгонили?Коментаторите по другите телевизии да не са по-добре?Плямпат неизброимо количество простотии да не говорим че бъркат отбори,имена на играчи и т.н.
Никога не съм работил за Нова Броадкастинг. Подразниха когато почнаха да дават А група и се реши , че заради това ще вдигнат цената на общият пакет заради А група.Не минаха и 6 месеца и те направиха платените диеми и там прехвърлиха А група , а не намалиха цената на НоваТВ , НоваСпорт и Диема нищо , че ме лишиха от А група(не че съм я гледал кой знае колко).Няма как да плащам за нещо два пъти и то въобще да не си е променило качеството. И тогава разбрах каква разликата между нашите коментатори и английските. Тези боклуци не заслужават и 1ст. Не ги мразя , но от мен няма да видят и 0.01ст. и ще направя всичко възможно колко може повече хора да се откажат от този смешен пакет.
Салиев,аз този пакет досега го имах на 3 телевизора а от вчера вече и на 4-и го имам.ФАКТ.
Санди това само доказва моята теза. Само глупаците си плащат за нещо което могат да гледат безплатно.
Относно цената на продукта А група не мисля да я коментирам. Той отдавна е безценен(иначе казано кръгла нула).
И за нещо което безценно не мисля да давам ценни финикийски знаци
Относно цената на продукта А група не мисля да я коментирам. Той отдавна е безценен(иначе казано кръгла нула).
И за нещо което безценно не мисля да давам ценни финикийски знаци

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- dreben23
- Контакти:
Лошо няма, но аз ще си зяпкам основно мачовете на двете ЦСКА-та с приоритет, за друго не знам как ще стават нещата. И ще се отдам на мачкане на лоши във футболните прогнози, може би за последен сезон.
На таблето може или телефоно, те и без това не са кой знае колко интересни останалите. Викам да заложим на българските пародии, но признавам, че интересът ми е малко понамалял - просто като отвикна нещо после трудна работа маличко и българският футбол ще има задачата да си ме върне обратно, не аз него, защото друг никой не се е интересувал повече от него през годините. И ако съм му липсвал, нека се опита да си ме върне, ще получи този шанс. Така де, невинаги има две ЦСКА-та, якичко ще е- сменя си канала опалянка, армейците бре, сменя пак - опа, другите армейци.
Ще изпапаме обаче двойно футболната аудитория и рейтингите, така че рестартът не вярвам да е кой знае колко по-успешен. То с един ЦСКА не беше, камо ли с два по тв-то!
Това ще е бомба лично за мен, а и едва ли ще се повтори някога, така че от такава гледна точка ще е готинко, що пък да не.
Доколкото ми е известно и Б група ще се предава, затова падат англичаните, просто суперско. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Re: Без Английски мачове по български телевизий
ivo77 написа:телевизий
Eй неграмотници, научете го тоя български вече бе..
Твърде късно е!
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".
slavista1974 написа:Коментаторите по другите телевизии да не са по-добре?Плямпат неизброимо количество простотии да не говорим че бъркат отбори,имена на играчи и т.н.
Да, колкото и да е тъжно, по-добре са. Установих го именно на това европейско. Когато гледах по "телевизията майка" оставях някой и друг мач с коментар. По диемите гледах без звук. Да, студиата са им в пъти по-добри, но коментаторите по време на мач са потресаващи. Спекулативните удари, контактуването с топката, топката не била преминала линията на гола(разбирайте аутлинията), контузията на някой позитивно ще значи, че пропуска следващия мач, липса на елементарни познания по футбол и правилата на играта, това, че са забили поглед някъде(цъкайки с мишката, която се чува в ефир) другаде и не следят мача, който се предполага, че трябва да коментират и съответно нямат представа какво се случва, вкупом са неща, които са способни да ме разгневят дори. Не ми пука дали знаят имената на футболистите или бъркат отборите. Като коментират всеки кръг по 5-6 мача е човешко, но когато нямат представа дали се изпълнява засада, аут, фал, тъч, дузпа или е край на полувремето, когато се радват като малки деца на головете на единия отбор, а на другите с прозявка казват просто промяната в резултата, когато се правят на интересни използвайки чуждици изключително неподходящо и не на място- тогава звукът се спира и влизат в графата некомпетентни граничещи с хора в неравностойно положение. Изключвайки Алекси в Бтв и Ринг коментаторите са ОК, БНТ в редки случаи се толерират, в Диемите имаха един, който ставаше и той отиде да работи нещо друго в Англия. Всички други са под всякаква критика.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
И аз не мисля , че се очаква от тези сладури да знаят всички футболисти, но поне да знаят какво се случва на терена.
Да не говорим , че за тях от това първенство бяха приоритетни мачовете с британските отбори и отново бъркаха имена.
И гостите им бяха под всякаква критика като изкл. Тони Велков.Толкова ли е трудно да поканиш наистина ерудирани и доказани хора в професията(В БГ) които са българи.Не вярвам , че някой би им отказал да коментира с тях на полувремето освен ако те не ги смятат като нас за завършени идиоти.Все пак националният ефир си е реклама и някак си не вярвам , че те биха отказали.
И най-забавното е , че хората си мислят , че щом е частна медия би трябвало хората които работят там да са по-добри от тези в държавната , но е точно обратното.Все пак не техниката прави коментаторите добри.И едва ли тези смешковци в Нова Броадкастинг ще го разберат скоро.Техниката може да помогне на коментатори да станат по-добри.Когато си гола вода никаква техника не може да ти помогне.
Да не говорим , че за тях от това първенство бяха приоритетни мачовете с британските отбори и отново бъркаха имена.
И гостите им бяха под всякаква критика като изкл. Тони Велков.Толкова ли е трудно да поканиш наистина ерудирани и доказани хора в професията(В БГ) които са българи.Не вярвам , че някой би им отказал да коментира с тях на полувремето освен ако те не ги смятат като нас за завършени идиоти.Все пак националният ефир си е реклама и някак си не вярвам , че те биха отказали.
И най-забавното е , че хората си мислят , че щом е частна медия би трябвало хората които работят там да са по-добри от тези в държавната , но е точно обратното.Все пак не техниката прави коментаторите добри.И едва ли тези смешковци в Нова Броадкастинг ще го разберат скоро.Техниката може да помогне на коментатори да станат по-добри.Когато си гола вода никаква техника не може да ти помогне.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
iliev72 написа:И аз не мисля , че се очаква от тези сладури да знаят всички футболисти, но поне да знаят какво се случва на терена.
Стани ти коментатор тогава,да чуем как ще водиш бе.............!
Какъв ти е проблема,аз не знам и не ме интересува.
organzata написа:iliev72 написа:И аз не мисля , че се очаква от тези сладури да знаят всички футболисти, но поне да знаят какво се случва на терена.
Стани ти коментатор тогава,да чуем как ще водиш бе.............!
Какъв ти е проблема,аз не знам и не ме интересува.
Изгледай един мач по SkySports и сам ще разбереш разлика.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ky35zU66ntw[/youtube]
McLovin написа:slavista1974 написа:Коментаторите по другите телевизии да не са по-добре?Плямпат неизброимо количество простотии да не говорим че бъркат отбори,имена на играчи и т.н.
Да, колкото и да е тъжно, по-добре са. Установих го именно на това европейско. Когато гледах по "телевизията майка" оставях някой и друг мач с коментар. По диемите гледах без звук. Да, студиата са им в пъти по-добри, но коментаторите по време на мач са потресаващи. Спекулативните удари, контактуването с топката, топката не била преминала линията на гола(разбирайте аутлинията), контузията на някой позитивно ще значи, че пропуска следващия мач, липса на елементарни познания по футбол и правилата на играта, това, че са забили поглед някъде(цъкайки с мишката, която се чува в ефир) другаде и не следят мача, който се предполага, че трябва да коментират и съответно нямат представа какво се случва, вкупом са неща, които са способни да ме разгневят дори. Не ми пука дали знаят имената на футболистите или бъркат отборите. Като коментират всеки кръг по 5-6 мача е човешко, но когато нямат представа дали се изпълнява засада, аут, фал, тъч, дузпа или е край на полувремето, когато се радват като малки деца на головете на единия отбор, а на другите с прозявка казват просто промяната в резултата, когато се правят на интересни използвайки чуждици изключително неподходящо и не на място- тогава звукът се спира и влизат в графата некомпетентни граничещи с хора в неравностойно положение. Изключвайки Алекси в Бтв и Ринг коментаторите са ОК, БНТ в редки случаи се толерират, в Диемите имаха един, който ставаше и той отиде да работи нещо друго в Англия. Всички други са под всякаква критика.
Не забравяй и най-новия им лаф, пръкнал се от този сезон - "даването на кредит". Оня младок, дето е фен на Нюкясъл, най-често го употребява. Като го чуя, направо ми иде да му дам "кредит". Дано по-малко работа имат през новия сезон, че вече направо мязат на зомбита. Едни изцъклени, с превъзбудени погледи, все едно са на лек наркотик.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!