Мнениеот Old_death » 01 юли 2016 12:35
Beladona написа:Old_death написа:Beladona написа:djd написа:Beladona написа:djd написа:Абе в цялата теория за Божков куцат доста неща. Но едно е доста нелепо - че единствената му цел била да пречи на Гришата да вземе ЦСКА.
Аз не мога да кажа къде точно са интересите на Божков, но това е просто смешно. Представете си човек, който върти милиарди, да седне да хвърля средства и време, за да пречи на някого в нещо, в което самия той няма да има някакъв интерес. Това не може да се случи. Само идиот би го правил.
Може би борбата е да вземат базите - и единия и другия. Мислех си, че феновете също са интересни, но тя публиката взе да се разпада. Така че битката предстои.
Гришата за пореден път доказа , че не ги разбира нещата , помисли си, че като хване продажните животни и ще въздейства на на ББ и Кралев , само че пропуснаха съществения факт, че те са доста по-малко от всички останали фенове , които ще смачкат ГМО Литекс !!!
Решението е в ръцете на властта - на съдебната и изпълнителната.
Има ли опити за прекратяване на договора за базата от страна на Кралев?
Не знам,говори си само....не е намерил отговора на въпроса защо не го прекрати ноември миналата година например

а вече след като скочиха всички фенове,декларацията на Левски ....става все по-трудно да прецакаш Кредиторите с 30 млн лева по този начин !!!
Опа , нали дълговете бяха под 20 милиона ! Кога излъга?
ей, недей да ми излизаш с тези евтини ДМД Консулт номера, ОК ???
Емиле , явно днес от рано си прекалил с енергийните напитки . Това не е добре . Въпросът ми е съвсем резонен . До скоро ни облъчваше , че дълговете на ЦСКА са 15 - 16 милиона . Сега говориш за 30 ! Повтарям . В кой от случаите , ако не са и двата , си излъгал ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.