ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот maxi1914 » 05 юли 2016 18:58

dude написа:Как да си скрия грозния подпис на Кашчей, дето заема половин страница?

Взимаш по-голям монитор :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2016 18:58

dude написа:Как да си скрия грозния подпис на Кашчей, дето заема половин страница?

От теб не е по-грозен и не можеш да го скриеш!
Няма нищо по-грозно от предател, а ти си точно такъв!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2016 18:58

maxi1914 написа:
baraba написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:
maxi1914 написа:@Baraba - Нещо различни области а -у ? Или и в Бургас ще гостуваме от В група . Мисли малко .
Да беше научил нещо от една година по села и паланки . Ясно колко си бил на мачовете . :mrgreen:

Ееее верно бе , мерси че ме освести , ами значи и там няма да се срещнете освен за ... купата при жребий :mrgreen:

Щом почна да загреваш ... докато не си истинал . ЦСКА на Гришата е Литекс . И единствената ви допирна точка с ЦСКА ще е ако се паднете за купата . :mrgreen:

Ти можеш да твърдиш , каквото ти душа иска , то за вас и Ицо Стоичков е кюрд ,ама ние си знаем истината ;) Официално органа регулиращ футболните права в България е БФС , там пише друго , колко и да ви е мъчно :mrgreen:

Първо аз за камата не съм казвал нищо . Та на темата от БФС - 4 титли макс . Стадион Васил Левски . Да продължавам или ще ме опровергаеш с решение на БФС ?

ст. В Левски е заявен за лицензирането , като изряден такъв , докато до вчера Армията беше рушната за смяна на терена ;) Колкото до титлите ясно се каза ,че БФС в лицата Попов и Колев не е счетоводител на отличията на ЦСКА , историята си върви с нас и е в музея , който иска да брои да заповяда може и снимки да си направи ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

dude

Мнениеот dude » 05 юли 2016 18:59

Кашчей написа:Бараба, ше ни осветлиш все пак, като знаещ, кога е създаден в Ловеч нов клуб с име "Литекс", който ще играе в СЗ В група?!

Ни мъ интересува, е, чуек.. 8-)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 05 юли 2016 19:00

Инсталирай си AdBlock в добавките на браузера, и после я забраняваш с десен бутон. Аз така се справих с нея :)
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

dude

Мнениеот dude » 05 юли 2016 19:01

maxi1914 написа:

Взимаш по-голям монитор :mrgreen:

:lol: :lol:

Добре, теленцето има чувство за хумор.. още седмица-две в нашия форум и ще се научи да носи панталон, да ползва гребен и да се подписва.. евентуално.. ;)
Последна промяна от dude на 05 юли 2016 19:03, променено общо 1 път.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 05 юли 2016 19:01

baraba написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:
maxi1914 написа:
baraba написа:
maxi1914 написа:@Baraba - Нещо различни области а -у ? Или и в Бургас ще гостуваме от В група . Мисли малко .
Да беше научил нещо от една година по села и паланки . Ясно колко си бил на мачовете . :mrgreen:

Ееее верно бе , мерси че ме освести , ами значи и там няма да се срещнете освен за ... купата при жребий :mrgreen:

Щом почна да загреваш ... докато не си истинал . ЦСКА на Гришата е Литекс . И единствената ви допирна точка с ЦСКА ще е ако се паднете за купата . :mrgreen:

Ти можеш да твърдиш , каквото ти душа иска , то за вас и Ицо Стоичков е кюрд ,ама ние си знаем истината ;) Официално органа регулиращ футболните права в България е БФС , там пише друго , колко и да ви е мъчно :mrgreen:

Първо аз за камата не съм казвал нищо . Та на темата от БФС - 4 титли макс . Стадион Васил Левски . Да продължавам или ще ме опровергаеш с решение на БФС ?

ст. В Левски е заявен за лицензирането , като изряден такъв , докато до вчера Армията беше рушната за смяна на терена ;) Колкото до титлите ясно се каза ,че БФС в лицата Попов и Колев не е счетоводител на отличията на ЦСКА , историята си върви с нас и е в музея , който иска да брои да заповяда може и снимки да си направи ;)

Глупости има комисията която минава и гледа състоянието на терените . По твоята логика кога трябва да се правят ремонти Октомври месец ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2016 19:02

Бараба-та голям го вади, но трудно го поема!
Кажи, бе отворко, кога е създаден нов "Литекс" в Ловеч, хайде, чакам, че то е едно да пишеш лъжи, друго е да докажеш, че си прав!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 05 юли 2016 19:03

Изображение

Изображение

Изображение

Днес на трупата на баба Дора и Цимбика им беше показана истината .
Дано се осъзнаят че са били употребени по гнусен начин от шепа нещастници .
Последна промяна от kolokolo на 05 юли 2016 19:16, променено общо 1 път.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

dude

Мнениеот dude » 05 юли 2016 19:04

Кашчей написа:Бараба-та голям го вади, но трудно го поема!
Кажи, бе отворко, кога е създаден нов "Литекс" в Ловеч, хайде, чакам, че то е едно да пишеш лъжи, друго е да докажеш, че си прав!

Ни нъ интересува, е, чуек.. питай във форума на Литекс

Върни се в “Архив”