boabbb написа:Абе, ще ви кажа ... Това се отнася основно за 82-ката и Смити, в по-малка степен и за Играта : ! : Европа се напълни с арабели, които ви стрелят, взривяват, ще почнат и да ви е*ат, обаче вие си гледате Путин : ? Вие сте еманацията на заблуденото западноевропейско общество, чийто Съд по правата на човека забрани на България да екстрадира в Русия терориста, организирал атаките на летището в Турция и го нарече "политически емигрант" : ! : Вас резака ще ви е*е и коли, обаче за това ще е виновен Путин, нищо, че в изказванията му от последната година България я е била споменавана 2-3 пъти, я не. Сега и някакви мотористи, които са тръгнали на поход, и те били агенти на Путин и хибридната война на оная п*тка непоръбена Плевнелиев

Жал ми е за вас, честно ви казвам ...
Сигурен съм, че има и много места където може да си изкараш боя ако кажеш нещо наопаки за алах, мохамед или някой друг али баба. Или просто ако кажеш нещо против краденето на ток и закачането към стълбите. Утайки има навсякъде, интересното е кое ги обединява. После се сърдите като казвам, че сте на дъното на обществото.
Ето аз съм 1.96, тренирам всеки делничен ден от 15 години. Иначе казано съм в доста добра форма. Няма обаче да тръгна да гоня някой куку и да го бия на улицата понеже вика кур за някого. Ще го подмина точно както подминавам просяците по улицата, циганите миещи стъклата по светофарите и другите отрепки. Хората около мен също биха направили същото, най много да викнат сот/полиция да го изпъди от мястото на което буйства. Утайката обаче като първобитни хора ще тръгнат да се млатят по улиците. Всичко е въпрос на социална среда и еволюция де...
Тук е момента да се върнем на първия ти пост и заключителното изречение. Много интересно е кой кого трябва да съжалява, макар аз определено да не съм от хората изпитващи съжаление.