Red joker написа:Не душа,ама другите около него на 16 ли са
ми не са... ама и той не се различава от тия около него....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red joker написа:Не душа,ама другите около него на 16 ли са
River Plate написа:BRF написа:River Plate написа:Микренския боклук е пращал провокатори и в Самоков. Освирквали момчетата докато тренират и изкарвали някакви малоумни плакати.
За скапаняците няма почивен ден. Трябва да се заработва!
Знаеш ли кои са били хората там?Фенклуба от Самоков,които са на всеки мач!
Били са 4-5 човека, които в работен ден си нямат друга работа, освен да правят провокации срещу юношите ни.
Ама кви ги говоря, то за тях това си е работа
kolokolo написа:На 23 юли на ст. „Българска армия“ ще бъде официалното представяне на отбора за новия футболен сезон.
След представянето момчетата ще изиграят приятелски мач срещу италианския Удинезе. Срещата ще стартира точно в 18:00ч.
Всички на стадиона, за да подкрепим нашия любим ЦСКА!
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!
http://www.cska.bg/%d0%b4%d0%be-%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%b9%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-35/
Представяне срещу Удинезе , такова чудо не е било . Ще е интересно .
Маги Стралска написа:приятна вечер, момчета....
[offtopic]надявам се.... изстудили сте бирата.... и сте готови да се насладите на мача таз вечер.... аз лично ще викам за Уелс.... без бира... щот докторите не дават.... а засега.... забравете споровете.... забравете обидите.... футбола би трябвало да ни обединява.... а не да ни разделя.... малко съм тъжна сега.... и може би пиша глупости.... не знам защо..... но с вас си прекарвам приятно.... ще ми липсвате....[/offtopic]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Beladona написа:kolokolo написа:На 23 юли на ст. „Българска армия“ ще бъде официалното представяне на отбора за новия футболен сезон.
След представянето момчетата ще изиграят приятелски мач срещу италианския Удинезе. Срещата ще стартира точно в 18:00ч.
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!
http://www.cska.bg/%d0%b4%d0%be-%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%b9%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5-35/
Хахаах ! Удинезе може и да не дойдат , не бързай !!! Те не са луди да се замесват в глупостите на ГГ !!!
baraba написа:Beladona написа:kolokolo написа:На 23 юли на ст. „Българска армия“ ще бъде официалното представяне на отбора за новия футболен сезон.
ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!
Хахаах ! Удинезе може и да не дойдат , не бързай !!! Те не са луди да се замесват в глупостите на ГГ !!!
Що скъпа , надяваш се на доносчето подготвяно от нереализирания , Башспециалист по спортно право да промени нещо ли
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта