Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот percival » 04 юли 2016 19:24

muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

Не е Божков ,а Пеевски през неговите фирми ! И не иска да спаси ЦСКА ,а да го заличи !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 19:24

muzovir написа:На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!

И на мен ми е тъпо и мъчно, но нека се замислим, "КОЙ" се опита на два пъти да ликвидира автентичното ЦСКА, "КОЙ" се опита да прекръсти автентичният ЦСКА на ФК "Лупи"!? Отговорът на тези въпроси дава отговор и на това, "КОЙ" иска сам, еднолично да "кара влака"!
Последна промяна от DANS на 04 юли 2016 19:25, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 04 юли 2016 19:25

Взимането на ЦСКА от Божков е пътят за ликвидация на отбора...щял да изплаща 30г задълженията към държавата...че той дотогава 3 пъти ще е пукнал....и какво става тогава?Внуците на Софиянски ли ще изплащат задълженията?
Последна промяна от emanuilman на 04 юли 2016 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 04 юли 2016 19:26

Мен като фен не ме интересуват тези неща, просто призовавам за обединение! Съединението прави силата!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
ULTRA RED
Контакти:

Мнениеот ULTRA RED » 04 юли 2016 19:27

не мога да разбера истинските армейци,как могат да подкрепят фалита на истинският ЦСКА???нямам думи и не ми го побира акъла...фалира ли истинското дружество,не само аз,а и много хора който познавам остават без отбор

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 19:28

muzovir написа:Мен като фен не ме интересуват тези неща, просто призовавам за обединение! Съединението прави силата!

+1
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 19:28

ULTRA RED написа:не мога да разбера истинските армейци,как могат да подкрепят фалита на истинският ЦСКА???нямам думи и не ми го побира акъла...фалира ли истинското дружество,не само аз,а и много хора който познавам остават без отбор

+1

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 юли 2016 19:29

Браво! За първи път отборът на ЦСКА ми е симпатичен! Не на уродите!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 04 юли 2016 19:32

ULTRA RED написа:не мога да разбера истинските армейци,как могат да подкрепят фалита на истинският ЦСКА???нямам думи и не ми го побира акъла...фалира ли истинското дружество,не само аз,а и много хора който познавам остават без отбор

Това са глупости.
Не подкрепям нито ГГ, нито ВБ, но не можеш да останеш без отбор, защото е фалирала една фирма!?
Днес прочетох за събитията през 1999 г., когато имаше почти същите простотии. Тогава Любо Пенев учреди сегашният клуб, а клубът на Илия Павлов остана без лиценз. Сега да ревем ли по фирмата на Павлов?
Не можеш да останеш без клуб, ЦСКА винаги ще го има, защото не зависи от един булстат.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 юли 2016 19:33

До момента Божков дефакто практически няма нищо общо с истинското ЦСКА.
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “ЦСКА”