Drunken_Master написа:Всеки сам решава,но крилото избира същият отбор,който преди месец и половина,го обърна от 1-3 пасив във финала за конференцията...? ЛеБрон си замина от Кавс през 2010 г. за да отиде в Хийт,но тогава Кавалиърс вече си бяха бита карта с един кон,който ги влачеше.Не може да има сравнение...Това показва,че Кевин Дюрант е изключителен страхливец.Оклахома вече да ги закриват...И Уестбрук ще си замине следващата година...това е ясно.Поне да успеят да направят някоя добра сделка за него.
А Уориърз се разделят и с Барнс и Езели...Май и Богът си заминава в посока Далас.Интересно ми е,кой ще е 5-ца ?
[offtopic]А Миралем Пянич отиде в Юве, след като 3-4 години се бори за титлата срещу тях и сигурно дори ги е мразил. Мен този трансфер ме дразни много повече, честно казано.[/offtopic]
Иначе, Уориърз май жертват много от широчината в състава си, за да вземат КД. Не като бройка, естествено, но си мисля, че ще намалят доста класата на пейката си. Ако звездите са здрави-добре, но ако ги налегнат контузии, особено в плейофите, ще берат ядове.