ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Skywalker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:28

russia написа:
Skywalker написа:
russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=612335

Чуйте го този носорог във видеото! :lol: :lol: :lol:
Аз съм каза за ГГ, другите да си припознават който си отбор искат... :roll: :mrgreen:

Този "носорог" между другото много логично се изказа, защо подкрепя Ганчев ! И си каза фактите !

Фактите ги знаем!
Глупост след глупост, схема след схема, молби за фалит, ФК Лупи, един клуб, втори клуб, премествания, преименувания, разпореждане с "Българска армия" без да има каквото и да е право, защото е НИКАКЪВ във ЦСКА...
Иначе носорогът логично мисли да, нали са от една порода.

И това, че Ганчев хвърля пари за ремонт на бази и стадион ли е глупост ? Това не говори ли само по себе си ? Какво стана с "По действията ще ги познаете?"

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2016 18:28

Хора, айде стига вече с това: Литекс ли ЦСКА ли...........

200 страници, а нищо за футбол, имам чувтсвото, че половината получавате ерекция, ако има тема за заяждане.

Е.....идете в говеждия форум, там пуснах току-що материала от Лайвспорт на тема: Пееевски и Леееевски

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 04 юли 2016 18:28

Skywalker написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.

Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !

Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.

Самият отбор и ръководство се определят, като ЦСКА, ти и още 7 човека сте си захапали, че е Литекс ! Как миналата година бяха ЦСКА, сега са Литекс !?

Ти и още десетина като теб,регистрирани последните два месеца се мислите за много хитри и умни,но всъщност сте прозрачни.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юли 2016 18:30

soilwork написа:[center]Тия Оздравители ше докарат някой инфаркт на бабата!!! Сложили я на първа позиция -организира тренировки ,фенове ,занимава се с полиция ,ще ходи да взима некви футболисти от хотел....[/center]

Е, кво да прави? Работи за ЦСКА. Да бяга до Австрия и да разцелува Арсенио и Диого ли, за това че са тъй всеотдайни за ЦСКА в тренировъчния процес? :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 юли 2016 18:31

miros написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.

Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !

Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.

Самият отбор и ръководство се определят, като ЦСКА, ти и още 7 човека сте си захапали, че е Литекс ! Как миналата година бяха ЦСКА, сега са Литекс !?

Ти и още десетина като теб,регистрирани последните два месеца се мислите за много хитри и умни,но всъщност сте прозрачни.

Идея:
Всеки да си сложи имената и годините в подписа си и тогава да коментира

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 04 юли 2016 18:31

suni написа:
River Plate написа:
suni написа:
River Plate написа:
suni написа:
Литекс сформира нов отбор, който ще участва в Северозападната „В“ група през новия сезон. Тимът ще бъде воден от клубната легенда Живко Желев. Бившият защитник за последно беше във Верея (Стара Загора), но е приел да се завърне в Ловеч, където бяха едни от най-успешните години в кариерата му.

Желев стана шампион с Литекс през 1999 година, както и има две спечелени Купи на България – през 2001 и 2004 г.

Новият треньор на „оранжевите“ ще разчита предимно на кадри от Академия Литекс за мачовете във „В“ група. Целта пред новия Литекс ще бъде да се завръщане в професионалния футбол още през идния сезон. Както е известно, „оранжевите“ бяха изхвърлени от елита след драмите на „Герена“ през декември миналата година.
:twisted:

Е защо, не помня да са изпадали от Б група? :twisted:

Автоголче.

Оздравяват се, след оттеглянето на АД-то,.. логично ?!! ;)

Хаха как се оттегля АД? Искаш да кажеш, след преименуването на АД-то :oops:

Оттеглянето. Ганчев, общината и феновете заявиха, че не желаят профи отбор,.. за град като Ловеч е доволно да си развиват школата. ;)

Далище е профи или не няма зачение. Важно е отборът да е независим. В случая Ганчев да се омете. Ама той няма явно намерение.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 юли 2016 18:31

suni написа:Некой, нещо за хотела ? :mrgreen:
На режим са,преди началото на сезона :roll:

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:32

miros написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:

Това ли е отговора ти на въпроса, как миналата година отбора и ръководството бяха ЦСКА а сега са Литекс ?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юли 2016 18:34

Е, да де, то няма лошо да се прави нещо по базите, но той в качеството си на какъв ги прави тези ремонти? Или май по-скоро разчита, че след като е барнал терена и това ще натежи в крайна сметка да дадат "Армията" на него.Ама така не става!
Последна промяна от russia на 04 юли 2016 18:36, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юли 2016 18:34

KAT90 написа:
petko.h.markov написа:
KAT90 написа:Като чета начина на писане и използването на обидни епитети от "оздравяващите", ясно ми е какъв е умствения багаж и с какво образование са.Затова са толкова лесно манипулируеми.Все едно да излъжеш циганин да гласува на избори! Успех ви на оздравяването, но утре да не мрънкате, защото и това няма да го имате! Всеки си заслужава съдбата! Ръка за ръка с подуенците!!! Мисля, че е достатъчно красноречиво!

По-скромно го раздавай,не се отлепвай от земята много.До сега за твоя умствен багаж говориш само ти.

Окачестви ги тогава ти? Виж, че наричат всички останали с епитети, които олицетворяват персоналната идентичност.Ако според теб, това са възпитани и интелигентни хора, ОК!

А епитетите в обратната посока не ги ли виждаш, или така ти изнася ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”