Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Вълчан

Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Мнениеот Вълчан » 05 юли 2016 21:20

И аз онзи ден припознах комшииката....на задна прашка.Ама на другият ден се усетих че не е истинската тръпка.Има си лидерка която е във къщи и от много време... :)

angelofdeath
Контакти:

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот angelofdeath » 05 юли 2016 21:55

veni__85 написа:
hd29 написа:
veni__85 написа:
hd29 написа:Много ми интересно,какво всъщност очакват цска-рите от отбора воден от Зафиров.

Какво значение има, какво очакват и какво не ? Това е ЦСКА отбоът с 31 титли с полуфинали в КЕШ и т.н. Другото е Литекс с друго име.
Все едно след години Левски да е в същото положение и Лудогорец и Беласица да се обеденят и прекръстят, и някой да ми каже, че трябва да подкрепям подобен отбор.

И какво искаш да кажеш,ако примерно Левски фалира и край ти повече любим отбор няма да имаш.А бе бая ми ти по-големи отбори от ЦСКА са фалирали,правили са нови отбори и си продължават бе.Не се филмирайте толкова.

Кои? Фиорентина, Парма, Рейнджърс. И какво направиха ? Припознаха ли други отбори ? Сигурно феновете на Нотингам са припознали някой отбор от висшата лига на Англия. Какво правим, ако този сезон ЦСКА играе в Б група и другата година влезе в А ? Пак ли ще са против техния отбор и ще подкрепят Ловеч-Етрополе ?
Много правилно си го казал"Правили са други отбори", не ставали са фенове на други отбори защото са се прекръстили. Преди години Локомотив се обедини с Велбъжд, а не Велбъжд с трети отбор и да се е прекръстил на Локомотив. Това е разликата.

Щом пишете четете повече. Фиорентина загина и започна на чисто с нов клуб, дори с ново име, Парма също. Нотингам от години се мъчат да влезнат в Лигата и не става. Рейнджърс се провалиха на плейофите и ще чакат. За Локо Пловдив, какво стана-пълна промяна. Георги Илиев вдигна отбора от Кюстендил и го доведе в Пловдив. Нарече кюстендилци Локомотив, облече им бяло-черни фланелки и готово. Това ако не е подмяна, не знам, какво е! Сега понеже е ЦСКА се правите на много принципни. Гришата го каза точно-това е варианта, в момента няма друг и аз ще се боря за чист клуб. Донякъде го постигна и не виждам, с какво е ощетил някой. Честност, принципи, това са само думи. Във футбола играят парите! Имаш ли ги биеш, нямаш ли играеш, колкото можеш, но без резултат. Ние сме ЦСКА и винаги гоним резултати. Нямахме наши силни юноши, защото не можехме да ги чакаме. А нима Ювентус, Байерн, Реал и Челси имат?

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 06 юли 2016 03:58

Замислих се ако бях от червените кой бих припознал. По принцип не бих се асоциирал с никоя мутра от двете, но ако държа на ЦСКА бих избрал фалиралото АД, защото другите 2 тима са фирмените отбори на Гриша Ганчев. Простичко е. А ако бях червен глорихънтър, щях да гледам Славия, Левски, Берое, Лудогорец. Те нали са в Европа? ...
Изображение

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 06 юли 2016 09:44

Ще е най-яко след около 2-3 годинки, когато "фалиралото" ЦСКА /живот и здраве в А група/, излезе на дерби с ЦСКА ГГ ;) просто се замислих ...
висша математика:314 :idea:

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 06 юли 2016 09:50

ELFen написа:Ще е най-яко след около 2-3 годинки, когато "фалиралото" ЦСКА /живот и здраве в А група/, излезе на дерби с ЦСКА ГГ ;) просто се замислих ...

Няма да е зле да се приземите и да разберете, че ЦСКА е един и в момента е на подготовка в Австрия. Останалото са нечии мокри сънища.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 юли 2016 13:26

radoslav_rashkov написа:Замислих се ако бях от червените кой бих припознал. По принцип не бих се асоциирал с никоя мутра от двете, но ако държа на ЦСКА бих избрал фалиралото АД, защото другите 2 тима са фирмените отбори на Гриша Ганчев. Простичко е. А ако бях червен глорихънтър, щях да гледам Славия, Левски, Берое, Лудогорец. Те нали са в Европа? ...

Вие привържениците на Нефтохимик имате голям опит с ''припознаването'',редно е да се вслушват всички във вашите съвети :mrgreen:

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 06 юли 2016 13:32

inivanov написа:
ELFen написа:Ще е най-яко след около 2-3 годинки, когато "фалиралото" ЦСКА /живот и здраве в А група/, излезе на дерби с ЦСКА ГГ ;) просто се замислих ...

Няма да е зле да се приземите и да разберете, че ЦСКА е един и в момента е на подготовка в Австрия. Останалото са нечии мокри сънища.

Цяла ФУТБОЛНА България, знае кое е автентичния ЦСКА и го подкрепя, ГМО- то ще си отпадне по естествен път !
висша математика:314 :idea:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 06 юли 2016 13:46

"Автентичният" ЦСКА беше създаден 1999г. Колко е автентичен, всеки да си решава за себе си !

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 06 юли 2016 13:47

ELFen написа:
inivanov написа:

Цяла ФУТБОЛНА България, знае кое е автентичния ЦСКА и го подкрепя, ГМО- то ще си отпадне по естествен път !

Тоя па! :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 юли 2016 14:08

Този "отбор" няма да играе никъде! Даже емблема нямат на фанелките! Та, по какво точно се разбира, че са ЦСКА?! По червената фанелка ли?! По -същият начин могат да се представят за Бенфика, Ливърпул, Арсенал, а защо не Байерн?! :lol: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “ЦСКА”