Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, modor, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Thsmith написа:абе кви са тия некадърни дузпи от уж двата отбора от които се очаква ад са най стабилни при тях
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Soulen написа:АААААААААА браво на наш'те![]()
![]()
Голям адреналин. Моите хора най-накрая да накажат жабите![]()
ММ1914 написа:James Beattie написа:ММ1914 написа:James Beattie написа:Италия ще чука германските шлюхари с 3-1. Германските боклучари ще се мотивират след 0-1 , ама ще ги чукат яко, както стана вчета на Уелс - Белгия. Италия 100% продължава напред! Ще си отрежа пениса, ако не стане това нещо. ИТА със сигурност продължава напред!
Ще се въобразиш в жена и си готов с прехраната.
ИТА ако бие, ще ми дадеш жена си да си изкарам напрежението. До ампутация не може да се стигне, понеже ИТА ще мачка яко. В това съм сигурен!
Мисля, да те подготвя за поп звезда като Криско, долен ще останеш, малко няма да можеш да сядаш, но такъв е живота. Не пиши много за жените да другите, че да не попаднеш на някой, който ти е на ръка растояние и после да пишеш само с показалците.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ММ1914 написа:Thsmith написа:абе кви са тия некадърни дузпи от уж двата отбора от които се очаква ад са най стабилни при тях
Виж статистиката и колко са стабилни жабарите. По спомен успяват да отстранят само Холандия на дузпи.
daduradam написа:Тоз' не стига, че обърка тактиката ми и не даде на Ману да бие дузпаПЪПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕШ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта