NBA 2016-2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: NBA 2016-2017

Мнениеот Drunken_Master » 28 юни 2016 15:23

Пау Гасол отказа да активира клаузата в договора си с Чикаго Булс, която щеше да му гарантира още година в “Юнайтед Сентър” и заплата от $7.7 милиона за предстоящия сезон 2016/2017 и ще пробва да намери най-доброто за себе си като свободен агент. Гасол ще навърши 36 години в началото на юли, но продължава да е изключително полезен, а през завършилия наскоро сезон в НБА бе сред най-постоянните играчи на “биковете” със средно 16.5 точки, 11.0 борби, 4.1 асистенции и 2.0 чадъра средно на мач в общо 72 изиграни срещи.
Въпреки този отказ не е невъзможно двете страни да се разберат за нов договор с различни финансови измерения, но първоначалните индикации сочат, че Гасол иска промяна в пейзажа. В последните дни се заговори за интерес от страна на Ню Йорк Никс, а в медийното пространство името му се спряга и за отбори като Сан Антонио Спърс, Оклахома Сити Тъндър и Голдън Стейт Уориърс.

Кевин Дюрант ще проведе срещи с общо 6 отбора, които са кандидати за подписа му това лято, съобщава ESPN. Звездата на Оклахома Сити Тъндър ще се срещне с представтители на Голдън Стейт Уориърс, Сан Антонио Спърс, Бостън Селтикс, Маями Хийт, Лос Анджелис Клипърс, както и разбира се с досегашния си тим.
Съществува възможност Кей Ди да говори и с Ню Йорк Никс и Фил Джексън, но за сметка на това Вашингтон Уизърдс не попада в сметките му. Никс са предизвикали интереса на крилото след привличането на Дерик Роуз миналата седмица.Дюрант ще бъде свободен агент на 1 юли, а най-ранната възможност за подписване на нов договро с който и да е отбор е 7 юли.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 юли 2016 20:20

Официално Кевин Дюрант печели приза " Най-голямата к*рва в историята на НБА" ! Направо не мога да повярвам...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юли 2016 10:08

Ти нали беше ОК с това, някой да напусне отбора си, за да опита да стане шампион?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2016 10:28

rhaegar написа:Ти нали беше ОК с това, някой да напусне отбора си, за да опита да стане шампион?

Да ама не и по тоя начин...Той имаше идеални съотборници,за да го направи и без да ходи в Калифорния.Миналият сезон само простотията не им стигна за финал на НБА.Това беше човек,който се кълнеше,че ще остане винаги верен на Оклахома.Едва ли ще има вече зала,различна от Оракъл,където да не го освиркват...Това си беше чисто к*рвенска постъпка.В сравнение с ЛеБрон през 2010 г., където Джеймс не отиде в готов отбор,а Дюрант отива чисто и просто в сформиран отбор за титла.Едва ли ще има някой,който да спре това чудовище...
Положението е If you can't beat them, join them...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юли 2016 13:38

Drunken_Master написа:В сравнение с ЛеБрон през 2010 г., където Джеймс не отиде в готов отбор

Е, не, отиде при една суперзвезда, знаейки, че идва още една. Кажи-речи, не готов отбор. Карл Малоун не дойде ли в готов отбор на Лейкърс?

Всеки сам решава, как ще се бори за мечтата си. Ако е мислел, че може да спечели титлата с Оклахома през следващите 2-3 сезона, щеше да остане.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2016 13:57

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:В сравнение с ЛеБрон през 2010 г., където Джеймс не отиде в готов отбор

Е, не, отиде при една суперзвезда, знаейки, че идва още една. Кажи-речи, не готов отбор. Карл Малоун не дойде ли в готов отбор на Лейкърс?

Всеки сам решава, как ще се бори за мечтата си. Ако е мислел, че може да спечели титлата с Оклахома през следващите 2-3 сезона, щеше да остане.

Всеки сам решава,но крилото избира същият отбор,който преди месец и половина,го обърна от 1-3 пасив във финала за конференцията...? ЛеБрон си замина от Кавс през 2010 г. за да отиде в Хийт,но тогава Кавалиърс вече си бяха бита карта с един кон,който ги влачеше.Не може да има сравнение...Това показва,че Кевин Дюрант е изключителен страхливец.Оклахома вече да ги закриват...И Уестбрук ще си замине следващата година...това е ясно.Поне да успеят да направят някоя добра сделка за него.
А Уориърз се разделят и с Барнс и Езели...Май и Богът си заминава в посока Далас.Интересно ми е,кой ще е 5-ца ?
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юли 2016 14:11

Drunken_Master написа:Всеки сам решава,но крилото избира същият отбор,който преди месец и половина,го обърна от 1-3 пасив във финала за конференцията...? ЛеБрон си замина от Кавс през 2010 г. за да отиде в Хийт,но тогава Кавалиърс вече си бяха бита карта с един кон,който ги влачеше.Не може да има сравнение...Това показва,че Кевин Дюрант е изключителен страхливец.Оклахома вече да ги закриват...И Уестбрук ще си замине следващата година...това е ясно.Поне да успеят да направят някоя добра сделка за него.
А Уориърз се разделят и с Барнс и Езели...Май и Богът си заминава в посока Далас.Интересно ми е,кой ще е 5-ца ?

[offtopic]А Миралем Пянич отиде в Юве, след като 3-4 години се бори за титлата срещу тях и сигурно дори ги е мразил. Мен този трансфер ме дразни много повече, честно казано.[/offtopic]

Иначе, Уориърз май жертват много от широчината в състава си, за да вземат КД. Не като бройка, естествено, но си мисля, че ще намалят доста класата на пейката си. Ако звездите са здрави-добре, но ако ги налегнат контузии, особено в плейофите, ще берат ядове.

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юли 2016 14:18

Drunken_Master написа:Официално Кевин Дюрант печели приза " Най-голямата к*рва в историята на НБА" ! Направо не мога да повярвам...

Че ЛеБрон е същият, направи точно същото.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 юли 2016 14:25

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Всеки сам решава,но крилото избира същият отбор,който преди месец и половина,го обърна от 1-3 пасив във финала за конференцията...? ЛеБрон си замина от Кавс през 2010 г. за да отиде в Хийт,но тогава Кавалиърс вече си бяха бита карта с един кон,който ги влачеше.Не може да има сравнение...Това показва,че Кевин Дюрант е изключителен страхливец.Оклахома вече да ги закриват...И Уестбрук ще си замине следващата година...това е ясно.Поне да успеят да направят някоя добра сделка за него.

А Миралем Пянич отиде в Юве, след като 3-4 години се бори за титлата срещу тях и сигурно дори ги е мразил. Мен този трансфер ме дразни много повече, честно казано.

Виж сега,Миралем Пянич отиде в един от двата ми любими клуба (ЦСКА и Ювентус)...тъй че му е простено... :Д
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 юли 2016 14:30

Не знаех, че си от Юве, просто го използвах за пример. :lol:

Изображение

Върни се в “Архив”