BRF написа:Гагауза си е гагауз
Безродник да си е по-лошо! Не си знае корените, готов е да ПРИПОЗНАЕ всеки за свой! БЕЗЛИЧНИ СТЕ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BRF написа:Гагауза си е гагауз
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:BRF написа:Оставам ви говеда,гагаузи и тем подобни да си избивате комплексите на тема Литекс-Етрополе 1948!
draki75 написа:maxi1914 написа:peliforewer написа:icko65 написа:BRF написа:Ozzimozzi написа:2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD
7 юли, четвъртък, 19:15 часа – ЦСКА (София) - ФК Краснодар - Diema Sport 2 HD
10 юли, неделя, 18:00 часа – ЦСКА ( София) - Динамо Киев - Diema Sport 2 HD
14 юли, четвъртък, 19:00 часа – ЦСКА ( София ) - Интер ( Милано) - Diema Sport HD
Ама в програмата ЦСКА ли пише или Литекс?
Пише:Червени боклуци от Ловеч..
Смешник нали днес официално напусна темата,аман от меки китки..... icko65 на 30 Юни 2016 11:40
За мен всичко е ясно вече.Държавата помогна Микрето да си направи врътките и ЦСКА за пореден път да е ОНВ.Защо казвам ЦСКА?Ми щото в момента и да не е ще стане. След известни еквилибристики с ОП-ве мутрите на Държавата ще си поделят всичко като слеят ново и старо ПФК.Хем феновете доволни хем ЦСКА ще си е същия.Ще останат бъзиците за Етрополе но това е цената на бързото завръщане в елита.Възраждането колкото и уродливо да е приключва.Приключвам и аз в темата.Ще се видим на Тича а през 2019 и на Варна Арена.Дупе да ви е яко
Да разбирам , че само жужето и вие можете да си мените мнението така ли ?
И кой си го е сменил лейко?
maxi1914 написа:[quote="draki75"
Венци Стефанов коментира изказването на председателят на УС на Левски Ники Илиев, който обяви, че отборът може и да напусне първенството
"Нямам нищо против. Ако трябва да гласувам, ще гласувам "за". 5-6000 наркомани по-малко по стадионите и улиците", каза Стефанов
peliforewer написа:icko65 написа:BRF написа:Ozzimozzi написа:2 юли, събота, 19:00 часа – ЦСКА ( София) - Легия Варшава - Diema Sport HD
7 юли, четвъртък, 19:15 часа – ЦСКА (София) - ФК Краснодар - Diema Sport 2 HD
10 юли, неделя, 18:00 часа – ЦСКА ( София) - Динамо Киев - Diema Sport 2 HD
14 юли, четвъртък, 19:00 часа – ЦСКА ( София ) - Интер ( Милано) - Diema Sport HD
Ама в програмата ЦСКА ли пише или Литекс?
Смешник нали днес официално напусна темата,аман от меки китки..... icko65 на 30 Юни 2016 11:40
За мен всичко е ясно вече.Държавата помогна Микрето да си направи врътките и ЦСКА за пореден път да е ОНВ.Защо казвам ЦСКА?Ми щото в момента и да не е ще стане. След известни еквилибристики с ОП-ве мутрите на Държавата ще си поделят всичко като слеят ново и старо ПФК.Хем феновете доволни хем ЦСКА ще си е същия.Ще останат бъзиците за Етрополе но това е цената на бързото завръщане в елита.Възраждането колкото и уродливо да е приключва.Приключвам и аз в темата.Ще се видим на Тича а през 2019 и на Варна Арена.Дупе да ви е яко
Аууу, голям срам! ПИК разкри: Декларацията срещу ЦСКА писана на бюрото на Божков!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта