luchoni написа:Никой фен на Левски не отрича това че Пеевски ги държии това е нормално парите не миришат.
И къде са парите на Пеевски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
luchoni написа:Никой фен на Левски не отрича това че Пеевски ги държии това е нормално парите не миришат.
damyanov1963 написа:luchoni написа:Никой фен на Левски не отрича това че Пеевски ги държии това е нормално парите не миришат.
luchoni написа:damyanov1963 написа:luchoni написа:Никой фен на Левски не отрича това че Пеевски ги държии това е нормално парите не миришат.
Е как къде? Трибуна кабрио не се правете на ударени ,че така само изглеждате смешни
boabbb написа:luchoni написа:damyanov1963 написа:luchoni написа:Никой фен на Левски не отрича това че Пеевски ги държии това е нормално парите не миришат.
Е как къде? Трибуна кабрио не се правете на ударени ,че така само изглеждате смешни
Като беше дупка, повече ме кефеше![]()
boabbb написа:На каквото има - на това ще се кефятИначе какво - ще излизаме ли, или няма
Май ви омекна позицията ...
korteneca написа:boabbb написа:luchoni написа:damyanov1963 написа:luchoni написа:Никой фен на Левски не отрича това че Пеевски ги държии това е нормално парите не миришат.
Като беше дупка, повече ме кефеше![]()
И мен повече ме кефеше като имаше ЦСКА, ама на сега на преименуван Литекс се кефят хората.![]()
luchoni написа:Чакай бе аз си мислех че връщат незаконно автентичния ЦСКА от 1948 в новата А-група и вие за това бягате. А то било че вас ви е страх от преименуван Литекс.
korteneca написа:luchoni написа:Чакай бе аз си мислех че връщат незаконно автентичния ЦСКА от 1948 в новата А-група и вие за това бягате. А то било че вас ви е страх от преименуван Литекс.
И аз си мислех, че ще влезеш от оригиналния си ник, а не от номер 232131313, но... съдба! Страха от бан си е страх.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта