Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 02 юли 2016 14:29

metodito написа:
Neron написа:Мачовете наближават, а "селекцията" пак ще я правим до септември. Явно знаят какво ще се случи срещу Марибор.

В смисъл? Ако вземем новите Китимбала, Слори, Чмовш и още десет като тях, по-добри ли ще сме?

Рангелов, Аниете, сърбинът Х - ако дойде, Чворович, чието вземане според мен бе напълно ненужно при положение, че си имаме младо вратарче, а Йорга (пу! да не му е уруки) е здрав сръбски селянин и професионален играч, който няма да тръгне да кара колело или там нещо си и да се контузи, плюс Деса.

Нужно е според мен, даже да се поизчисти състава, като се оттървем от Менголо и от Нар. Втория ми е на кантар.

В атака сме супер. Аденидже вкарва, Венци за мен си е класа! На мястото на Бедоя застава Аниете. Единствено, може би не е зле да се подсилим с един ляв бек още.

Имаме на вратата Йорга, Чвора и Шейтана, в средата на защитата имаме трима - Големия Сащо (който не харесвам), Рангелов и румънчето. Тримата няма как да играят заедно. От ляво си имаме само Малкия Сашко, което е притеснително, отдясно Веско и Мики. Веско е класа! Който квото ще да ми обяснява. Мики игра много добре срещу русенци. В средата имаме Мечката, Прохазка, Бурабия и Де Нойер+Кабов и може Люпко да пусне още някой младеж. Отпред имаме Аниете, Венци, Аденидже, Краев, Деса и Нар. Добавяме още някой младеж и това е. Менголо нарочно не го споменавам. Не мислиш ли, че сме ок. Просто един бек няма да е излишен. И с русенци, центъра на защитата издишаше сериозно.

Имаме, човек двама централни нападатели, а както гледам ще играем с един. Колко още? Имаме четирима дефанзивни полузащитници и то трима от тях много добри - Де Нойер, Мечката и Роман. Бурабия, няма значение добър ли е технически, след като в главата му има само бръмбари. Че то даже няма място за някой измежду Роман и Де Ноойер. Имаме трима централни защитници+Дидо. Играят двама. Еми да вземаме, да вземаме, колко да вземаме....

Бившият нападател на Левски Гара Дембеле разкри интересни подробности около трансфера си във Фрайбург.

Французинът заби 37 гола във всички турнири за "сините" през сезон 2009/2010, след което бе продаден за 2,5 милиона евро на германския клуб. Дембеле обаче твърди, че не е искал да си тръгва от Левски.

"Левски ме продаде принудително. Аз нямах никакъв избор. Тодор Батков бе уредил всичко без моето знание. Когато заминах за Германия, 2-3 дни преди мен там е бил човек на Батков, който бе подписал всичко. Бях поставен пред свършен факт. Дадох всичко за Левски, бях коректен. Имахме отличен сезон, но си тръгнах обиден от отношението", каза Дембеле пред "Меридиан Мач".

"Никой не ме е търсил да се върна в Левски. Нито аз съм звънял да ме вземат. Имам само хубави спомени от отбора, но съм обиден на президента", добави нападателя, който дори не знае, че Батков вече не е собственик на клуба. "Обадиха ми се преди две години да ме поканят на юбилея. Аз обаче отказах, защото нямах какво повече да правя в България. Не исках да се виждам с някои хора", завърши Дембеле.

:oops: :oops: :oops:

Ако Батков не беше враг на "Левски", щеше да изчака с трансферите на Жо и Гара и Спартак Търнава ги отвявахме като куцо пиле домат.

Само дето Ганьо тогава вече беше сдал багажа финансово и именно тия продажби ни хранеха през тия сезони. Продажбите на Живко и Зе Сорес, на сър Моф и Хичо, на Дембеле и Жо както и накрая на Гари и Вутов. Ако ги нямаше тия продажби и разчитахме само на Ганьо щехме да умрем от глад!

А що се отнася до трансферите, по-добре да нямаме трансфери от колкото такива като при Гонзо! Айде нема нужда!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2016 14:41

Avanti_Ragazzi написа:
А що се отнася до трансферите, по-добре да нямаме трансфери от колкото такива като при Гонзо! Айде нема нужда!

Напълно съгласен съм.

Относно Батков, той някога мислиш ли, че е давал свои пари? Ако бяхме отстранили с Жо и Гара Спартак, а след това и Локо Москва и бяхме влезли в групите, един милион евро не му мърдаше, после да ги беше продал, даже за повече щеше да получи, ама трябва в главата ти да тече мозъчен процес, а при него такъв нямаше... :roll:
Последна промяна от metodito на 02 юли 2016 14:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юли 2016 14:47

metodito написа:В смисъл? Ако вземем новите Китимбала, Слори, Чмовш и още десет като тях, по-добри ли ще сме?

Рангелов, Аниете, сърбинът Х - ако дойде, Чворович, чието вземане според мен бе напълно ненужно при положение, че си имаме младо вратарче, а Йорга (пу! да не му е уруки) е здрав сръбски селянин и професионален играч, който няма да тръгне да кара колело или там нещо си и да се контузи, плюс Деса.

Нужно е според мен, даже да се поизчисти състава, като се оттървем от Менголо и от Нар. Втория ми е на кантар.

В атака сме супер. Аденидже вкарва, Венци за мен си е класа! На мястото на Бедоя застава Аниете. Единствено, може би не е зле да се подсилим с един ляв бек още.

Имаме на вратата Йорга, Чвора и Шейтана, в средата на защитата имаме трима - Големия Сащо (който не харесвам), Рангелов и румънчето. Тримата няма как да играят заедно.

Колега, кой е този Рангелов, който споменаваш няколко пъти? Нещо съм пропуснал май.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2016 14:51

futbolqga написа:Колега, кой е този Рангелов, който споменаваш няколко пъти? Нещо съм пропуснал май.

Оф, да са таковам, жега ми е, Пиргов.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 юли 2016 14:57

metodito написа:
futbolqga написа:Колега, кой е този Рангелов, който споменаваш няколко пъти? Нещо съм пропуснал май.

Оф, да са таковам, жега ми е, Пиргов.

Ааа, сега зацепих :lol: Викам да не съм изпуснал някоя нова звезда :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 юли 2016 10:17

Жужо: В момента Левски не преговаря с никой

Няма нито една оферта за наши играчи, така че в момента изходящ трансфер е невъзможен", обясни Желязков. Според него Жуниор Мапуку е много далеч от трансфер на "Герена" и никога не е бил близо до Левски.

Как навреме се изниза Гонзи и насади на пачи яйца Жужо. Ники Илиев вместо да се прави на моралист и да плаши гаргите, че ще напуска А група да хване тримата ви "собственици" за гушите да дават пари за селкция, че иначе свършвате още с Марибор евротурнирите.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 03 юли 2016 10:21

То пък ,като че ли можем да вземем някой,който да направи разликата с Марибор:)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юли 2016 10:28

onegavon написа:Жужо: В момента Левски не преговаря с никой

Няма нито една оферта за наши играчи, така че в момента изходящ трансфер е невъзможен", обясни Желязков. Според него Жуниор Мапуку е много далеч от трансфер на "Герена" и никога не е бил близо до Левски.

Как навреме се изниза Гонзи и насади на пачи яйца Жужо. Ники Илиев вместо да се прави на моралист и да плаши гаргите, че ще напуска А група да хване тримата ви "собственици" за гушите да дават пари за селкция, че иначе свършвате още с Марибор евротурнирите.

Цесекар коментира селекцията на "Левски". Да не искате сега и нас да припознаете? Селекцията не се прави с мисъл за един мач, а за цял сезон. Абе я да питам ние като ви бием, за статистиката не трябва ли да ни се пише двойна победа - срещу вас и срещу Литекс?

Иначе по темата: мисля, че селекцията приключи. И по-добре да е така. А не да ми се точат "до Нова година", както каза един колега, после да ги чакаме "да се аклиматизират", че да ги махаме и да им плащаме неустойки. Щеше да е хубаво Жужо да донесе някой от Холандия. Бек примерно... Новия Дъстли, да речем.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юли 2016 13:42

Ако се вземат новите Диаби,Махмудов,Менголо, Нар и много други такива, по-добре да не идва никой :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 юли 2016 14:01

olfix написа:То пък ,като че ли можем да вземем някой,който да направи разликата с Марибор:)

За да направим разликата с Марибор селекцията трябваше да е приключила един ден преди началото на летния лагер. Преодоляването на словенците ще е равносилно на геройство.

Върни се в “Левски”