Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот HekakaB » 07 юли 2016 11:43

кристи3 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Оздравителните планове няма да доведат до възстановяване на ПФК-то. И двата плана предвиждат изваждане на футболната дейност от ПФК-то (чрез различни форми на прехвърляне на правоотношения). При ВБ дружеството, което ще играе е ФК ЦСКА-София (създаде го миналата година), а при ГГ е ЦСКА, с което играе в момента. Нали никой не си мисли, че след като футболната дейност бъде извадена от ПФК-то някой ще налива пари в него...

Това ти го пратиха днеска като опорна точка или го прочете в плана?Щото в оздраителния план който четох няма подобни глупости.Но дори така да е,като собственик има това право.А и наредбите го позволяват.

Планът на ВБ е публично достъпен, това че досега не си го прочел само показва доколко се интересуваш и търсиш истината. Не знам за какъв собственик говориш, какви права има той и какво позволяват или не наредбите (кои наредби :roll: ), а аз само акцентирах на спекулациите с "автентичността", тъй като ПФК-то няма да се запази.

Позволява го наредбата за лицензиране.А ПФК-то ще се запази.Нали трябва да се плащат дълговете му.Просто дейността му ще се поеме от собственика му.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 юли 2016 11:45

eMs1 написа:
кристи3 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Оздравителните планове няма да доведат до възстановяване на ПФК-то. И двата плана предвиждат изваждане на футболната дейност от ПФК-то (чрез различни форми на прехвърляне на правоотношения). При ВБ дружеството, което ще играе е ФК ЦСКА-София (създаде го миналата година), а при ГГ е ЦСКА, с което играе в момента. Нали никой не си мисли, че след като футболната дейност бъде извадена от ПФК-то някой ще налива пари в него...

Това ти го пратиха днеска като опорна точка или го прочете в плана?Щото в оздраителния план който четох няма подобни глупости.Но дори така да е,като собственик има това право.А и наредбите го позволяват.

Планът на ВБ е публично достъпен, това че досега не си го прочел само показва доколко се интересуваш и търсиш истината. Не знам за какъв собственик говориш, какви права има той и какво позволяват или не наредбите (кои наредби :roll: ), а аз само акцентирах на спекулациите с "автентичността", тъй като ПФК-то няма да се запази.

Къде го има на ГГ плана, да го прочета и него? Говориш все едно си го чел, може ли да ми дадеш линк или нещо?

https://topsport.bg/cska/eto-go-ozdravi ... zhkov.html

ето, дето се казва, информацията е от извора :lol:
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 07 юли 2016 11:46

HekakaB написа:
кристи3 написа:

Така, ти ме обвини в ЛЪЖА за това ще говоря само с ФАКТИ И СНИМКИ от съответния план.
https://gyazo.com/83460d2b0a37861183a8255042419a1d
Това нещо и на ГГ е залегнало в плана и той има намерения да изкупи старото дружество.
https://gyazo.com/72342bd6cac61911dafdfbeadb6b2bf1
Е това също искам хубаво да го прочетеш. Да видиш на кое дружество вече са правата да участва в професионалния футбол.

1:1 с плана на ГГ

Аз приятелю пиша много рядко във форума именно заради такива като теб. Боравещи добре с езика на омразата. Айде със здраве.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 юли 2016 11:50

HekakaB написа:
кристи3 написа:

Позволява го наредбата за лицензиране.А ПФК-то ще се запази.Нали трябва да се плащат дълговете му.Просто дейността му ще се поеме от собственика му.

Няма да се запази - обърни внимание на т. VIII от плана (стр. 38-39) - прехвърля се ТП на ФК ЦСКА-София (Божков си го направи миналата година). По този начин това дружество няма да стане собственик на ПФК-то - просто ПФК-то остава без футболната си дейност и очевидно ще се прекрати.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 11:53

кристи3 написа:
eMs1 написа:
кристи3 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Къде го има на ГГ плана, да го прочета и него? Говориш все едно си го чел, може ли да ми дадеш линк или нещо?

https://topsport.bg/cska/eto-go-ozdravi ... zhkov.html

ето, дето се казва, информацията е от извора :lol:

Нещо не се разбрахме, аз плана на Божков съм го чел, имах предвид на ГГ плана :)

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 07 юли 2016 11:54

Големи смешки се пишат тук ...
ЦСКА в своята история и не само той е бил многократно сливан преименуван и т.н

Как разбрахте , че в момента сте фенове на автентичното ЦСКА , при положение , че то принадлежеше на Илия Павлов .
През 1999 година , имаше два отбора ЦСКА и това което продължи , се поинтересувайте кое е :mrgreen:

Има решение на съда , вземете го прочетете и тогава ми раздавайте морал.

Кое било морално , кое ни било ..
Не е морално и Левски да е укривал години наред огромни данъци и лъгал НАП , ама си трайкат .. При одита на футболните клубове се стига до заключение , че в ЦСКА и Черноморец заплатите на които се осигуряват и плащат данъци в НАП са 5 пъти по високи от тези в Левски . В Левски са плащали данъци на 500 лева примерно и останалото с анекси които въобще не са били известни и са пари на ръка.
Другото което е , как бихте реагирали , ако в оздравителния план на Ганчев или Божков има едно единствено изречение , ще всички дългове с парите от продадените билети в сектор А . Нека тези пари отиват по сметките на НАП и другите кредитори. Щом в Левски може да си изплащат дълговете от 10 мнл за сектора от билети, нека се предложи този план , явно е супер и морален. Всички зависи от това колко хора ще си купуват билети , може да се за 10 години , може и за 100 :lol:
В момента в който приключат глупостите с ментетата оздравителни планове , НАП ще има право да продаде емблемата и т.н . Ще може да се постави и условие , че базите се дават на този който започне да плаща дълговете към държавата. Който го направи , значи може да претендира , че има връзка със отбора играл над 60 години на армията

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 11:55

zaleza1234 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Така, ти ме обвини в ЛЪЖА за това ще говоря само с ФАКТИ И СНИМКИ от съответния план.
Това нещо и на ГГ е залегнало в плана и той има намерения да изкупи старото дружество.
Е това също искам хубаво да го прочетеш. Да видиш на кое дружество вече са правата да участва в професионалния футбол.

Аз приятелю пиша много рядко във форума именно заради такива като теб. Боравещи добре с езика на омразата. Айде със здраве.

Тогава и към теб молба (явно си чел на ГГ плана), някакъв линк, от къде мога да го прочета и аз?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 12:03

001 написа:Големи смешки се пишат тук ...
ЦСКА в своята история и не само той е бил многократно сливан преименуван и т.н

Как разбрахте , че в момента сте фенове на автентичното ЦСКА , при положение , че то принадлежеше на Илия Павлов .
През 1999 година , имаше два отбора ЦСКА и това което продължи , се поинтересувайте кое е :mrgreen:

Има решение на съда , вземете го прочетете и тогава ми раздавайте морал.

Кое било морално , кое ни било ..
Не е морално и Левски да е укривал години наред огромни данъци и лъгал НАП , ама си трайкат .. При одита на футболните клубове се стига до заключение , че в ЦСКА и Черноморец заплатите на които се осигуряват и плащат данъци в НАП са 5 пъти по високи от тези в Левски . В Левски са плащали данъци на 500 лева примерно и останалото с анекси които въобще не са били известни и са пари на ръка.
Другото което е , как бихте реагирали , ако в оздравителния план на Ганчев или Божков има едно единствено изречение , ще всички дългове с парите от продадените билети в сектор А . Нека тези пари отиват по сметките на НАП и другите кредитори. Щом в Левски може да си изплащат дълговете от 10 мнл за сектора от билети, нека се предложи този план , явно е супер и морален. Всички зависи от това колко хора ще си купуват билети , може да се за 10 години , може и за 100 :lol:
В момента в който приключат глупостите с ментетата оздравителни планове , НАП ще има право да продаде емблемата и т.н . Ще може да се постави и условие , че базите се дават на този който започне да плаща дълговете към държавата. Който го направи , значи може да претендира , че има връзка със отбора играл над 60 години на армията

Хайде още едни проповедник.....
За морала, "А вие защо биете негрите?" Какво точно ни касае Левски какво прави??
НАП отдавна имат право да продават, те даже и търгове насрочваха, но май желаещи нямаше? Само кажи на кого ще се постави условие за базите, някакъв търг ли ще се организира, който плати дълговете на ЦСКА към държавата, той взима базите, даже и историята.....ако Домусчиев, или който и да е богаташ се напъне и каже, че ще ги плати утре, той ли ще вземе базите и историята?

toxpack13
Контакти:

Мнениеот toxpack13 » 07 юли 2016 12:06

И аз само съм чел досега, но днес реших, че искам да напиша няколко реда.

Разделени сме и това е грозно. Разделени сме, защото преди месец и половина бяхме прекалено много, прекалено силни и дори страшни в очите на хора, които не обичат някой да има бройка и мнение. И не, няма да го обръщам на празнословия относно интриги, завери, сини бфс-та или илюминати.

Просто искам да кажа, че съм/бях/ще бъда от ЦСКА. И ми е болно хора, които едно време са пяли "Още от дете" да припознават друг клуб, а после да казват, че аз съм левскар/божковист/платен. Не, аз съм от ЦСКА и за мен ЦСКА е един - ЦСКА не е търговско дружество, а тръпка и любов. Аз не виждам тази тръпка в един клуб, който до преди точно една година е бил мой съперник и сме излизали срещу него. За мен преименуването на един клуб не води със себе си любовта. И не, аз не мога да призная, че чавдар-литекс е и ще бъде ЦСКА - за мен той остава съперник. Едно време беше спортен съперник, а днес за мен е още по-грозен и уродлив, защото се опитва да открадне моята любов, ала любов насила не идва.

И за мен ЦСКА явно ще умре - ще изгубя нещо ценно и важно, ще има празнота така, както човек се чувства, когато изгуби обичан и важен човек.

Но е мъчно, че сме разделени. Мъчно е, че на смъртния одър, много от "нашите" вече се кълнат на друг и си позволяват да обиждат и нападат тези, които не приемаме тяхното пребоядисване. Вие ще пеете песните си за ЦСКА, но ще ги пеете на Литекс, ще гледате мачове в А група, но и те ще са на Литекс. И ще повтаряте една лъжа толкова пъти, колкото е необходимо, за да притъпите собствената си съвест и започнете да вярвате в нея. И най-лошото е, че отказа ми да призная вашата лъжа ще ме квалифицира мен като предател, продажник или каквото е там актуално, защото за мен ще остане само една празнина и една истина - Литекс не е ЦСКА.

Искам да обърна внимание и на онзи "чичо", който дава примерите си със стари къщи и желанието винаги да е в А група. Подобно мислене, господине, е имало и преди векове, когато едни други господа са идвали и са казвали на българите, че ще им е по-лесно и благо, ако приемат една чужда вяра. Цялото ни самосъзнание и гордост като народ е основано на гордостта от това, че в мнозинството си сме отхвърлили този по-лек път и сме страдали, но сме останали верни на себе си. Е, имало е и припознавачи на вяра. Тях ги наричаме по друг начин.

И за финал - разделени сме. За мен едни са предатели и бояджии, а за тях аз съм божковист и очевидно говедо, а ЦСКА умира, защото това което е най-важно за един клуб - публиката му вече е мъртва отвътре.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 07 юли 2016 12:09

eMs1 написа:
zaleza1234 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Тогава и към теб молба (явно си чел на ГГ плана), някакъв линк, от къде мога да го прочета и аз?

Не съм чел плана на ГГ вадя си тези изводи въз основа на това което той казва лично по медиите. Няколко пъти ЛИЧНО той го каза.(вярно е това не е гаранция но пак е нещо) докато ВБ ама и носа не си е показал, хвърчат едни декларации и това е. Единя говори с пари, ремонт и отбор а другия с декларации, платени провокатори (не всички) Цимбици и тем подобни.

Върни се в “ЦСКА”