Само с Гошо Петков не става!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

striker356
Контакти:

Re: Само с Гошо Петков не става!

Мнениеот striker356 » 19 ное 2008 20:15

rostheboss написа:
СинТерор написа:Но моето мнение е, че само с един Гошо Петков не става!!!

Eй смотан , като е толкова добър пазарджишкия мангал що пусна 6 гола , бе . При повечето топката му минаваше между ръцете . И не е спасил две дузпи , а две подавания на Милошевич .

ти си няма толкова прост!!! Вече чета няколко твои мнения и имам чувството че буквално си кон с капаци. Какво може да направи вратаря при положение, че пред него са Тунчев и Илиев? А може би Беконов няма да допусне и 1 гол?!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 ное 2008 20:16

rostheboss написа:
СинТерор написа:Но моето мнение е, че само с един Гошо Петков не става!!!

Eй смотан , като е толкова добър пазарджишкия мангал що пусна 6 гола , бе . При повечето топката му минаваше между ръцете . И не е спасил две дузпи , а две подавания на Милошевич .

е ти колко си прост не е истина...

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 ное 2008 20:17

Хаиде да пуснем маимунката БеконоФ и да видим колко дузпи ще ни спаси и с такава защита пред него...
Последна промяна от СинТерор на 19 ное 2008 20:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 19 ное 2008 20:18

СинТерор написа:...Но нямам намерение с такъв простак като тебе да споря...

Да го духаш , говедар смотан . Така ще е отбора , щом няма нито един цесекар в него . Толкова треньори се смениха и едно и също . Явно перуката и сливенския педал трябва да се махат от БГ футбола .
Изображение

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 ное 2008 20:19

rostheboss написа:
СинТерор написа:...Но нямам намерение с такъв простак като тебе да споря...

Да го духаш , говедар смотан . Така ще е отбора , щом няма нито един цесекар в него . Толкова треньори се смениха и едно и също . Явно перуката и сливенския педал трябва да се махат от БГ футбола .

Как да няма цесекари чак се разсмях като го прочетох! :lol: :lol: :lol: Ами какви са В.Илиев, Тунчев, Велизар Димитров ??? Аиде Бербатов го слагаме на страни все пак е юноша на Пирин ... :lol:

Потребителски аватар
rostheboss
Контакти:

Мнениеот rostheboss » 19 ное 2008 20:21

striker356 написа:...Вече чета няколко твои мнения и имам чувството че буквално си кон с капаци. Какво може да направи вратаря при положение, че пред него са Тунчев и Илиев? А може би Беконов няма да допусне и 1 гол?!

Ти пък откъде изпълзя бе.Не знам за Тунчев и Илиев,обаче Зетят е виновен за 4 гола и една дузпа.
Изображение

snejinkata
Контакти:

Мнениеот snejinkata » 19 ное 2008 20:24

ДУХАЙ ГО ТИ ПРАСЕ ГРОЗНО ВИДЯХМЕ ГИ ВАШИТЕ ЗВЕЗДИ ОТ ТЕРЕК ГРОЗНИ И ЛЕСТАР,ЕДНИ ГОЛЕМИ ЦАРВУЛИ!?
САМО "ЛЕВСКИ" ЗАВИНАГИ

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 19 ное 2008 20:26

rostheboss написа:
striker356 написа:...Вече чета няколко твои мнения и имам чувството че буквално си кон с капаци. Какво може да направи вратаря при положение, че пред него са Тунчев и Илиев? А може би Беконов няма да допусне и 1 гол?!

Ти пък откъде изпълзя бе.Не знам за Тунчев и Илиев,обаче Зетят е виновен за 4 гола и една дузпа.

Махни си свиснките очила веднъж за винаги и виж, че всички са пълни мишки! Ти обаче не правиш изключение... за жалост....
Каквато ни е държавата такъв ни е и спорта!
Последна промяна от СинТерор на 19 ное 2008 20:27, променено общо 2 пъти.

striker356
Контакти:

Мнениеот striker356 » 19 ное 2008 20:26

rostheboss написа:

А Тунчев и Илиев, които е знаят къде са и защо са в националния все едно не гледат мача като в кино салон, а??? За Живко Миланов никога не съм смятал, че е нещо особено ама тези двамата няма смисъл да ги глеадме също. Какъв футболист е Тунчев?? Лестър да не играят по- добър футбол от ЦСКА и Левски? Да не би да са израснали като футболисти с Валъо Илиев след като напуснаха ЦСКА? Май идват в национала само за да им датат 3000 евро или там колкото им дават

Потребителски аватар
panajotp
Контакти:

Мнениеот panajotp » 19 ное 2008 20:28

И С Гошо и без Гошо все тая
А като знам още кво ни чака. Кипър, Черна Гора, Грузия ами в Италия с колко ще паднем сигурно 15-16 гола. Аз ако бях на мястото на Михайлов щях да извадя отбора от квалификациите. Така берем срам 8 милиона

Върни се в “Футбол - България”