Иначе сгреших с прогнозата си за обрат. Усещането за дежа вю от миналата година се появи. Пък и аз така или иначе не очаквах да го спечели този турнир, пък за Златен/Голям шлем беше абсурд. Поздравления за Куери! Той е един от малкото "бомбандири", които не ме дразнят, даже ми е леко симпатичен. Много хора взеха да го сравняват с Росол, Дарси, Браун и Стаховски, което е просто нелепо. Едно, че има повече титли от тях, и второ, че има титли ма трите настилки още от 2010 година.
Новак Джокович - най-завършеният играч в историята
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новак Джокович - най-завършеният играч в историята
Аааааааааа, не! Никакво мощно за Мъри на финала
Шотландецът винаги ми е бил антипатичен, но имаше надежда да го уважавам поне малко, която се изпари след Australian Open 2015, когато на финала показа злобната си физиономия и продължаваше да мрънка и да се оплаква месец след финала.
Иначе сгреших с прогнозата си за обрат. Усещането за дежа вю от миналата година се появи. Пък и аз така или иначе не очаквах да го спечели този турнир, пък за Златен/Голям шлем беше абсурд. Поздравления за Куери! Той е един от малкото "бомбандири", които не ме дразнят, даже ми е леко симпатичен. Много хора взеха да го сравняват с Росол, Дарси, Браун и Стаховски, което е просто нелепо. Едно, че има повече титли от тях, и второ, че има титли ма трите настилки още от 2010 година.
Трябваше да се омъжиш за касапина, той те харесваше. Винаги, когато минаваше покрай магазина му, той ти помахваше със сатъра.
Е, при положение, че финала на 90% ще е Мъри - Федерер за кой да съм, не ми се мисли в каква сапунена опера ще се превърне интернета при евентуална титла на Федерер, ще трябва да се самоизключа от мрежата за поне 72 часа.
Най-много бих се радвал, ако накрая триумфира Раонич, Нишикори или Гаске например, но това няма как да стане, затова ако Ноле е аут от играта, викам за Мъри, особено ако другите варианти са Надал и Федерер.
А и Мъри заслужава, 8 загубени финала са твърде много, а и съм останал с впечатлението, че е пич извън корта, иначе като започне да нарежда по време на мач побеснявам.
Най-много бих се радвал, ако накрая триумфира Раонич, Нишикори или Гаске например, но това няма как да стане, затова ако Ноле е аут от играта, викам за Мъри, особено ако другите варианти са Надал и Федерер.
А и Мъри заслужава, 8 загубени финала са твърде много, а и съм останал с впечатлението, че е пич извън корта, иначе като започне да нарежда по време на мач побеснявам.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Между другото супер гаден малшанс, че му дадоха 2 сервиса аут, когато сервираше да затвори четвъртия сет, нямаше право да обжалва, иначе нещата можеха да са много по-различни.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Падна му товара след Ролан Гарос и се отпусна или чисти допинга за олимпиадата.
Ноле е тенисист на годината на ЕСПН.
Иначе Ноле май все още не е потвърдил за мастърса в Канада, което е доста странно, честно казано според мен ще е по-добре да пропусне Синсинати, защото натоварването ще стане много голямо, но той знае най-добре.
Иначе Ноле май все още не е потвърдил за мастърса в Канада, което е доста странно, честно казано според мен ще е по-добре да пропусне Синсинати, защото натоварването ще стане много голямо, но той знае най-добре.
Не ми се вярва да не участва на двата турнира в Торонто и Синсинати. Иначе шотландеца напира. Трябва да ударим рекорда на швейцареца от над 300 седмици No.1.
sirius123 написа:Не ми се вярва да не участва на двата турнира в Торонто и Синсинати. Иначе шотландеца напира. Трябва да ударим рекорда на швейцареца от над 300 седмици No.1.
Не знам, много ще му дойде Канада, Рио, Синсинати и ЮС Оупън според мен...
А иначе за Мъри е така, най-вече, защото няма да защитава много точки, особено на ЮС Оупън отпадна от Андерсън много рано миналата година, но да не забравяме, че предстои може би любимата част от сезона на Ноле, особено в Китай, Мастърса в Париж и финалния Мастърс в Лондон.
Ноле ще играе и на двойки в Канада, очакваше се, предвид олимпиадата, но ме притеснява, че натоварването ще стане много голямо.
Много мачове се събират и ме е страх да няма катастрофа на ЮС Оупън.
Не върви и да се откаже от Синсинати, най-вече, че ще излезе от ритъм, а и има да защитава точки.
Мъри дебне, ако държи това ниво ще е трудно, а и Джокович обра всички титли от ЮС Оупън натам и има страшно много точки за защитаване...
Много мачове се събират и ме е страх да няма катастрофа на ЮС Оупън.
Не върви и да се откаже от Синсинати, най-вече, че ще излезе от ритъм, а и има да защитава точки.
Мъри дебне, ако държи това ниво ще е трудно, а и Джокович обра всички титли от ЮС Оупън натам и има страшно много точки за защитаване...
It's now mathematically impossible for Novak to lose the #1 before 10 Oct. 219 weeks as #1 guaranteed
Мури е отказал Торонто, доколкото мернах, май спечели 1 000 точки там миналата година, та сега ги губи, това е хубава новина.
А относно Ю Ес Оупън, аз предпочитам Синсинати пред него, нищо че е Мастърс, а не ГШ, Ноле може да стане първият, печелил всички ГШ и Мастърси. Това е най-важният турнир до края на годината, заедно с Рио.
А относно Ю Ес Оупън, аз предпочитам Синсинати пред него, нищо че е Мастърс, а не ГШ, Ноле може да стане първият, печелил всички ГШ и Мастърси. Това е най-важният турнир до края на годината, заедно с Рио.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ха, това, че Мъри се е отказал не го знаех, сега проверих има го в БСС.
Е, това е добре, имайки предвид, че спечели турнира миналата година.
Иначе за мен ЮС Оупън е по-важен и като точки, а и най-вече, защото е ГШ, Ноле все ще има шанс за Синсинати, все пак е във формат 2 от 3 сета, а шансовете за титли от Шлема скоро ще започнат да намаляват...
Е, това е добре, имайки предвид, че спечели турнира миналата година.
Иначе за мен ЮС Оупън е по-важен и като точки, а и най-вече, защото е ГШ, Ноле все ще има шанс за Синсинати, все пак е във формат 2 от 3 сета, а шансовете за титли от Шлема скоро ще започнат да намаляват...