ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?
Истинският отбор е номер 1 естествено.Тези новите нямат емблема....нямат стадион...нямат историята.Какво по дяволите имат.Нямат дългове извинете ме.... 

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
maxi1914 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:Ае отворените кажете разликаъа м/у историк , счетоводител , че нещо много издишате с тая декларация .
Гонзи, учете езици бе, мама му стара...!
Географията да си трае !!! Иначе можеш ли да отг . ? То ващо ръководство незнае какво пише за мен се хвана . Ае отговори професоре или още търсиш кои стадион е във Франция .
Пичага, много ми напомняш на Менса!
Ти ли си?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- jembajemba
- Контакти:
maxi1914 написа:draki75 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:Ае отворените кажете разликаъа м/у историк , счетоводител , че нещо много издишате с тая декларация .
Да започва с български, че само с циХански не става.
Историк / счетоводител ае кажи поне ти каква е разликата ? Или да питам дърпарката . След малко очаквам пак да изтрещиш и да си говориш сам .
Чичко Гугъл ще ти обясни, ако знаеш как да го напишеш! Ае пали от тук, имаш си тема за реване!
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
draki75 написа:maxi1914 написа:draki75 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:Ае отворените кажете разликаъа м/у историк , счетоводител , че нещо много издишате с тая декларация .
Да започва с български, че само с циХански не става.
Историк / счетоводител ае кажи поне ти каква е разликата ? Или да питам дърпарката . След малко очаквам пак да изтрещиш и да си говориш сам .
Чичко Гугъл ще ти обясни, ако знаеш как да го напишеш! Ае пали от тук, имаш си тема за реване!
Ясно и ти нема да кажеш нищо . Ти си с 4 титли ае към Ловеч . Много сте отворени като не ви изнася

[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
11_best написа:И какво ще кажете, че Рейнджърс не съществува?! Ганчев ви каза, че прилага модела Рейнджърс, а на вас още не ви се вярва...
Никъде в "плана Рейнджърс" не виждам прекръстване и местене в Глазгоу на чужди клубове .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
maxi1914 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:Ае отворените кажете разликаъа м/у историк , счетоводител , че нещо много издишате с тая декларация .
Географията да си трае !!! Иначе можеш ли да отг . ? То ващо ръководство незнае какво пише за мен се хвана . Ае отговори професоре или още търсиш кои стадион е във Франция .
Ти ли си?
Не бе баща съм ти . Конкретно можеш ли да кажеш нещо или ще се храниме ?
Ако много държиш да се запознаеш с баща ми, мога преждевремено да те пратя да се запознаеш с него в ......... гробищата!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:maxi1914 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:ugly bug написа:maxi1914 написа:Ае отворените кажете разликаъа м/у историк , счетоводител , че нещо много издишате с тая декларация .
Ти ли си?
Не бе баща съм ти . Конкретно можеш ли да кажеш нещо или ще се храниме ?
Ако много държиш да се запознаеш с баща ми, мога преждевремено да те пратя да се запознаеш с него в ......... гробищата!
Моляте чети бавно по 2 пъти .

[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
Христо Йовов новата радост на народа ли е?
- River Plate
- Контакти:
Re: Анкета: Кое е истинското ЦСКА според теб?
1
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...