dude написа:Как да си скрия грозния подпис на Кашчей, дето заема половин страница?
Взимаш по-голям монитор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dude написа:Как да си скрия грозния подпис на Кашчей, дето заема половин страница?
maxi1914 написа:baraba написа:maxi1914 написа:baraba написа:maxi1914 написа:@Baraba - Нещо различни области а -у ? Или и в Бургас ще гостуваме от В група . Мисли малко .
Да беше научил нещо от една година по села и паланки . Ясно колко си бил на мачовете .
Ееее верно бе , мерси че ме освести , ами значи и там няма да се срещнете освен за ... купата при жребий
Щом почна да загреваш ... докато не си истинал . ЦСКА на Гришата е Литекс . И единствената ви допирна точка с ЦСКА ще е ако се паднете за купата .
Ти можеш да твърдиш , каквото ти душа иска , то за вас и Ицо Стоичков е кюрд ,ама ние си знаем истинатаОфициално органа регулиращ футболните права в България е БФС , там пише друго , колко и да ви е мъчно
Първо аз за камата не съм казвал нищо . Та на темата от БФС - 4 титли макс . Стадион Васил Левски . Да продължавам или ще ме опровергаеш с решение на БФС ?

Кашчей написа:Бараба, ше ни осветлиш все пак, като знаещ, кога е създаден в Ловеч нов клуб с име "Литекс", който ще играе в СЗ В група?!
maxi1914 написа:dude написа:Как да си скрия грозния подпис на Кашчей, дето заема половин страница?
Взимаш по-голям монитор
baraba написа:maxi1914 написа:baraba написа:maxi1914 написа:baraba написа:maxi1914 написа:@Baraba - Нещо различни области а -у ? Или и в Бургас ще гостуваме от В група . Мисли малко .
Да беше научил нещо от една година по села и паланки . Ясно колко си бил на мачовете .
Ееее верно бе , мерси че ме освести , ами значи и там няма да се срещнете освен за ... купата при жребий
Щом почна да загреваш ... докато не си истинал . ЦСКА на Гришата е Литекс . И единствената ви допирна точка с ЦСКА ще е ако се паднете за купата .
Ти можеш да твърдиш , каквото ти душа иска , то за вас и Ицо Стоичков е кюрд ,ама ние си знаем истинатаОфициално органа регулиращ футболните права в България е БФС , там пише друго , колко и да ви е мъчно
Първо аз за камата не съм казвал нищо . Та на темата от БФС - 4 титли макс . Стадион Васил Левски . Да продължавам или ще ме опровергаеш с решение на БФС ?
ст. В Левски е заявен за лицензирането , като изряден такъв , докато до вчера Армията беше рушната за смяна на теренаКолкото до титлите ясно се каза ,че БФС в лицата Попов и Колев не е счетоводител на отличията на ЦСКА , историята си върви с нас и е в музея , който иска да брои да заповяда може и снимки да си направи

Кашчей написа:Бараба-та голям го вади, но трудно го поема!
Кажи, бе отворко, кога е създаден нов "Литекс" в Ловеч, хайде, чакам, че то е едно да пишеш лъжи, друго е да докажеш, че си прав!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта