Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Blue_1914
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот Blue_1914 » 07 юли 2016 10:31

От години чета форума на Гонг и за пъви път си позволявам да пиша, защото виждам, че темата е с долу - горе смислен диалог. От ника ми е ясно че съм "говедо" според 50 процента от червените, другите 50 процента фенове на ЦСКА ще ме нарекат Левскар. Мнението ми е следното: Без ЦСКА футбола в България няма да е същия, кой каквото противно на това да каже ще е заслепен от злоба към ЦСКА и нищо повече. ЦСКА трябва да е в А група, Висша лига, междугалактичеката първа..... все тази как ще се нарича. Обаче не да е ЦСКА не ВБ ЦСКА там каквото си го е кръстил, или на ГГ Чавдар Литекс нещо си. Въпроса ми към по-разбиращите от административната страна на футбола ми е: Защо по дяволите не се намери някой да вземе единственото ЦСКА да се разбере с държавата да си плати задълженият за ако трябва 50 години (за толкова време вноските няма да поречат на нормалното развите на отбора ) и всичко да е ок а не този цирк?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 10:35

Blue_1914 написа:От години чета форума на Гонг и за пъви път си позволявам да пиша, защото виждам, че темата е с долу - горе смислен диалог. От ника ми е ясно че съм "говедо" според 50 процента от червените, другите 50 процента фенове на ЦСКА ще ме нарекат Левскар. Мнението ми е следното: Без ЦСКА футбола в България няма да е същия, кой каквото противно на това да каже ще е заслепен от злоба към ЦСКА и нищо повече. ЦСКА трябва да е в А група, Висша лига, междугалактичеката първа..... все тази как ще се нарича. Обаче не да е ЦСКА не ВБ ЦСКА там каквото си го е кръстил, или на ГГ Чавдар Литекс нещо си. Въпроса ми към по-разбиращите от административната страна на футбола ми е: Защо по дяволите не се намери някой да вземе единственото ЦСКА да се разбере с държавата да си плати задълженият за ако трябва 50 години (за толкова време вноските няма да поречат на нормалното развите на отбора ) и всичко да е ок а не този цирк?

Защото никой не му се плащат такива суми, особено, ако част от тях са натрупани от разни измекяри на които не им е търсена отговорност.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 07 юли 2016 10:36

Blue_1914 написа:От години чета форума на Гонг и за пъви път си позволявам да пиша, защото виждам, че темата е с долу - горе смислен диалог. От ника ми е ясно че съм "говедо" според 50 процента от червените, другите 50 процента фенове на ЦСКА ще ме нарекат Левскар. Мнението ми е следното: Без ЦСКА футбола в България няма да е същия, кой каквото противно на това да каже ще е заслепен от злоба към ЦСКА и нищо повече. ЦСКА трябва да е в А група, Висша лига, междугалактичеката първа..... все тази как ще се нарича. Обаче не да е ЦСКА не ВБ ЦСКА там каквото си го е кръстил, или на ГГ Чавдар Литекс нещо си. Въпроса ми към по-разбиращите от административната страна на футбола ми е: Защо по дяволите не се намери някой да вземе единственото ЦСКА да се разбере с държавата да си плати задълженият за ако трябва 50 години (за толкова време вноските няма да поречат на нормалното развите на отбора ) и всичко да е ок а не този цирк?

Нали това се случва в момента с подадените оздравителни планове.Чакаме да видим как ще се развие производството.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 юли 2016 10:55

HekakaB написа:

Нали това се случва в момента с подадените оздравителни планове.Чакаме да видим как ще се развие производството.

Оздравителните планове няма да доведат до възстановяване на ПФК-то. И двата плана предвиждат изваждане на футболната дейност от ПФК-то (чрез различни форми на прехвърляне на правоотношения). При ВБ дружеството, което ще играе е ФК ЦСКА-София (създаде го миналата година), а при ГГ е ЦСКА, с което играе в момента. Нали никой не си мисли, че след като футболната дейност бъде извадена от ПФК-то някой ще налива пари в него...
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Blue_1914
Контакти:

Мнениеот Blue_1914 » 07 юли 2016 10:55

eMs1 написа:

Защото никой не му се плащат такива суми, особено, ако част от тях са натрупани от разни измекяри на които не им е търсена отговорност.

Добре че на никой не му се плаща за чужди дългове, но все някой трябва да го направи. Аз като си купя кола втора ръка е ясно че не е нова и трябва да влагам средства в нея. Дотук разбирам, че никой не му се инвестира а се търси чиста печалба. От цялата тази трагикомедия е ясно едно според мен: Всички са мутри в нашия футбол, всички собственици го използват за пералня (това важи и за моя отбор) харесайте си единия ЦСКА и нека да си е Ваш. Закачки неминуемо ще има но се надявам след време всичко отново да се решава на зеления килим а не в канцелариите. Успех!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юли 2016 10:58

dafquezz написа:100% автентичен ще е този клуб, който плати дълговете. Ако никой не го направи, никой няма да е автентичен. Щото знаеш ли кой папка без да плаща? Гнусните мангали. Ако ние ще сме такива, по-добре да ни няма.

... "гнусните мангали" са български граждани и понеже са наши сънародници, ние сме длъжни да им помагаме с плащане на данъци и осигуровки. ;)
Ако искаме да претендираме, че сме "аФтентични българи", ... трябва и масрафите на провалилите се БГ бизнесмени да поемем ... за да няма нито една фалирала БГ фирма!
Въпрос на национално самосъзнание е Европата да разбере, че у нас всички са отговорни и аФтентични българи и никой у нас не папка без да плаща!
Подкрепям, колега!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 07 юли 2016 11:16

В оздравителния план на „НОВЕ” е записано, че клубът, който ще участва в първенствата, ако се приеме този план, е ФК с друга регистрация отпреди година. Така че моралният казус дали ще се припознае ново дружество на „НОВЕ”, или на Ганчев, отпада. Просто защото и двете не са толкова автентични.
За съжаление колегата пуснал темата има правота. Единия ВБ доказан продажник и измамник (спрямо нашия клуб).....той не иска да оздравява ЦСКА това трябва да е ясно. ГГ направи много глупости ФАКТ, но дава пари. Вижда се че нещо се случва (ремонт ,трансфери и тн.) Важно е да останем единни, видяхте платените тролове пратени да подкрепят ВБ. Цимбика бе хора....Цимбика беше да го подкрепи там. Цимбика който отвори парадния ход за да може на мача на Герена, сините да развяват наще знамена. Човека който дойде с Багата и мутрагени да всяват "ред" в сектора на мача в Перник. Да ЦСКА на ГГ НЕ Е АВТЕНТИЧНОТО дружество ФАКТ!!! Но там са остатъка от играчите спечелили КБ, там е Христо Янев, там е Димитър Пенев, там е ВЕЛИКИЯ Христо Стойчков и мн. други. Те както и ние като фенове сме носители на идеята ЦСКА която е много по важна от търговско дружество и ЕИК. Няма да говоря за конспирация (въпреки че тя е видна), но не мисля, че нашите проблеми идват от Герена. Там са на подобен хал, не като нашия ,но подобен. За мен се извършва опит за принизяването на двете най-големи футболни марки в БГ за да се избута по-незаитересованата фенска маса към 3ти отбор, кой?? мисля че всеки от нас може да прецени. Не време да се делим хора...... не само м/у цесекарите. Това е спорт дядо ми винаги ми е казвал че до 81-82г армейци и левскари са сядали рамо до рамо на мача. Или ни разделят и ни владеят или се събираме и вършеем и берем плодовете на труда си. СТИГА С ТАЯ ОМРАЗА, за това и държавата ни е на това дередже. Бъдете единни, това е моето пожелания към всички БЪЛГАРИ.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 07 юли 2016 11:23

кристи3 написа:

Оздравителните планове няма да доведат до възстановяване на ПФК-то. И двата плана предвиждат изваждане на футболната дейност от ПФК-то (чрез различни форми на прехвърляне на правоотношения). При ВБ дружеството, което ще играе е ФК ЦСКА-София (създаде го миналата година), а при ГГ е ЦСКА, с което играе в момента. Нали никой не си мисли, че след като футболната дейност бъде извадена от ПФК-то някой ще налива пари в него...

Това ти го пратиха днеска като опорна точка или го прочете в плана?Щото в оздраителния план който четох няма подобни глупости.Но дори така да е,като собственик има това право.А и наредбите го позволяват.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 07 юли 2016 11:36

HekakaB написа:
кристи3 написа:

Това ти го пратиха днеска като опорна точка или го прочете в плана?Щото в оздраителния план който четох няма подобни глупости.Но дори така да е,като собственик има това право.А и наредбите го позволяват.

Планът на ВБ е публично достъпен, това че досега не си го прочел само показва доколко се интересуваш и търсиш истината. Не знам за какъв собственик говориш, какви права има той и какво позволяват или не наредбите (кои наредби :roll: ), а аз само акцентирах на спекулациите с "автентичността", тъй като ПФК-то няма да се запази.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 11:39

кристи3 написа:
HekakaB написа:
кристи3 написа:

Планът на ВБ е публично достъпен, това че досега не си го прочел само показва доколко се интересуваш и търсиш истината. Не знам за какъв собственик говориш, какви права има той и какво позволяват или не наредбите (кои наредби :roll: ), а аз само акцентирах на спекулациите с "автентичността", тъй като ПФК-то няма да се запази.

Къде го има на ГГ плана, да го прочета и него? Говориш все едно си го чел, може ли да ми дадеш линк или нещо?

Върни се в “ЦСКА”