Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 06 юли 2016 14:39

Lovech2000 написа:Днес чорбата обяви още една контрола - с Удинезе, а ние с Черно море...
Егати трагедията, поне един нормален лагер да бяха направили...

В момента Микренския си пазарува фенове, нормално да плаща за силни съперници, за да може да купи още фенове, дето ще подкрепят хибрида, който играе мачове с Интер, Удинезе и т.н., пред "кирливото автентично АД", дето рита с децата...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Lovech2000
Контакти:

Мнениеот Lovech2000 » 06 юли 2016 15:27

JackPackage написа:
Lovech2000 написа:Днес чорбата обяви още една контрола - с Удинезе, а ние с Черно море...
Егати трагедията, поне един нормален лагер да бяха направили...

В момента Микренския си пазарува фенове, нормално да плаща за силни съперници, за да може да купи още фенове, дето ще подкрепят хибрида, който играе мачове с Интер, Удинезе и т.н., пред "кирливото автентично АД", дето рита с децата...

Пазарува, обаче се справя добре - уреди контроли със силни съперници и входящи трансфери.
Ние играхме с абсолютно умрели отбори, представихме се зле срещу тях, играта имам предвид и се издънихме със селекцията.
Накрая хибридчето да не свърши преди нас - на второ място след Лудогорец? :?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2016 15:35

Няма да е за първи път, Литекс да са преди нас в класирането. :roll: Ако стане, дано поне е заслужено на терена, а не с тайни срещи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 06 юли 2016 16:33

rhaegar написа:Няма да е за първи път, Литекс да са преди нас в класирането. :roll: Ако стане, дано поне е заслужено на терена, а не с тайни срещи.

При положение, че половината група е от хибри допуснати в А група благодарение на преименувания Литекс, а голяма част от друга половина са бивши сателити и приятелски настроени отбори, не виждам как ще бъде заслужено и на терена. Колкото "заслужено" спечелиха купата, толкова "заслужено" ще печелят мачове в първенството. Джуджето няма да допусне още първата година да се излага пред припознавачите. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2016 16:55

korteneca написа:
rhaegar написа:Няма да е за първи път, Литекс да са преди нас в класирането. :roll: Ако стане, дано поне е заслужено на терена, а не с тайни срещи.

При положение, че половината група е от хибри допуснати в А група благодарение на преименувания Литекс, а голяма част от друга половина са бивши сателити и приятелски настроени отбори, не виждам как ще бъде заслужено и на терена. Колкото "заслужено" спечелиха купата, толкова "заслужено" ще печелят мачове в първенството. Джуджето няма да допусне още първата година да се излага пред припознавачите. :)

Е, в нашето първенство винаги е имало "Игра на сателити" :mrgreen: Сега ние си нямаме, така че ни остава да се борим, пък каквото стане. Ако виждам, че нашите футболисти дават всичко от себе си, ще приема резултатите такива, каквито са.

Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 юли 2016 17:16

Иван Василев: Тони Велков отива в много добър отбор от А група
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юли 2016 17:18

Балкански Орел написа:Иван Василев: Тони Велков отива в много добър отбор от А група

Тоя да не вземе да дойде при нас :x
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 юли 2016 17:25

Стана ли ясно името на новия шеф ? Ще ни прави ли шампиони или пак ще лапаме мухи ?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 юли 2016 17:26

Днес, 06.07.2016 г., членовете на Управителния и Надзорен съвет на ПФК Левски проведоха редовно заседание.
На него бе взето решение, с което единодушно се прие бюджета на дружеството за сезон 2016/2017. Той дава възможност за стабилност и постигане на поставените цели пред клуба.
Във връзка с последните събития около критериите за лицензиране на клубовете и тяхното допускане до най-високия ешалон на родния шампионат, ПФК Левски заявява, че ще посрещне всеки съперник и ще влезе във всеки двубой единствено и само с мисълта за победа.
Няма да влизаме в повече коментари спрямо решенията на футболната централа.
Смятаме, че те ще подлежат на оценка и последствия от дистанция на времето.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2016 17:34

Нищо неочаквано.

Изображение