Поканиха Наско Сираков за президент на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Поканиха Наско Сираков за президент на Левски

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юли 2016 12:57

Nuke написа:
1palq4o1 написа:Има ли нещо официално или си коментираме брътвежите на Георги Марков и неназован източник на "Спортал"?

За Насо няма нищо официално, обаче "брътвежите" на Марков се оказаха 100% истина, така че спри ти с брътвежите.

Nuke, може и моето да са брътвежи, ама искам от клуба да излязат с официално изявление, че г-н/г-жа ............. става собственик на "Левски" след като еднолично или чрез своя/и фирма/и е закупил контролния пакет акции ( многоточието е за името на човека )
До сега какво имаме-Георги Марков ни в клин, ни в ръкав казва нещо за някакъв нов собственик, ама нямало да го казва кой е и "новина" от "Спортал", чута най-вероятно на Женския пазар!!!
Ако аз съм пропуснал нещо за 100те % на Георги Марков, моля за извинение и за линк към изявлението от клуба!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 юли 2016 13:00

MJ23 написа:
1palq4o1 написа:Има ли нещо официално или си коментираме брътвежите на Георги Марков и неназован източник на "Спортал"?

Абе за какво ти е официално!? Дай ние да си оплюем предварително всички, за да сме спокойни. Пък дори и да не стане така, поне ще сме се облекчили :)
Вие левскари ли сте или злобари, хора!? Който и да дойде първо му пожелайте успех, вижте как ще тръгне и тогава съдете. Как може да се подхожда с толкова злоба и негативизъм ПРЕДВАРИТЕЛНО!? Не съм фен нито на ВВ, нито на АВ. Но мисля че Наско е идеалния вариант за нас и се надявам да дойде отново. Вече ги няма доста фактори в Левски, които откровено му пречеха (или си пречеха взаимно). Но това е все още само някаква си мисъл на някой си журналист, който от някъде е подочул че нещо може и да се случи ЕВЕНТУАЛНО.
Та вече повечето вече си дадоха експертното мнение по евентуалната ситуация в нашия клуб, за което съм изключително "благодарен". :)

Не плюч по никой, макар че Сираков не ми е сред любимците...Вуцов трябва да стои мноооооого далеч от "Герена"
Личното ми мнение е, че Сираков ще се опита да доведе Станимир Стоилов, а не Вуцов и Велокв...тогава с Андрей Желязков, вярвам, че ще станем отбор за чудо и приказ
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 08 юли 2016 14:47

Nuke написа:
СВОБОДЕН написа: И според мен е най-дбре да коментираме подробно по темата когато това стане факт(ако стане). Иначе който стане собственик на Левски може да покани за директор когото прецени.

Ти си СВОБОДЕН са изчакаш. :mrgreen: Ние, по-нетърпеливите, ще си коментираме.

Ами няма проблем. След като имате време за губене. Наско Сираков и Вили Вуцов нещо не ги виждам в тандем, ама то знае ли човек.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 08 юли 2016 15:17

СВОБОДЕН написа:
Nuke написа:
СВОБОДЕН написа: И според мен е най-дбре да коментираме подробно по темата когато това стане факт(ако стане). Иначе който стане собственик на Левски може да покани за директор когото прецени.

Ти си СВОБОДЕН са изчакаш. :mrgreen: Ние, по-нетърпеливите, ще си коментираме.

Ами няма проблем. След като имате време за губене. Наско Сираков и Вили Вуцов нещо не ги виждам в тандем, ама то знае ли човек.

Аз казах същото. Не ги виждам в тандем. Това не ми пречи да почесвам клавиатурата. :mrgreen:

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 08 юли 2016 17:31

Искам да запитам.Някой да знае къде Н.Сираков е изразил отношението си към новопокръстения отбор - Етрополе - Литекс и още нещо.. и законно ли е това ,което се прави в българския футбол?????

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 08 юли 2016 17:50

Дано се завърне час по-скоро!

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 08 юли 2016 22:47

Като цесекар се радвам, че Наско Сираков ще се връща в Левски. Говори се и за Вили Вуцов и Антон Велков. Според мен от тримата най-лошо влияние ще има Сираков. Вуцов, ако не е треньор, може да е полезен, защото определено разбира от футбол. Аз го харесвам: интересен, ексцентричен, разбира играта. Велков е интелигентно момче, но не знам дали ще му стигнат силите за върха.

За Наско Сираков ще помня винаги едни думи на Батков - че по цял ден е висял по кафенетата. Ако е само на представителна длъжност - добре. Но ако ще има управленски функции, това според мен не е добре за Левски. Никога не съм бил фен на т.нар. "стари курви".

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юли 2016 23:16

agrex написа:Искам да запитам.Някой да знае къде Н.Сираков е изразил отношението си към новопокръстения отбор - Етрополе - Литекс и още нещо.. и законно ли е това ,което се прави в българския футбол?????

Къде ти такова нещо. Май Наско и той беше от левскарите, на които им липсвал ЦСКА, вечните дербита, ала-бала и тем подобни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 юли 2016 23:53

Обикновено президентите са и собственици на отборите.Този скъсан чорап какво ще даде на Левски като финанси и стратегия за финансово благоденствие.Става въпрос да изгради перфектната финансова политика.Защото точно от това има отборът нужда.Такива безпарични ги има и сега да дават акъли във борда.Трябва бизнесмен за президент..не човек слушащ женаси за всичко...

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 08 юли 2016 23:55

Вълчан написа:Обикновено президентите са и собственици на отборите.Този скъсан чорап какво ще даде на Левски като финанси и стратегия за финансово благоденствие.Става въпрос да изгради перфектната финансова политика.Защото точно от това има отборът нужда.Такива безпарични ги има и сега да дават акъли във борда.Трябва бизнесмен за президент..не човек слушащ женаси за всичко...

Е нали Иво Тонев?

Върни се в “Левски”