Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - България

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2016 15:11

boabbb написа:
Масата хора има определени разбирания и колкото и да ги облъчват от телевизията, че руснаците са "лошите" във филма, даже има обратен ефект :!:

А мислиш ли, че приказките за "добрата Русия", не правят същото ? :?
Всяка агресивна пропаганда, често постига именно обратен ефект.
Сред моите приятели, близки или просто познати, Русия имаше много фенове, но загуби поне половината с политиката си в последните 4-ри години.
И не, никой от тях не харесват Щатите, но някои минаха на моето мнение, че ако ще се бият САЩ vs. Русия, по-добре да победят "Янките".

А поколенията влюбени в Русия бавно си отиват.
Просто ЕГН.
Аз съм на мнение, че България ще дръпне РЕАЛНО напред, когато последното поколение влюбено в Русия/СССР си отиде.

Просто СССР ( беше ) и настояща Русия, са деструктивни страни, нищо полезно като политика и идейно развитие не могат да предложат на световната общественост.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 юли 2016 15:13

Защо бе, комсомолци 8-) Защо толкова много пърхате 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 юли 2016 15:14

Въпрос:
Какво толкова ви харесва в руското социално-икономическо положение, технически прогрес, жизнен стандарт (качество на живота), че толкова искате България да бъде насочена към този "източен модел"?
Вие(рубладжиите) непрекъснато хулите демокрацията след 89-та, но нима не виждате/разбирате, че т.нар.радетели и фигури, които се появиха на политическата сцена, всъщност, бяха вълци в овчи кожи, които си построиха една мащабна олигархична пирамида(на гърба на народа).
Мафиотски структури, куфарчета, приватизации, изкуствено предизвикана хиперинфлация...все реквизити, които силно напомнят за мръсните номера на московската система.
Всъщност, целия този т.нар.преход, бе внимателно планиран и впоследствие контролиран от кукловодите на КГБ/БКП(Москва).
Както си спомняте, Елцин даде тон за унищожението на средната класа в Русия, поведе марша на олигархията, впоследствие щафетата пое Путин и за 25 години...се отвори бездънната яма между олигархията и бедността, която достигна рекордни стойности през 2013-та година.
Русия заема високи позиции по всички отрицателни аспекти, точно както и България в рамките на ЕС.
Неслучайно ни наричат "Троянският кон на Русия" и с право!

А най-големият парадокс е, че русофилите непрекъснато плюят запада и всичко свързано с него, но иначе с най-голямо удоволствие използват/носят западни марки дрехи, техника, автомобили и пр.
А, кажете, колко западни и колко руски неща имате у вас?
Руските политици са буквално на нож срещу запада, но всички до един изпращат децата си в САЩ, Германия, Швейцария, Холандия, Норвегия, Дания, Англия...Защо ли!?
Последна промяна от smoothc на 01 юли 2016 15:20, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2016 15:20

smoothc написа:
Какво толкова ви харесва в руското социално-икономическо положение, технически прогрес, жизнен стандарт (качество на живота), че толкова искате България да бъде насочена към този "източен модел"?

По интересното е, че не се осъзнава, че развитието ни след 89-та пордължи да бъде по московски модел.
Или както аз казвам, направихме си "демокрация" от руски тип.
И сега повечето плюят запада, а единственото общо помежду ни е, че използваме думичката ДЕМОКРАЦИЯ.
Само че със западняците имаме различни разбирания за термина и това, какво всъщност означава този "строй".
Едно нещо е ясно обаче... Т'ва дето се вихри у нас от 89-та, няма нищо общо с реалната демокрация.

И на който не му харесва ставащото у нас след 89-та г. би трябвало да насочи гнева си на североизток.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 юли 2016 15:31

По интересното е, че не се осъзнава, че развитието ни след 89-та пордължи да бъде по московски модел.

Как да го осъзнаят, след като повечето русофили са ментално обременени?
Парадоксът е, че хем не разбират, че това което се случва(в последните 25-26 години) всъщност е една "ъпгрейдната" версия на московски(съветски) модел, хем натискат(милеят) да си върнат социализЪма. :)
И какво се случва?
Намират си въображаем враг(противник) в лицето на запада, срещу който непрекъснато се плюе и обвинява, че "ни е докарал до това дередже".
"Демокрацията е виновна!" - това е мантрата на рубладжиите, мислейки(убедени са), че запада(САЩ, ЕС) са виновни за техния скапан живот, а на практика в генезиса на всичко стои "необятната руска душа"(хибридна война), която те така силно любят и тачат.
Последна промяна от smoothc на 01 юли 2016 15:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 юли 2016 15:33

THE G.A.M.E написа:А мислиш ли, че приказките за "добрата Русия", не правят същото ? :?

Ако имаш малко акъл в главата не би трябвало, простотиите на някой форумен герой да ти променят възгледите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юли 2016 15:34

boabbb написа:Сега си говорих тука с познати за някакъв тукашен, който прокламирал разни "исторически" лозунги - как Русия не ни била освободила и прочее :roll: Част от въпросните вълци са били в Кюстендил на гости на свои колеги мотористи, имало и концерт на някакви металяги на центъра. Та, моя познат ми описа познатата картинка - въпросния "историк" е отишъл да им се репчи нещо на "вълците" , съответно 4-5 от нашите са станали и му се е случило нещо като на клипчето :lol: :lol: :lol: Фактът е следния - в България има стотици, даже хиляди места, дето ще си изкараш боя ако станеш и почнеш да скандираш "К*р за Русия" , докато при "К*р за САЩ" или "К*р за ЕС" е по-вероятно да получиш аплодисменти :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не бъди толкова сигурен ..... не ги одобрявам тези неща и не го споменавам, като теб, с някаква гордост, но пред очите ми миналата година пребиха един човек в паркчето оттатък ст."Васил Левски", само защото носеше тениска със знамето на Русия. ;) ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 юли 2016 15:36

smoothc написа:А най-големият парадокс е, че русофилите непрекъснато плюят запада и всичко свързано с него, но иначе с най-голямо удоволствие използват/носят западни марки дрехи, техника, автомобили и пр.

Типичен пример за консуматорско мислене, какъв ми бил телефона и какъв ми бил телевизора, ами корейски са, колата, която бащата ми купи също е корейска, а в едно последно време, голяма част от спортните ми дрехи са с японска марка, това сега прави ли ме азиатофил?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 юли 2016 15:39

HoUs4oOL написа:
THE G.A.M.E написа:А мислиш ли, че приказките за "добрата Русия", не правят същото ? :?

Ако имаш малко акъл в главата не би трябвало, простотиите на някой форумен герой да ти променят възгледите.

Тука не става въпрос за акъл, а за наглост, която може да изкара извън нерви и най-търпеливите.

Инак, да, личните ми наблюдения сочат, че все пак има хора, които се влияят от пропагандата и обратният и ефект.
Но това си е за тяхна сметка.

Аз лично гледам моят политически мироглед да не е повлиян от този на други хора ( организации, страни и т.н. ), щото не вярвам на никого, освен на себе си и моята преценка.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юли 2016 15:42

HoUs4oOL написа:
smoothc написа:А най-големият парадокс е, че русофилите непрекъснато плюят запада и всичко свързано с него, но иначе с най-голямо удоволствие използват/носят западни марки дрехи, техника, автомобили и пр.

Типичен пример за консуматорско мислене, какъв ми бил телефона и какъв ми бил телевизора, ами корейски са, колата, която бащата ми купи също е корейска, а в едно последно време, голяма част от спортните ми дрехи са с японска марка, това сега прави ли ме азиатофил?

Мизуно - прави те баровец 8-) Wave-вовете били много удобни, ама аз лично имам леко притеснение да взимам с подобна подметка, както и Air Max-овете - може и да ги съсипа за отрицателно време :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”