Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Присъединявам се към мнението, че така Клоп работи и със сигурност селекцията досега, а и до края на прозореца ще е изцяло по негов вкус. Изобщо не ме притеснява семплата на пръв поглед селекция. Най-голямото име, което може да очакваме е на Марио Гьотце..чета днес и за Якуб Блашчиковски, който е в немилост в Дортмунд.. Това изобщо не означава, че Ливърпул няма да се бори за всичко през този сезон
Германецът ще иска в първия си пълен сезон да спечели титлата, но дори това да не стане, купа и класиране в топ 4 ще е добър завършек, според мен.

-
- Контакти:
Страхотен мач от Сисоко, друг въпрос че просто не виждам на кое място може да играе.
Гьотце и 20М не струва към момента
sunscres92 написа:Страхотен мач от Сисоко, друг въпрос че просто не виждам на кое място може да играе.
Лукас
-
- Контакти:
wolf написа:sunscres92 написа:Страхотен мач от Сисоко, друг въпрос че просто не виждам на кое място може да играе.
Лукас
Е да се, ама и измежду Хендерсън и Джан/ Алък един трябва да си тръгне.
Честно казано, мисля че това трябва да е Хендо
- dNelbandian
- Контакти:
sunscres92 написа:Страхотен мач от Сисоко, друг въпрос че просто не виждам на кое място може да играе.
Гьотце игра 20 минути, ти какво очакваш и то при доста добре подреден френски отбор.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Списък с отпътуващите...засега. И това ако не е чистка здраве му кажи