Собственикът на Левски Тодор Батков уважи феновете, които откриха заведение в центъра на София. Освен адвоката, на събитието присъстваха част от футболистите и мениджърът Георги Иванов. Тодор Батков обърна внимание и на медиите, като преди това направи оборот във фенския магазин.
“Не знам защо Наско Сираков и Станимир Стоилов не дойдоха. Те са доказани левскари, привърженици са на този отбор. Не вярвам на слухове и инсинуации, че са се радвали на наши неуспехи”, отговори на журналистически въпрос адвокатът.
“Имах доста работа в последно време, а и проблеми със здравето. Слава Богу, всичко отмина, година започна добре, а аз съм зареден с оптимизъм. Мисля, че това, което се очаква от мен, ще го сторя. Другото зависи от Иванов и футболистите”, продължи бизнесменът.
“Селекцията е едно добро начало, но подготовката е дълъг процес, тя продължава два месеца. Мисля, че има още възможности за нови играчи, но те зависят и от трансферирането на наши футболисти. Знаете за интереса към двама наши футболисти. Има такъв и към още двама, вероятно се сещате кои са. Говорих с Живко Миланов, явно има някакво разминаване, защото той не е футболист за проби. Не че ни е страх от тях, но Миланов е капитан на Левски и национален състезател, който има много добра визитка. Мисля, че нещата могат да приключат, но и да не стане, няма проблем за Живко да си остане в нашия клуб”, сподели Батков.
Босът на шампионите допълни, че Зе Соарес ще замине за Украйна, нещо което по-рано обяви и мениджърът Георги Иванов.
“Приемам критиките на феновете. Вратата ми е широко отворена за тях. Не приемам начина, по който стават някои неща. Това е по-скоро провокация”, каза Батков.
“Нямам съветници, аз съм скромен човек. Решенията по футболните въпроси ги взимам по препоръка на Георги Иванов. Левски е европейски клуб. Той е единственият такъв в България. Говоря за отношение към футболисти, закони и т.н. Моделът от Англия е най-успешен. Затова казах и малко като на шега, че правя Георги Иванов главен мениджър. Той трябва да си избере екипа и хората в него”, продължи Тодор Батков.
Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levski_2708
- Контакти:
Re: Батков: Нямам съветници, футболните решения взимам с Георги
След малко ще дават пълен запис по Канал 3 на това интервю което е дал преди около час.

Най вероятно е пак или пиян или надрусан не искам да го слушам вече тоя.Само като прочетох "английския модел е най-упешен и не съм чел нищо,точно там ми попадна погледа като влязох във темата.
казал е още следното...."..... Левски е единственият европейски клуб в България.....Левски е модел за всички други български отбори и ще бъде такъв и занапред".....тоест всички български отбори да се превърнат в туристически агенции и поделения на Държавна сигурност....Баждеков туроператор а Агента Николай-Г.Марков застъпник на човешките права....Ганьо помак смотан надмина дори героя си.
- levski_2708
- Контакти:
Собственикът на шампиона Левски Тодор Батков призна, че ще има намаление на заплатите за част от играчите. Той сподели, че става въпрос за тези, които получават по-сериозни възнаграждения.
Тодор Батков все още не е разговарял лично с визираните футболисти по въпроса, но Константин Баждеков е провел подобни сондажи.
“Криза е. В един от добрите провинциални клубове, няма да цитирам името му, това вече е факт. Заплатите на всички са намалени с 30 процента, без изобщо да е имало дискусия”, разказа шефът на “сините”.
“Нямам потенциал и сурат в момента да поискам стадион Раковски. Ние сме Левски и цялата общественост ще очаква от нас да направим нещо, да почнем да строим. Това са огромни пари. В момента е по-важно да осигуря оцеляването на Левски. Плащането на заплати, данъци и всичко”, откровен бе адвокатът.
Тодор Батков все още не е разговарял лично с визираните футболисти по въпроса, но Константин Баждеков е провел подобни сондажи.
“Криза е. В един от добрите провинциални клубове, няма да цитирам името му, това вече е факт. Заплатите на всички са намалени с 30 процента, без изобщо да е имало дискусия”, разказа шефът на “сините”.
“Нямам потенциал и сурат в момента да поискам стадион Раковски. Ние сме Левски и цялата общественост ще очаква от нас да направим нещо, да почнем да строим. Това са огромни пари. В момента е по-важно да осигуря оцеляването на Левски. Плащането на заплати, данъци и всичко”, откровен бе адвокатът.
red__army в момента вадиш думи от контекста с цел да се заяждаш, а от това никой не печели.

......е всичките глупости ли дето е казал искаш да цитирам,тези най се набиват на очи просто.
Олеле аххахаах
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

PFC Litex написа:Снимката е култова
Тия Лепа Брена ли слушат

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"