Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 07 юли 2016 15:04

Явно пак за изцепката на Стоев ще си говорим. Добре тогава.
Според него Лудогорец са като Реал, а втория е като Райо. Къде е Барса, а средните като възможности Атлетико, Севиля, Валенсия или Виляреал? Направо сравни първия с втория като първи с последен. Това значи, че няма никаква конкуренция у нас и че титлата му с Лудогорец, няма никаква стойност, защото е взета срещу отбори в много по-слабо състояние . Значи и магаре да е начело на Лудогорец, ще ги направи шампиони. Та това ли е треньора който нямал какво да доказва. Мен това му изказване повече ме издразни, защото не е доказан първо (с Лудогорец всеки може, а преди това няма нещо спечелено), а и всеки ден трябва човек които работи да се доказва и да си защитава името, независимо дали е голямо или не. Освен всичко се държи неадекватно и се смее като губим и да не забравяме и чи той доста мрънка за футболисти. За сплотения му екип- Китамбала доста го оплю, като си тръгна.

Потребителски аватар
TreiD
Контакти:

Мнениеот TreiD » 07 юли 2016 16:22

Футболният клуб Левски много скоро ще има нов собственик. Това бе съобщено преди два дни от бившия конституционен съдия и бивш член на УС на клуба Георги Марков, а вчера на Управителния съвет на "сините" Иво Тонев обявил на своите колеги, че е получил официално писмо от новите собственици на Виваком, научи Sportal.bg. Писмото е от Спас Русев, който закупи Виваком през ноември 2015 година за 330 милиона евро, а сделката трябва най-накрая да бъде финализирана до две седмици официално. В него пишело, че вече компанията е готова да влезе не само като спонсор, а и като инвеститор при "сините", както е било обещано преди време. Очаква се скоро Виваком да закупи най-вероятно около 25% от акциите на Левски, които притежават Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов и част от феновете.

Така компанията ще бъде и съсобственик, освен генерален спонсор на 26-кратните шампиони на България. Интересното е, че още преди година, когато Тонев и компания получиха акциите от Тодор Батков, беше предвидено "Виваком" да влезе в управата през август миналата година. Тогава това не се случи, но година по-късно това може ще стане факт.

Нашата медия има информация, че тепърва ще има промени в ръководните фактори на всяка една позиция в Левски, като се очаква най-късно до началото на септември "сините" да имат едноличен собственик.

http://www.sportal.bg/news.php?news=612808

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 юли 2016 16:37

http://sinyabulgaria.org/izvnreden-us-n ... -07-2016g/

На 06.07.2016г. беше проведено извънредно заседание на УС на “ПФК Левски”, участие от тръст “Синя България” взеха председателят Илия Козарев и членът на УС на „Синя България“ Петър Ганев.

Заседанието беше с дневен ред от една точка – разглеждане на бюджета на клуба за следващата година. Най – важното, което трябва да се отбележи, е че получихме категоричен отговор от страна на Виваком, че до края на месец юли ще започнат вноските по увеличението на капитала на ПФК „Левски“ АД, а в срок от една година ще бъде внесена пълната сума. По този начин Виваком ще стане акционерът с най-голям дял в клуба, така ще бъде осигурен и бюджета за следващия спортно – състезателен сезон.

Бюджета беше приет единодушно, без възражения.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2016 17:20

metodito написа:
drvasko98 написа:
metodito написа: - щеше да знаеш, че в тази година и половина, през която Стойчо ни беше тренер направихме най-слабите си мачове с тях. Още с потройка и тактика в началото виждаш, че ние излизаме ДА НЕ загубим, а не да спечелим.

Извинявай, а как точно се излиза за победа срещу по-силен отбор. Опиши ми постройката според теб в такъв случай. Или според теб отборът на Лудогорец не беше по-силен от този на Левски, щото такива неща не трябва да се приказват. Ако все пак ще ти е трудно за Лудогорец, ми опиши твоята постройка на Левски за излизане за победа срещу Реал Мадрид.

П.С. Да , ще ми цитираш постройката на Гонзо, когато сме ги били "смазали" и когато те се хилеха след края на мача... Не ми я давай нея, измисли твоя

Че те по-слаби като единици не са били никога по-слаби. Виж обаче като отбор, като колектив - далеч бяха от това, което са били и което са днес. Всички знаем как Лудогорец си взима точки със съдиите. Как не гонят "капитан Съни" и оня влашкия убиец. Те, ако бяха толкова добри, нямаше да имат нужди от съдиите. Как сме им вземали точки? Не виждаш нищо нередно в това Аниете да е на крилото? Не виждаш нищо съмнително Прохазка на бека? Там му е мястото, така ли? И "дедо Люпко" да те бие с 9 души на Герена пак, нали. Все пак са Реал Мадрид, пък ние...

Не ми я давай нея, измисли твоя
Да, така ще кажеш знам. Ей сега отивам да я мисля. До скоро.

ми опиши твоята постройка на Левски за излизане за победа срещу Реал Мадрид.

Мармайко, ма вие тва наистина го вярвате за Реал Мадрид... Ох, не мога се спра да се хиля.

Ами като излизаш срещу по-силен отбор и искаш да го победиш се съобразяваш с него. Не става да излезеш да го смачкаш, щото може и да успееш за 10-15 минути да го изненадаш, но след това идва обратния ефект. А това с Прохазка на бека е тактическа грешка/глупост, но не е пример за страхливо излизане. Двете неща имат разлика. А дядо Люпко не знам кога е бил с 9 души на Герена, но ти сигурно знаеш.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2016 17:47

drvasko98 написа:
Ами като излизаш срещу по-силен отбор и искаш да го победиш се съобразяваш с него. Не става да излезеш да го смачкаш, щото може и да успееш за 10-15 минути да го изненадаш, но след това идва обратния ефект. А това с Прохазка на бека е тактическа грешка/глупост, но не е пример за страхливо излизане. Двете неща имат разлика. А дядо Люпко не знам кога е бил с 9 души на Герена, но ти сигурно знаеш.

Първо, човек да ти кажа, че се подразних отора не една и две приказки назад по страниците и така реагирам. Казал съм за Стоев - той е един от нас и е добре дошъл пак един ден. Той стана един от онези треньори, чието име винаги ще се върти, когато останем без треньор. Сега, за мача с Литекс - при какъв резултат бе прекратен мача, с колко души завърши Литекс, хареса ли ти постройката на отбора в него мач?

Много обиди, много помия се изля тук срещу треньора ни. Не знам нарочно ли беше. Дано са се объркали хората. Аз пък ще отговоря на неверните клевети с неверна клевета - Роман беше слаган нарочно на бека, за да е далеч от вратата. Той е най-агресивния ни футболист и показа нееднократно, че във важните мачове е два пъти по-агресивен във важните мачове. Та тая простотия де я написах, да я опровергае никой. Или че Стоев беше бекдора на Лудогорец. Ей друга простотия, нали. Всички можем. Ей заради това се издразних. Защото се изсипа тон помия по Люпко, по отбора, който щял да пада от не знам си кой. Разбираш ли? Не може така. Всичко може да стане. И да паднем от Марибор с 10-0. Кой знае?! Аз не знам, например няма ли да е така. Еми, айде малко от малко...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 юли 2016 20:29

Поканиха Наско Сираков за президент на Левски

http://www.sportal.bg/news.php?news=612863
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 08 юли 2016 01:15

Днес на „Герена“ ще има заседание на Управителния съвет, на което ще присъстват и тримата собственици плюс Минко Герджиков и Бранимир Ботев от Надзорния съвет. Шефовете трябва да обяснят откъде ще намерят 6 милиона лева, които да попълнят рамката на новия бюджет, който е около 12 милиона лева. :o 12 милиона лева e доста голям бюджет ;) с които може да се изпълнят целите на отбора ;)

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 08 юли 2016 03:20

Приятели,левскари,съотечественици,

ние сме лаици и не разбираме от футбол.Цитирам това мнение за да ни отворя очите колко тъпи парчета сме:

gonzo72 написа:Много прости парчета има които грам не разбират от футбол !
Сега ще ви кажа нещо и го запомнете добре - Вили Вуцов е 1 000 класи по-добър старши треньор от Стойчо Стоев или склерозата дедо Люпко Петрович!

Брат,ти си най-великия разбирач,а всички останали сме както казваш тъпи парчета!Съжалявам,че пиша долните редове,ама трябва да поясня твоята гледна точка за такива като мен и всички останали дето грам не разбираме от футбол.

Кой в Велислав Вуцов?

Велислав Вуцов е многократен шампион на България и носител на купата на България с редица отбори, заслужил майстор на спорта и като играч и като треньор. Носител на КЕШ и извел 2 отбора до финал в Лига Европа.Велислав Вуцов е единствения български треньор вкарал 3 различни отбора в груповата фаза на Шампионската лига.Многократен носител на приза "Треньор на България",както и на "Треньор на Европа" за сезон 2015/16.Той е единствения треньор,който може да спечели требъл с Левски в България по всяко време и с който ЛЕВСКИ може да играе в ШЛ,да спечели своята група и да стигне до финал в турнира.Достигал е два пъти финал за Интерконтиненталната купа и го е печелил 2 пъти.Моуриньо твърди,че се е учил на занаят от Вуцов,а Кройф е черпел идеи от него за формиране на лицето на Барселона и изграждането на Дриймтийма.По непотвърдени слухове Клаудио Раниери се е съветвал с Вуцов преди всеки кръг от Премиърлийг за представянето на Лестър.Велислав е първи приятел на Кристиано Роналдо и Лео Меси.

Само Велислав Вуцов може да спаси Левски, само той и никой друг!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 08 юли 2016 10:12

blue atack написа:Днес на „Герена“ ще има заседание на Управителния съвет, на което ще присъстват и тримата собственици плюс Минко Герджиков и Бранимир Ботев от Надзорния съвет. Шефовете трябва да обяснят откъде ще намерят 6 милиона лева, които да попълнят рамката на новия бюджет, който е около 12 милиона лева. :o 12 милиона лева e доста голям бюджет ;) с които може да се изпълнят целите на отбора ;)

12 милиона бюджет?! Това звучи доста добре.
Нали видяхте вчера как ще се случи това.
Виваком с 25% дял.
Как така ще са спонсор на Лудогорец едновременно не знам ...

Потребителски аватар
greenday
Контакти:

Мнениеот greenday » 08 юли 2016 10:13

Аре някой дето ни е на късмет да пуска тема за Марибор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Завинаги оставам аз левскар-верен на отбора си докрай!

Върни се в “Левски”