Liverpool_EC написа:PSvilenov написа:Чакайте сега, аз ли пропускам нещо или какво става ? От кога сме продали Лукас ,Балотели и Алън , че пък и за мизерните 13 милиона ?

Нищо не си пропуснал Свиленов,списъкът е с приблизителни цени на всички,които се смятат за сигурни напускащи.Колко мислиш ще му вземем на Балотели. Виж,че Клоп не го взе дори в групата за днешната контрола,даже се появи слух,че в момента се водят преговори да го пуснем без пари,само и само да се оттървем от него. На този от 17 годишен му се дават шансове,а вие още искате.На първата тренировка пристигнал с кучетата си.Айде марш от тука вече,не сме на дискотека,че да му се дават още шансове

Ясно значи , бях се учудил от някой имена и то парите срещу тях . Един Алън в момента реално ако не беше в нашият отбор и имахме интерес към него можеха да ни изнудат и над 25 милиона за него . Сега гледам за 13-15 милиона едва ли не който иска да го взима . Няма значение, че си е в последната година от договора . Показа толкова класа за полусезонът и еврото, че няма как да сме такива олигофрени да правим промоции . За Балотели си прав , въпреки че все ми се иска да вземем някой милион от него . Лукас мисля, че не трябва да си тръгва все още . Много противоречива фигура навсякъде , но не може да се отрече ,че в големите мачове е абсолютно блестящ . Толкова блестящ, че някой хора го възхваляват да играе нон стоп титуляр и как ролята му на дефанзивен е неповторима . Да , ама след 1-2 добри големи мача пак почне да прави тъпи фалове , грешни пасове , излишни жълти картони и така нататък . Няма какво да обяснявам знаем си го футболиста , но съм на мнение че докато поне не се вземе Дахуд/ Желински/просто нов халф няма нужда да го продаваме .
[offtopic]Само и да вмъкна , понеже работя в дискотека даването на допълнителни шансове след издънка и там са голяма рядкост

[/offtopic]