БГ армия - това чат между приятели от квартала ли е или претендиращ за водещ спортен сайт та си правим такива съкращения "Бг армия" или пък Пламен Марков е казал бг армия???

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Nuke написа:Какво направихте със сайта и форума? Вие не сте добре. Сбихте ги на половин страница...
Аман от експерименти.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Nuke написа:Какво направихте със сайта и форума? Вие не сте добре. Сбихте ги на половин страница...
Аман от експерименти.
Много добър въпрос.
modor написа:rhaegar написа:Nuke написа:Какво направихте със сайта и форума? Вие не сте добре. Сбихте ги на половин страница...
Аман от експерименти.
Много добър въпрос.
Но за сметка на това продължава автоматичното плейване на клиповете
Nuke написа:modor написа:rhaegar написа:Nuke написа:Какво направихте със сайта и форума? Вие не сте добре. Сбихте ги на половин страница...
Аман от експерименти.
Много добър въпрос.
![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Nuke написа:modor написа:rhaegar написа:Nuke написа:Какво направихте със сайта и форума? Вие не сте добре. Сбихте ги на половин страница...
Аман от експерименти.
Много добър въпрос.
![]()
![]()
Всяка новина върви с някой тъп клип, на който и рекламата трябва да изгледаш 5-6 секунди преди да може да я затвориш, а какво общо има "Без бутонки" с ключовите мачове на Етрополе си остава загадка....![]()
Май май и аз спирам да отварям сайта, а само форума...то с тези идиотщини![]()
![]()
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост