Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 15:18

Kris_men2000 написа:В Гара Дембеле има поне още 3-4 години футбол.Не е лошо нашите да се замислят по този въпрос. Може пък да ни е от голяма полза.Знае ли човек.

В Гара Дембеле има много алкохол още, футболът е на пето или десето място. С Гарата играеха Дъстли, Жо и още няколко можещи футболисти. Ако си спомняш това ни беше последният сериозен отбор, докато Главътъ не се намеси. Дембеле не е решение, докато влезе във форма ще минат 6 месеца, на нас мача на сезона ни е след 2-3 седмици. Заплатата му ще е равна на заплатите на всичките млади българи в отбора. Не става.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 30 юни 2016 21:41

Гарата няма място в Левски.Едва се отървахме от него.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 юни 2016 22:56

Какво става със селекцията :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юли 2016 00:11

mikata написа:Какво става със селекцията :?:

В изчаквателна позиция сме .В смисъл чакаме някой добър играч сам да пожелае да дойде в Левски .

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 01 юли 2016 10:46

Мисля, че селекцията върви доста добре, момчета. :mrgreen:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 юли 2016 13:29

Щях да питам за нови, но както е тръгнало няма и да има. Явно НС и УС ще изпълняват точка втора от активното мероприятие службите ангажирани от микренското джуде, т.е. - предизвикване на първосигналните сили в Левски да вземат решение сами да напуснат групата. Дано се намери някой да им посочи плюсовете и минусите. Че много лесно се руши (един от Столипиново за седем години го доказа практически), но много трудно се гради. Левски още не се е отърсил от кошмара на лошото управление смъкнало клуба в лоното на посредствеността и сега ако се ликвидира последствията ще са фатални. Зад онези стои солидно "бизнес общество" (разбирай бившата комунистическа номенклатура с наличния си антураж- политици, служби, поверените им от български и съветски фактори милиарди във всякаква валута, добре обучени кадри от все още съществуващата им полувоенна организация, осезаемо медийно присъствие и т.н.) и още не могат да си стъпят на краката. Въпреки многото пари продължава да е неустановен статута на клуба, базите, школите, стадиона, фенските организации. Ние сме сами срещу всички. Такава ни е съдбата. Рухнем ли, в това зверски натиснало ни безпаричие, много трудно ще се изправим на крака пак. Нали разчитаме на просия от спонсори докато не започнем да реализираме приходи от ЛЕ, продажба на играчи, маркетингови действия. Ако няма клуб, как да стане. На първосигналните малоумничета ще кажа: всяко число умножено по нула е равно на нула. Който има малко акъл ще ме разбере.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 юли 2016 15:07

Новите десен бек,дясно крило,централен защитник,плеймейкър и нападател идват ли :?: ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юли 2016 15:20

mikata написа:Новите десен бек,дясно крило,централен защитник,плеймейкър и нападател идват ли :?: ;)

Хванали са рейса в Мадагаскар, до 4-5 седмици ще са тука.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 15:29

onegavon написа:
Tommi написа:Трябва да се надяваме Аниете да си върне предишната форма и да се образува едно ядро от 5-6 човека, което да тегли напред целия отбор.

А годинките може ли да му върнете? Тоя вече не е за цял мач.

30 годишен футболист не е за цял мач? Честно?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 юли 2016 16:13

mikata написа:Новите десен бек,дясно крило,централен защитник,плеймейкър и нападател идват ли :?: ;)

Плеймейт, сори, плеймейкър ще е Аниете. Нападател защо ни е при положение, че Люпко играе общо взето със схемата на Стойчо - с един нападател, а ние имаме трима, ако броим и Илийчо. Виж десен и централен защитник си ни трябват. За ляво на мен Сашко ми харесва, а пък Мики се включи много успешно с русенци. За съжаление, доколкото чух на Дидо пак ще му правят операция, ужас. Така че ни трябват може би двама централни.

Аз искам два задължителни изходящи трансфера и то бързо! Менголо и Нар. :arrow:

Върни се в “Левски”