ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

draki75

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот draki75 » 01 юли 2016 00:36

maxi1914 написа:
draki75 написа:
maxi1914 написа:
realist написа:
от maxi1914 на 30 Юни 2016 22:05

@realist - Имаш ли си на идеа колко зали взеха лиценз последните години ? Лобито на Божков издиша отдавна . При положение , че няма лоби за кво трябва да помага на някой ?

Явно си в час и си прав. Но бъркаш в едно. Той не помага, а изпълнява. Нарича се "зависимост".

Добре де зависимост съгласен съм . Или пропускам нещо или си връща стари услуги .

Менса, как е АЙ СИ КЮТО? Бягай да гласуваш, че останете ли ...! Ти си знаеш! :lol:

Твоето умножено х 2 . С нашето гласуване вие може да не влезете . :mrgreen:

Сменяй лепилото, това не е твоята марка! :lol: Не ми отговаряй! ;)
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юли 2016 00:37

maxi1914 написа:
draki75 написа:
maxi1914 написа:
realist написа:

@realist - Имаш ли си на идеа колко зали взеха лиценз последните години ? Лобито на Божков издиша отдавна . При положение , че няма лоби за кво трябва да помага на някой ?

Явно си в час и си прав. Но бъркаш в едно. Той не помага, а изпълнява. Нарича се "зависимост".

Добре де зависимост съгласен съм . Или пропускам нещо или си връща стари услуги .

Менса, как е АЙ СИ КЮТО? Бягай да гласуваш, че останете ли ...! Ти си знаеш! :lol:

Какво влизане , вие си отивате ;) Дооовиждаане , дооовиждаане , дооовиждаане ..... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 00:38

BRF написа:Каза го Гарибов през 2008 г!Сега сме 2016!

Не е врат, а шия... Това променя ли факта, че тия пари ТРЯБВА да се плащат? Щом се радвате на успехите от тези години, значи трябва да си носите и последствията от тях!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 01 юли 2016 00:39

baraba написа:
maxi1914 написа:
draki75 написа:
maxi1914 написа:
realist написа:

Какво влизане , вие си отивате ;) Дооовиждаане , дооовиждаане , дооовиждаане ..... :mrgreen:

И ще почнете с 13 отбора ? Здравей .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 юли 2016 00:44

BRF написа:
vaskonti написа:Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се плати на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се плати останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е платена цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.

Аз пък нямам никакво желание да виждам как заминават милиони за нелсон,тенгариня,мадам ба и тем подобни!По-добре да се направи реконструкция на стадиона или да се оправи Панчарево или пък да се направи първокласна школа!

Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се плати. Ако не се плати навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.
Милан е с 240 милиона дългове, но ги продадоха за 750 милиона. Защота имат много активи. ЦСКА е с 20 милиона дългове, но ако имаше съответните активи - стадион, база, играчи и т.н. , щеше да струва примерно 60-70 милиона.
Друг пример - щом си струва да се инвестират 10 милиона в клуб от трета дивизия, който няма фенска маса и се намира в малък град, значи си струва да дадеш 20 милиона за да вземеш ЦСКА - онзи от 2015, дори от 2013.
Защо Ганчев не го направи? Ти ми кажи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юли 2016 00:49

vaskonti написа:Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се плати. Ако не се плати навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.
Милан е с 240 милиона дългове, но ги продадоха за 750 милиона. Защота имат много активи. ЦСКА е с 20 милиона дългове, но ако имаше съответните активи - стадион, база, играчи и т.н. , щеше да струва примерно 60-70 милиона.
Друг пример - щом си струва да се инвестират 10 милиона в клуб от трета дивизия, който няма фенска маса и се намира в малък град, значи си струва да дадеш 20 милиона за да вземеш ЦСКА - онзи от 2015, дори от 2013.

Защото няма пари! Ако имаше много пари, нямаше да укрива 700 000 от захар...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 юли 2016 00:50

Ако ще се плати нещо,то по скоро ще платят на тагариня и такива като него заради централите.
Не си заслужава пак заради тях да си плюеш на лицето и признаеш нещо,което въобще не е ЦСКА.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 юли 2016 00:54

vaskonti написа:
BRF написа:
vaskonti написа:Пак ще кажа - аз бих припознал Етрополе само ако се плати на държавата, както и това, което се изисква от двете централи. Забележи - не включвам нашия съд защото съм наясно, че парите към Лира и перничаните са си чисто източване и за тези дългове хич не ми пука. Ако се плати останото, тогава що годе може да се дават примерите с Фиорентина и Рейнджърс, въпреки, че пак има разлика превид открадването на друг клуб. Но поне ще е платена цената. Но така, на готово, си оставате Литекс Етрополе и нищо друго. При това признато от всевъзможни институции.

Аз пък нямам никакво желание да виждам как заминават милиони за нелсон,тенгариня,мадам ба и тем подобни!По-добре да се направи реконструкция на стадиона или да се оправи Панчарево или пък да се направи първокласна школа!

Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се плати. Ако не се плати навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.

Ще даде все нещо. Няма къде да ходи. Сърди се на държавата, че не контролира вноса на захар. Ама тука ще се наложи да плати нещо. А то това нещо е над 60% от дълговете. Причината е, че не му се оставят и инвестициите в Литекс. Иска да си ги осребри по някакъв начин.

draki75

Мнениеот draki75 » 01 юли 2016 00:58

W84me написа:
vaskonti написа:Сигурно е по-добре, но тук не става въпрос за моето желание. Аз също не искам защото и парите за Нелсон и Тенгариня са си източване в следствие на умишлено зле направени договори. Но за да имаме аргументи да се наричаме ЦСКА, за да бъде признато това от ФИФА и т.н. , следва да се . Ако не се навсякъде ще се водим Литекс, без значение ти или ние какво твърдим.

Защото няма пари! Ако имаше много пари, нямаше да укрива 700 000 от захар...

Козирка кога? Паралии!
Единствените, които ще съжаляваме за вас сме ние! Няма да можем да ви продължим!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

James Beattie

Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?

Мнениеот James Beattie » 01 юли 2016 00:59

Истинското ЦСКА е в Масква ;)

Върни се в “Архив”