|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот muzovir » 01 юли 2016 00:28

Колега ММ1914 ти си като Матросов на амбразурата ;) .
Какво е твоето мнение- Трябва ли Левски да напусне ППЛ?
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2016 00:31

ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:Ми...според теб какво ще се случи, ако трябва да изплащате неустойка на играчи, на рекламодатели и спонсори?! :lol:
Новата ви трибуна също няма да се изплаща, ако не играете футбол! Ако сега напуснете първенството, догодина ще започнете от В група! Така че... :mrgreen:
Както вече написах, аз чакам кога ще напуснете първенството, за да отворя шампанското! :mrgreen:

Я помисли малко, знам че ти е трудно, но ще помагам. :mrgreen:
Дали в нашите договори, подписани през лятото на 2015 и зимата на 2015 година е залегнала клаузата за участие в новосъздадената през 2016г. нова лига? Отваряш ли шампанското, ама пенливото вино не е точно шампанско /Шампан - Франция/. Кой каза че няма да играем футбол? Напускаме новосъздадената ГМО-лига и участваме във В или Б, как ще ни спрът, още Б не е попълнена. Вратички винаги има. Литекс като ги изхвърлиха от А сега къде ще играят? Вие няма да плащате, пък ние да плащаме, така ли. Щом има компромис за едни, ще има и за други. ББПП ще клекне, щом за петолъчката клекна ще клекне и за нас.

Да, голям си "умник", направо пращиш от акъл! :lol: :lol: Ако съзнателно се откажете от първенството, тази година за вас няма има футбол! Това е според правилата на БФС и УЕФА! Догодина започвате от В група, а може и да е А областна по новите правила от миналата година! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:35

muzovir написа:Колега ММ1914 ти си като Матросов на амбразурата ;) .
Какво е твоето мнение- Трябва ли Левски да напусне ППЛ?

Написал съм го, щом се барат много хитри, да напускаме, да видим пак същата гледаемост като миналия сезон. Домуса назад с едни пари, до нова година Венци дебелия търбух ще дойде пеша до Герена, за да ни моли да ни включат във висшата и галактическата им лига.
Честно казано сравненията с руснаци са ми малко противни, ние на балканите може и да не сме много читави като хора, но тия са едни от най-противните представители на бялата раса.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:39

CSKA 78 написа:
ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:Ми...според теб какво ще се случи, ако трябва да изплащате неустойка на играчи, на рекламодатели и спонсори?! :lol:
Новата ви трибуна също няма да се изплаща, ако не играете футбол! Ако сега напуснете първенството, догодина ще започнете от В група! Така че... :mrgreen:
Както вече написах, аз чакам кога ще напуснете първенството, за да отворя шампанското! :mrgreen:

Я помисли малко, знам че ти е трудно, но ще помагам. :mrgreen:
Дали в нашите договори, подписани през лятото на 2015 и зимата на 2015 година е залегнала клаузата за участие в новосъздадената през 2016г. нова лига? Отваряш ли шампанското, ама пенливото вино не е точно шампанско /Шампан - Франция/. Кой каза че няма да играем футбол? Напускаме новосъздадената ГМО-лига и участваме във В или Б, как ще ни спрът, още Б не е попълнена. Вратички винаги има. Литекс като ги изхвърлиха от А сега къде ще играят? Вие няма да плащате, пък ние да плащаме, така ли. Щом има компромис за едни, ще има и за други. ББПП ще клекне, щом за петолъчката клекна ще клекне и за нас.

Да, голям си "умник", направо пращиш от акъл! :lol: :lol: Ако съзнателно се откажете от първенството, тази година за вас няма има футбол! Това е според правилата на БФС и УЕФА! Догодина започвате от В група, а може и да е А областна по новите правила от миналата година! :mrgreen: :mrgreen:

Подаваме документи за участие в Б група, не се отказваме от първенството. Доколкото схванах от всичките им глупости участието във висшата им лига е по желание. Участваме просто не е във висшата им лига и те го духат с едни пари от Домуса, консолидираме публиката, участваме в Европа, колкото и слабо да е участието. Играем си за купата като отбор от Б група. Не се притеснявай, ти как мислиш дали в България правилата се променят само за вас? За нас ще го направят отново. Кой е преебан накрая- всички ние, пак няма да има правила, а ще се правят според отбора. Щом аз мога да го измисля това на прима виста, то юристите в клуба ще могат и по-добри варианти да измислят.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 01 юли 2016 00:46

Имам чувството, че завиждаш на ЦСКА, че бяха във "В" група.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:51

muzovir написа:Имам чувството, че завиждаш на ЦСКА, че бяха във "В" група.

Да. Аз имам приятели ЦСКА-ри. Тръпката във В е нещо ново, водят се деца, всички празнуват. В двата колоса на България, нищо че са на глинени крака, сме преситени и разглезени от успехи, да не в последните години, но колко са хората които са на стадиона само заради успехите - много. 4-5 успешни мача и веднага стадионите се пълнят с ученици, бащи с деца. Смисълът на скапаната игра е че е заради хората, заради тръпката, не заради помиярите в ложите, които притежават един клуб. Той не е техен, клубът е на хората, с начина на управление на едни клуб, с начина на действие на собствениците се възпитават и малките зрители. Това се забрави. Когато пиша за морал, това е защото го мисля, не е защото искам да видя ЦСКА ощетен.

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 01 юли 2016 00:55

ММ1914 написа:

Да. Аз имам приятели ЦСКА-ри. Тръпката във В е нещо ново, водят се деца, всички празнуват. В двата колоса на България, нищо че са на глинени крака, сме преситени и разглезени от успехи, да не в последните години, но колко са хората които са на стадиона само заради успехите - много. 4-5 успешни мача и веднага стадионите се пълнят с ученици, бащи с деца. Смисълът на скапаната игра е че е заради хората, заради тръпката, не заради помиярите в ложите, които притежават един клуб. Той не е техен, клубът е на хората, с начина на управление на едни клуб, с начина на действие на собствениците се възпитават и малките зрители. Това се забрави. Когато пиша за морал, това е защото го мисля, не е защото искам да видя ЦСКА ощетен.

Тук си много прав! Поздравявам те. Аз ходя на стадиона и с двете ми деца и никога преди не съм виждал толкова деца там, защото и други родители си водят децата! Това е най- големият плюс за ЦСКА, а не спечелването на купата!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 01 юли 2016 00:58

Само така си говорят.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 01:02

muzovir написа:
ММ1914 написа:

Тук си много прав! Поздравявам те. Аз ходя на стадиона и с двете ми деца и никога преди не съм виждал толкова деца там, защото и други родители си водят децата! Това е най- големият плюс за ЦСКА, а не спечелването на купата!

Знам, най-жалкото е че повечето от вашите са готови да заменят кон за кокошка. Вие сте, все още най-успешния български клуб в евротурнирите и част от вас са готови да го заменят за 11-2 от Спартак Москва, за 4-1 от Видзев, за преименуването на този отбор, за това което Гришата каза за къщичката за пиленца.
За това колко Гриша Ганчев е човек, ценящ хората около него ще посоча един пример. Когато Ангел Бончев /дясната ръка на Гришко/, загуби няколко пръста, какво направи Гришко, припозна си нова ръка. Това говори много, колко струва ГГ като човек. Типичния български мутроолигарх хората не значат нищо за него. Помниш как се отнесе към Стоичков предният път. И вашите се готови да го целуват не само по ръката. Жалко е.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2016 01:06

ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:

Подаваме документи за участие в Б група, не се отказваме от първенството. Доколкото схванах от всичките им глупости участието във висшата им лига е по желание. Участваме просто не е във висшата им лига и те го духат с едни пари от Домуса, консолидираме публиката, участваме в Европа, колкото и слабо да е участието. Играем си за купата като отбор от Б група. Не се притеснявай, ти как мислиш дали в България правилата се променят само за вас? За нас ще го направят отново. Кой е преебан накрая- всички ние, пак няма да има правила, а ще се правят според отбора. Щом аз мога да го измисля това на прима виста, то юристите в клуба ще могат и по-добри варианти да измислят.

Мечтател! Напускането на първенството по ваша прищявка, означава отказ от лиценз! В случая ви е даден про лиценз, и вие като се откажете от него, ставате с аматьорски статут! Ще стане същото, каквото стана с ЦСКА миналата година, само че, тогава БФС не ни даде лиценз! А, сега вие доброволно се отказвате от него! И затова санкциите са по-големи! Ако се спазят наредбите, вие не трябва да играете футбол тази година!
ЦСКА миналата година, заради загубата на про лиценз отидоха във В група, но няколко месеца по-късно БФС промениха наредбата, вече отбор, който е загубил про лиценз отива в А областна, вместо във В група!
Веднага, след като сте получили своя аматьорски статут, играчите ви стават свободни агенти, и даже могат да ви искат неустойка! За другите неща вече писах по-горе! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Левски”