Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Skywalker
Контакти:

Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 16:30

А къде в крайна сметка е Божков и защо не изложи своята позиция, като мъж със собствени думи, както подобава на открит човек ?

Вълчан

Re: Стана ясно кога започва подготовка автентичният ЦСКА

Мнениеот Вълчан » 04 юли 2016 18:12

Жълто-черен Пловдив написа:Вчера срещнах случайно един приятел от казармата. Той си е цесекар до мозъка на костите. Каза ми, че още не може да се ориентира в обстановката. Според мен, така са повечето червени фенове - чакат да видят какво ще стане и тогава ще се определят. Ако всичко с отбора на Г.Г. е Ок, мнозина ще си го припознаят. Но, ако съдът започне да прави спънки, ако старият ЦСКА събере отбор и докаже, че може да съществува, и планът на Божков бъде приет, много хора ще застанат зад стария ЦСКА. Според мен само мозъкът на Боко може да роди такава каша :) :)

За съжаление никои не е дошъл засега да подкрепи истинският ЦСКА които иска да тренира на Армията.Дават някакви по телевизията се изживяват на тартори и някакви си но против отбора.Явно хора на Ганчев.Маи повечето фенове си харесват Ганчев и методите му.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 18:51

И преди и сега ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Въпреки мутрите, които ГГ докра на Армията, тренировката на ИСТИНСКИЯТ ЦСКА започна под възгласите:

ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА ................

ЦСКА за нас, парите са за вас!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Re: И преди, и сега, ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА!

Мнениеот nib » 04 юли 2016 19:01

Гледам по БТВ на Армията фенове скандират и ГГ. Но ми се видяха малко де.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 19:06

nib написа:Гледам по БТВ на Армията фенове скандират и ГГ. Но ми се видяха малко де.

Това което си видял е преди автобуса да отиде за вземе момчетата, феновете на ГГ бяха 5-6 главанака и няколко заблудени покрай тях, имаше и майки с деца, може би от администрацията на Литекс комерс,

когато дойде автобуса, истинските армейци надвикаха копоите на ГГ с това, което съм написал!

Видео със скандиранията:
https://www.facebook.com/Blitz.bgSport/ ... 455424538/
Последна промяна от DANS на 04 юли 2016 19:42, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:

Scarabee
Контакти:

Мнениеот Scarabee » 04 юли 2016 19:09

За мен това е излагация. Смятам че трябва да се обедините и веднъж за винаги да решите кое е истинската версия. Също така считам че целият разкол е за това кои да сложи лапи върху имотите - мое мнение.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 юли 2016 19:12

Отговорете си на въпроса, кой има интерес от насаждане на омраза и разединение първо между големи групи българи, независимо дали са "фенове" на отбори или любители на туризма, примерно.След като това беше постигнато , в ход е същото в самите групи.Обраха ви парите, обраха ви мозъците, сега обират и душите ви.
Спрете се бре хора!
Последна промяна от Мистри на 04 юли 2016 19:15, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 04 юли 2016 19:12

Scarabee написа:За мен това е излагация. Смятам че трябва да се обедините и веднъж за винаги да решите кое е истинската версия. Също така считам че целият разкол е за това кои да сложи лапи върху имотите - мое мнение.

Затова истинските фенове скандираха преди малко: "ЦСКА за нас, парите са за вас!"

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 04 юли 2016 19:19

На мен лично ми е мъчно, защото Гриша Ганчев и Васил Божков трябваше да са заедно, а не да се борят един срещу друг! Това, което става в момента е тъпо!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 04 юли 2016 19:20

Респект към достойните фенове на ЦСКА , този които с момента тренира на Армията .
Всеки нормален привърженик знае че Повърнята на ГГ цели да затрие този славен клуб,
Успех срещу нас за Суперкупата ,и за първи път няма да съм тъжен да загубим :geek:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Върни се в “ЦСКА”