1982 написа:River Plate написа:CSKA 78 написа:River Plate написа:CSKA 78 написа:Ми...декларацията на официалния форум, е изпратена от името на последния! А, тук подписи няма никакви, затова е смешна декларацията!![]()
А защо не коментираш, че тия дето молят Божков да не подава оздравителен план, бяха в делириум от неговото завръщане?
.
Я пак, че нещо не ти разбрах мисълта! Кой е бил в дерилиум от завръщането на Божков?!![]()
Същия тоя официален форум, с аватарите с черепи в чест на ВБПомним, помним...
Архивите помнят ....
11 юни 2015Един от акционерите в ЦСКА Костадин Петков също бе на срещата при Васил Божков вчера. Той сподели впечатленията си от нея в социалната мрежа Facebook.
”Нещата вървят в позитивна насока. Вероятно ще има лъкатушения, вероятно ще има сривове и възходи, но мисля, че ЦСКА ще тръгне в правилна посока, като нов социален модел. Сега думата има държавата - за бази, школи, лицензи и всичко останало. Повече от 15 години държавата бе мащеха за ЦСКА и майка за други клубове. Е, стига толкова”, написа Петков.
Друг от дребните акционери Никола Дърпатов пък коментира: „Най-накрая и на нашата уличка изгря слънце. Да поздравим господин Божков с добре дошъл и да пожелаем на Морко, Ам Гъл и Тати да си научат урока. Никой никога не ги е карал да правят цирковете през март, да разбият и докарат до фалит отбор, който имаше реален шанс за титла, и т.н”, написа Дърпатов във Facebook.
Чак ме е срам да ги чета. Това са хора без капка достойнство. Готови са да продадат и майките си за пари и слава.