ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Джовани Бутачо
- Контакти:
Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?
Истинското ЦСКА е това , което пердаши ПФК Милиционер 1914 Подуене !!! Симпатизантитите на Милиционер 1914 многУ бръЖе , че го припознаят !!!
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
vaskonti написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Евла , сниСходителностКъде ще е мача ???
Където отреди жребия ,кокалисчо?
От кога се тегли жребии за това къде да се играе даден мач?
И дали ще те затрудни да си изразяваш мисълта ако си спестяваш тъпотиите за вазелин и лесно влизане?
Трудно ти е да разбереш да разбереш,че първия мач на ЦСКА ще го отреди жребии?Така ли?
Защитаваш и говедата от нападките ми,браво

Последна промяна от BRF на 30 юни 2016 22:54, променено общо 1 път.
Васконти, ти къде се се позиционираш? Знаеш, какво ще се случи скоро, нали?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Армия през крив макарон, нали ??? ГМО загуби мача !!! Ще ви смачкаме всички припознавачи , нормалните фенове сме повече 1000 пъти !!!
Кои сте вие бе лъжец!?Кажи за Кокалис и другите милионери!
BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Армия през крив макарон, нали ??? ГМО загуби мача !!! Ще ви смачкаме всички припознавачи , нормалните фенове сме повече 1000 пъти !!!
Едни кокъли му останаха за облизване.

CSKA 78 написа:
Син до гроб_ написа:Цска Москва е истинското. Другото е фалш и лъжа.
Сигурен съм, че такъв отговор търсиш. Заповядай!
Левски е един - Апостола!
Останалото с това име не е фалш, а пълен фалш!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
BRF написа:Beladona написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Ние сме НОРМАЛНИТЕ ФЕНОВЕ , независимо от кой отбор сме , искаме ИСТИНСКИ ЦСКА И ЛЕВСКИ , защото това е спорта в България !!!! А ти, си един обикновен припознавач, дето и Левски ще припознаеш , ако дога на Гришата ти го посочи !!!
Toninik написа:Хора, 1 или 2, без излишно философстване!
!!!
Деветото, естествено 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
BRF написа:vaskonti написа:BRF написа:Beladona написа:BRF написа:На първия мач на ЦСКА ще се види кой,кого и колко!По въпроса с титлите,ами ОК от днес нататък сме с 0,аз проблем с това нямам!Колкото до говедата,нормално е да търсят някакъв вариант да стоят далеч от нас!Мисля,че трябва да сме снисходителни и да им подарим вазелин за да влиза по-лесно!Колкото до беладона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
От кога се тегли жребии за това къде да се играе даден мач?
И дали ще те затрудни да си изразяваш мисълта ако си спестяваш тъпотиите за вазелин и лесно влизане?
Трудно ти е да разбереш да разбереш,че първия мач на ЦСКА ще го отреди жребии?Така ли?
Защитаваш и говедата от нападките ми,браво!
Да, трудно ми е да го разбера. По принцип всички отбори предварително си заявяват стадиона, на който ще играят. А ти може би се гласиш за суперкупата?
Дали ще има мач за Суперкупата на България, зависи от производството по несъстоятелност на ПФК ЦСКА АД. Въпросът е дали клубът, управляван от синдика, ще продължи да осъществява дейност”, коментира зам.-изпълнителният директор на БФС Павел Колев.
“Към момента Лудогорец няма съперник за въпросния двубой. Нещата зависят от това дали отборът ще кандидатства за лиценз във Втора професионална лига (“Б” група). Трябва да има заявен стадион за цяла година и финансиране. Трябва да стане ясно дали ще ПФК ЦСКА АД ще има достатъчно картотекирани играчи, както и осигуряване на охрана за мачовете”, допълни още Колев.
Както виждаш, никой не говори за Литекс Етрополе когато става въпрос за този мач. Вие се готвите за мач за първенство, където НЯМА жребии на кой стадион ще се играе.
Колкото до "нападките" ти ...дори за тях се иска някакво въображение, а не да го правиш с ентусиазма на първокласник, току що научил няколко псувни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]