icko65 написа:boabbb написа:Тука продължава да се коментират пари, международни организации, припознавания ... всичко, но не и футбол
...За което сте виновни селските тарикати на Ганчев барабар с него.
Що бе ти градски тарикат ли си!?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа:boabbb написа:Тука продължава да се коментират пари, международни организации, припознавания ... всичко, но не и футбол
...За което сте виновни селските тарикати на Ганчев барабар с него.
KAT90 написа:Няма да ви цитирам, че имам работа.
Томиславе, най-нормалното беше тогава, защото се появява конкурент, а козът беше в ръката на ГГ, а не при ВБ.Така че той трябваше да си изиграе картите така, че да покаже не е само до ОП, като има и други по-важни фактори, а влиянието на фенската маса.Не е лошо да помислите, защо вашите ви манипулират така.Скоро ще излезе нещо, което няма да ви хареса.
Емс, целите на Божков са съвсем други и той знае, че шансовете му са много малки, затова направи такъв ОП, колкото да не се изложи.Никое от действията му не бяха категорични и да покажат намерения, които са насочени единствено и само за футболен клуб ЦСКА.
Пак ще повторя.В момента сме в ничия земя.Да, това в момента не е ЦСКА, поради ред причини.Бавни процедури, контрадействия и т.н. След договор за стадион, емблема и откупуване на определени активи и пасиви от старото дружество, тогава ще говорим за ЦСКА. Това нещо го знаят и от подуене, затова е целият вой.Защото на този етап ЦСКА-София има всички права да участва в ППЛ.Единствено може да мрънкат, заради изхвърлянето миналата година, но форматът е нов, а и има други, които не са се класирали по право.Всички претенции могат да бъдат предявени след края на целия процес, но и тогава няма да имат правни аргументи, ако всичко се спазва.
crvena.zvezda написа:ss1914 написа:Успехи не се купуват, ганчев може да купи титлите и да ги нареди някъде, но няма да са спечелени от него. Ганчев защо не хване да си купи и успехите на Топалов или Кобрата, сигурно защото може само тенекии да купува, но успехи не !
Ми така е,кажи го на вашите подлоги от синьото БФС!Не знам за какви успехи и титли говорят,тези госпожи,като техното любимо отборче дори не е е лидер и по калъфки-пак сте втори и тука,след Ференцварош
1982 написа:"По-добрият", хохохохо .... ти и двата не си ги чел, но знаеш вече кой е по-добрият - този на съвременния Бенковски.![]()
![]()
![]()
![]()
Всички ганчевисти сте тотално неадекватни същества.
boabbb написа:ceBep написа:boabbb написа:ceBep написа:Аз не разбирам какви наивници трябва да сте за да ви манипулират толкова елементарно а вие да се хващате на всяко нещо. То не бяха 6000 на първата контрола, хореография, шоу, а какво - 1000 глупака чоплещи слънчоглед. Сега ви пускат новината за видиш ли нечуван бум на абонаментните карти. Успоредно на това историята на клуба щяла да бъде откупенахаха. С кой документ се откупува история бе момчета.
Просто гаврата с вас е пълна. И не разбирам защо продължавате да сте част от този цирк. Кой още да излезе и да ви каже, че сте Литекс, папата ли.
Кажи какво да се направи, недей да пускаш само негативни коментариКажи, има ли друго решение
Може би гениалния план на Божков за следващите 120-30 години
Или да се преместиме в окръжната с Обеля, Тръстеник и т.н.
Защо да няма друго решение. Всички знаем, че тези дългове има как да бъдат оправени . Никой не иска това да се случи за 1 месец, има ли желание, има и начин. Но да искаш, и да го направиш, има разлика. А за сметка на това какво, бизнесмена закри ЦСКА като с цялата си наглост премести футболистите и ръководството на Литекс от Ловеч в София. И ако вие не бяхте застанали зад тази простотия, това едва ли щеше да се случи, щяхме да сме отново силни и обединени, и нямаше да станем за смях пред цяла България с този преименуван отбор.
Как ще стане, бе, човекНе знам колко годишен си, ама ако си изкарваш сам парите - как се изкарват 25 млн. лева
А как да ги дадеш, та да платиш масрафа на някой друг
Според много източници, Божков е милиардер даже ... Ако толкова много има желание да спаси ЦСКА, тия пари са му 2-3 % от състоянието ... И не съм заставал зад никого засега, чакам да видя какво ще стане
СВОБОДЕН написа:Ама то две ЦСКАта ли има? Не спечелиха ли миналата година купата? И не влязоха ли убедително в Б група?
ss1914 написа:Sith написа:Щели да изкупят историята. Дебилизъм на ента степен. Поне повтаряйте на беззъбия мантрите как ще изкупите от НАП задължения или някоя друга по-правдоподобна лъжа
Виж че като ги питаш как става тоя номер, сменят темата и почват да серат лайна, да псуват и да се тръшкат. Жалка история, тежка съдба има припознавача !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта