ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2016 18:35

Skywalker написа:
miros написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.

Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !

Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.

Самият отбор и ръководство се определят, като ЦСКА, ти и още 7 човека сте си захапали, че е Литекс ! Как миналата година бяха ЦСКА, сега са Литекс !?

Ти и още десетина като теб,регистрирани последните два месеца се мислите за много хитри и умни,но всъщност сте прозрачни.

Това ли е отговора ти на въпроса, как миналата година отбора и ръководството бяха ЦСКА а сега са Литекс ?

Аз ще отговоря.
Не припознавам никой. вече дори и не подкрепям никой, даже и европейското не гледам, щото ми писна на оная работа.
Но, ако ГГ закупи марката на ЦСКА от НАП, моментално, ще припозная тоя ЦСКА, за мой

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:37

russia написа:
Skywalker написа:
russia написа:
Skywalker написа:
russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=612335

Чуйте го този носорог във видеото! :lol: :lol: :lol:
Аз съм каза за ГГ, другите да си припознават който си отбор искат... :roll: :mrgreen:

Този "носорог" между другото много логично се изказа, защо подкрепя Ганчев ! И си каза фактите !

Фактите ги знаем!
Глупост след глупост, схема след схема, молби за фалит, ФК Лупи, един клуб, втори клуб, премествания, преименувания, разпореждане с "Българска армия" без да има каквото и да е право, защото е НИКАКЪВ във ЦСКА...
Иначе носорогът логично мисли да, нали са от една порода.

И това, че Ганчев хвърля пари за ремонт на бази и стадион ли е глупост ? Това не говори ли само по себе си ? Какво стана с "По действията ще ги познаете?"

Е, да де, то няма лошо да се прави нещо по базите, но той в качеството си на какъв ги прави тези ремонти? Или май по-скоро разчита, че след като е барнал терена и това ще натежи в крайна сметка да дадат "Армията" на него.
Ама така не става!

Това са твои интерпретации, защото съдиш за другите по това, какво ти представляваш. Защо не допуснеш, че Гришата го прави безкористно ? Просто иска ЦСКА да не разполага с цигански поддържани бази !

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 04 юли 2016 18:38

k_oleto написа:
miros написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.

Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !

Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.

Самият отбор и ръководство се определят, като ЦСКА, ти и още 7 човека сте си захапали, че е Литекс ! Как миналата година бяха ЦСКА, сега са Литекс !?

Ти и още десетина като теб,регистрирани последните два месеца се мислите за много хитри и умни,но всъщност сте прозрачни.

Идея:
Всеки да си сложи имената и годините в подписа си и тогава да коментира

Коле,виж мене,виж теб,виж Петко,виж Васко.Ние сме регистрирани с нашите си имена(предполагам).Може и да не сме с еднакви позиции,но не си правим профили според собственика на клуба.Аз говоря за тролове,които си мислят,че като напишат хиляда пъти,че Литекс е ЦСКА и всички трябва да им вярваме.Ако пък все още не сме влезли в "правата вяра" ставаме говеда и т.н.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 юли 2016 18:38

Skywalker написа:
miros написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:

Това ли е отговора ти на въпроса, как миналата година отбора и ръководството бяха ЦСКА а сега са Литекс ?

Абе неУмнико я ти първо отговори каи вие отпаднахте на полуфинала /сегашното ЦсКА /, а след това олд пфка, умрялото дружество като спечели купата тя е на ЦсКА?Опивате се всячески да обясните че оранжевото е червено, но за щастие са малко идиотите като тебе
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юли 2016 18:38

Skywalker написа:
russia написа:Е, да де, то няма лошо да се прави нещо по базите, но той в качеството си на какъв ги прави тези ремонти? Или май по-скоро разчита, че след като е барнал терена и това ще натежи в крайна сметка да дадат "Армията" на него.
Ама така не става!

Това са твои интерпретации, защото съдиш за другите по това, какво ти представляваш. Защо не допуснеш, че Гришата го прави безкористно ? Просто иска ЦСКА да не разполага с цигански поддържани бази !

Ами това са пък твои интерпретации. Не си убедителен!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 04 юли 2016 18:39

Skywalker написа:
russia написа:
Skywalker написа:
russia написа:
Skywalker написа:

Аз съм каза за ГГ, другите да си припознават който си отбор искат... :roll: :mrgreen:

Този "носорог" между другото много логично се изказа, защо подкрепя Ганчев ! И си каза фактите !

Фактите ги знаем!
Глупост след глупост, схема след схема, молби за фалит, ФК Лупи, един клуб, втори клуб, премествания, преименувания, разпореждане с "Българска армия" без да има каквото и да е право, защото е НИКАКЪВ във ЦСКА...

И това, че Ганчев хвърля пари за ремонт на бази и стадион ли е глупост ? Това не говори ли само по себе си ? Какво стана с "По действията ще ги познаете?"

Е, да де, то няма лошо да се прави нещо по базите, но той в качеството си на какъв ги прави тези ремонти? Или май по-скоро разчита, че след като е барнал терена и това ще натежи в крайна сметка да дадат "Армията" на него.
Ама така не става!

Ганчев и безкористно.. :P
Ееех Българийо!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:40

k_oleto написа:
Аз ще отговоря.
Не припознавам никой. вече дори и не подкрепям никой, даже и европейското не гледам, щото ми писна на оная работа.
Но, ако ГГ закупи марката на ЦСКА от НАП, моментално, ще припозная тоя ЦСКА, за мой

Благодаря за отговора ! Аз вярвам, че ще го направи и затова подкрепям !

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:42

golemia написа:
Ганчев и безкористно.. :P

А каква му беше ползата на него лично да развива Литекс и да си хвърли парите там по бази и поддръжка ? От това си правя изводите ! А ти от кое си направи извода, че има користни цели ?
Последна промяна от Skywalker на 04 юли 2016 18:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 04 юли 2016 18:43

1982 написа:
KAT90 написа:
petko.h.markov написа:
KAT90 написа:Като чета начина на писане и използването на обидни епитети от "оздравяващите", ясно ми е какъв е умствения багаж и с какво образование са.Затова са толкова лесно манипулируеми.Все едно да излъжеш циганин да гласува на избори! Успех ви на оздравяването, но утре да не мрънкате, защото и това няма да го имате! Всеки си заслужава съдбата! Ръка за ръка с подуенците!!! Мисля, че е достатъчно красноречиво!

По-скромно го раздавай,не се отлепвай от земята много.До сега за твоя умствен багаж говориш само ти.

Окачестви ги тогава ти? Виж, че наричат всички останали с епитети, които олицетворяват персоналната идентичност.Ако според теб, това са възпитани и интелигентни хора, ОК!

А епитетите в обратната посока не ги ли виждаш, или така ти изнася ??!

Аз лично не съм! Използвал съм само трол и то към кашкай.Но при вас всеки втори използва.А и мога да ти кажа, че вие започнахте първи!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

fiesta
Контакти:

ы!!

Мнениеот fiesta » 04 юли 2016 18:44

Skywalker написа:
russia написа:
Skywalker написа:
russia написа:
Skywalker написа:

Фактите ги знаем!

Ама така не става!

Защото Гюнсер Ганчев никога не е правил нещо безкористно!

Защото е мутра, и никога не е преставал да бъде!

Защото е мамил държавата много пъти! За големи суми!

Защото сега го съдят за една от тези особено големи измами! И се опитва чрез "припознаването" да се спаси от присъдата, която го чака!

Защото е един от бушоните, които се използваха за ограбване на България!

Върни се в “Архив”