ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dude

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот dude » 06 юли 2016 13:44

Маги Стралска написа:
baraba написа:
Маги Стралска написа:
***cska*** написа:
Армейци,

На 23 юли на ст. „Българска армия“ ще бъде официалното представяне на отбора за новия футболен сезон.

След представянето момчетата ще изиграят приятелски мач срещу италианския Удинезе. Срещата ще стартира точно в 18:00ч.

Всички на стадиона, за да подкрепим нашия любим ЦСКА!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

зашо на на ст. „Българска армия“?.... вие нали сте заявили националния стадион.... какво общо имате с „Българска армия“?...

Ами ст. Българска Армия е на ЦСКА , а какво общо имаме и защо ММС ще го даде на ЦСКА е ясно на над 95% от феновете на ЦСКА ;)

сори... нашият клуб... и вашият нямат нищо общо.... ако искате да ползвате стадиона.... може би трябва да сключите договор за наем....

Ще сключим, но към 23.07 няма да е с баба Дора, а с ММС..

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 06 юли 2016 13:45

baraba написа:
ss1914 написа:Altarf написа:
Ето ти следния казус. Купувам ПФК Левски АД. Прекратявам дейността му и го ликвидирам, каквото пълно право имам като собственик. Спира ли клубът да съществува и мъртъв ли е клубът Левски? Това е напълно реален казус. Собственикът на търговското дружество може да откачи. Да е ексцентрик. НЕ можеш да го спреш да се разпорежда с имуществото си.
Казусът ти е некоректен спрямо ситуацията, защото истинския отбор е още жив, а вие го ръгате с нож да умре, че да припознаете по-бързо ганчев фк !

Няма такова нещо , отбор няма , има една търговска фирма изпразнена от съдържание с един ИД , една женица в майчински и една бабка синдик , е това което има ;) А истинския отбор тези момчета , които взеха купата сега си тренират в Австрия :idea:

Ей заради такава плява вече не ми се и влиза тук.
Спуснати са едни реплики и като ги повтаря си мисли, че ще станат истина.

Викаш ЦСКА със седем играча спечели купата?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юли 2016 13:46

ss1914 написа:
boabbb написа:
dude написа:
Ето ти следния казус. Купувам ПФК Левски АД. Прекратявам дейността му и го ликвидирам, каквото пълно право имам като собственик. Спира ли клубът да съществува и мъртъв ли е клубът Левски? Това е напълно реален казус. Собственикът на търговското дружество може да откачи. Да е ексцентрик. НЕ можеш да го спреш да се разпорежда с имуществото си.
Казусът ти е некоректен спрямо ситуацията, защото истинския отбор е още жив, а вие го ръгате с нож да умре, че да припознаете по-бързо ганчев фк !

Ето ти казус.. държавата закрива Левски на 27.08.1949-та, а месец по-късно с указ на БКП е създадено ново дружество, урода ДСО Динамо, което подуенци незабавно, без срам и свян припознават. Има ли юридическа връзка между 2-те дружества?

Дай, да не се занимаваме с ония - знаеме го техния "морал" дето струва 15 000 на месец ...

Аз не съм взел и стотинка от отбора си, така че не ми говори колко струва моя мурал, а виж ханималс на кой се надупиха сега ;)

Абе, като те гледам, май баш ти им пишеш транспарантите :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 06 юли 2016 13:48

dude написа:
Маги Стралска написа:
baraba написа:
Маги Стралска написа:
***cska*** написа:
Армейци,

На 23 юли на ст. „Българска армия“ ще бъде официалното представяне на отбора за новия футболен сезон.

След представянето момчетата ще изиграят приятелски мач срещу италианския Удинезе. Срещата ще стартира точно в 18:00ч.

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

зашо на на ст. „Българска армия“?.... вие нали сте заявили националния стадион.... какво общо имате с „Българска армия“?...

Ами ст. Българска Армия е на ЦСКА , а какво общо имаме и защо ММС ще го даде на ЦСКА е ясно на над 95% от феновете на ЦСКА ;)

сори... нашият клуб... и вашият нямат нищо общо.... ако искате да ползвате стадиона.... може би трябва да сключите договор за наем....

ОК.... нямам против.... само ще добавя лично мнение.... ако това стане.... няма никъв шанс ГГ да си плати за някаква приемственост.... оставате си с 4 титли...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2016 13:49

Beladona написа:Гришата като открадна футболистите , кой да играе

Това си е пазарна икономика! Всеки футболист гледа да получава повече пари, и да не бъде аматьор!
Аз да попитам за емблемата- нали според освежителите емблемата не е собственост на ЦСКА София, защо тогава новият ЦСКА носи емблемата, а подобието на отбор от онзи ден няма емблема?! :shock: :)
Последна промяна от CSKA 78 на 06 юли 2016 13:53, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 06 юли 2016 13:50

boabbb написа:
ss1914 написа:
boabbb написа:
dude написа:

Ето ти казус.. държавата закрива Левски на 27.08.1949-та, а месец по-късно с указ на БКП е създадено ново дружество, урода ДСО Динамо, което подуенци незабавно, без срам и свян припознават. Има ли юридическа връзка между 2-те дружества?

Дай, да не се занимаваме с ония - знаеме го техния "морал" дето струва 15 000 на месец ...

Аз не съм взел и стотинка от отбора си, така че не ми говори колко струва моя мурал, а виж ханималс на кой се надупиха сега ;)

Абе, като те гледам, май баш ти им пишеш транспарантите :lol: :lol:

О, извинявай, ти си безгрешен, забравих :oops:
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2016 13:51

baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
Маги Стралска написа:
***cska*** написа:
Армейци,

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Защо ЩЕ го даде? Той и сега си е даден на ЦСКА, от десетилетия е така!

Именно , а ЦСКА това сме НИЕ , забрави ли ;) А ЩЕ го даде ,защото първо трябва да се развали договора с търговска фирма изпразнена от съдържание и която по всяка вероятност няма да упражнява спортна дейност :roll:

Дали фирмата е изпразнена от съдържание не решаваш ти. Какво значи фирма, изпразнена от съдържание? Това някакъв термин ли е, какво? И това изказване - да го вземем от ЦСКА за да го дадем на ЦСКА е върха на нелепостта и смехорията.
Ти се моли планът на Божков да не бъде приет, че тогава ще видиш кой е изпразнен от съдържание. Нито стадион ще имате, нито база, нито емблема, нито нищо. Разбира се, без да броим тези на Литекс. Даже и този подфорум няма да е ваш, ще се изнесете в съседния. Само това чакам в момента - да видя какво ще стане с плана на Божков и ако този отбор започне първеството, без значение в коя група, ще си кажем чао и ще станем съседи по форум.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 06 юли 2016 13:52

Altarf написа:
Blue1914 написа:
Altarf написа:Ето ти следния казус. Купувам ПФК Левски АД. Прекратявам дейността му и го ликвидирам, каквото пълно право имам като собственик. Спира ли клубът да съществува и мъртъв ли е клубът Левски? Това е напълно реален казус. Собственикът на търговското дружество може да откачи. Да е ексцентрик. НЕ можеш да го спреш да се разпорежда с имуществото си.

Клубът ФОРМАЛНО ще е мъртъв, да. Въпросът е как синята общност ще продължи развитието си. Дали ще станем фенове на НОВ СИН клуб или ще станем фенове на ДРУГ клуб, който ще си докараме на Герена. Дали ще минем през селата, за да останем ИЗНАЧАЛНО сини, или ще тръгнем да печелим титли още в началото, пребоядисваки се и (евентуално) купувайки марката ;)

Аха. Само не разбрах дали тоя нов клуб ще има нещо общо с предишния Левски... ще го припознаете ли? :P

Формално няма да има и титлите ще си отидат с прекратяването на членството в БФС на отбора който ги е спечелил- независимо дали по това време клубът ще се казва Левски София или ще е продал марката, прекръствайки се на ФК Батков (примерно).

Колкото и новия клуб да прилича на стария, няма да е същият. Морално ще си приписваме тези титли, със сигурност. Въпросът е дали ще се завърнем в големия футбол като изначално сини и с НАШЕ си членство (макар и ново) или ще останем в елита като пребоядисани и със членство на ДРУГ отбор... та после цяла България е***ва нас, после децата и внуците ни...

dude

Мнениеот dude » 06 юли 2016 13:52

Маги Стралска написа:
dude написа:
Маги Стралска написа:сори... нашият клуб... и вашият нямат нищо общо.... ако искате да ползвате стадиона.... може би трябва да сключите договор за наем....

ОК.... нямам против.... само ще добавя лично мнение.... ако това стане.... няма никъв шанс ГГ да си плати за някаква приемственост.... оставате си с 4 титли...

Еми аз лично в съзнателния си живот съм виждал 12 титли на ЦСКА.. как точно ще ги докарам до 4 нямам идея..

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 06 юли 2016 13:53

[center]Головодов отказал да играе за ПФК ЦСКА АД[/center] Според информация на "Тема Спорт" синдикът Дора Ми­лева се е обадила на Павел Головодов и го е поканила да тре­нира с формацията, водена от Адалберт Зафиров. Головодов обаче моментално е отхвър­лил предложението и остава в ЦСКА - София 8-)

Върни се в “Архив”