ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HardWork » 30 юни 2016 16:03

River Plate написа:
suni написа:
River Plate написа:
Пич, не виждаш ли, че сме 20-30% макс от феновете. Такъв ни е материала. Припознавачи и лизачи. За това и България е на този хал.

По-точно 5-7%... ;)

Поредната мантра и лъжа на припознавачите.

П.П. И да си прав е много тъжно за обществото в което живеем!

А вие не сте припознавачи? Фенове на дружеството на Люво Пенев 0т 1999 година, което беше взето от Божков и припознато от феновете! Фалиралото юридическо лице е точно толкова автентично, колкото и новото! Щом се чувствате виновни за флита плащайте! За мен виновниците са Лупи и Гърнето, и аз няма да плащам, нито ще страдам за нещо, за което не съм виновен! За мен ЦСКА е марка, това е любимият ми отбор, и аз в момента виждам този любим отбор в ръцете на Гриша Ганчев! Слава Богу мнозинството от феновете разбират ситуацията, и са на парвиланта страна!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 30 юни 2016 16:03

suni написа:
River Plate написа:
suni написа:
River Plate написа:
Пич, не виждаш ли, че сме 20-30% макс от феновете. Такъв ни е материала. Припознавачи и лизачи. За това и България е на този хал.

По-точно 5-7%... ;)

Обичащите ЦСКА „оздравители“ може да нямат абонаментни карти за „Армията“, но за сметка на това са излели маса пари, за да си напазаруват лъскава ложа на стадион „Георги Аспарухов“! Тя е на трибуна „Иво Тонев“, на която феновете галено казват Кабриолета.

Ложата е фирмена, като ще се ползва от всички фирми, които иначе се юрнаха да спасяват ЦСКА – от „Ефбет“ до „Националната лотария“. За да се пъчат в ложата, „оздравителите“ са платили толкова, колкото е рекламният им договор с ЦСКА. Те обаче имат такъв и с Левски, което означава, че те наливат три повече пари на „Герена“, отколкото в Борисовата градина!

Странно е наведеното поведение на Левски като клуб, който все още приема подаяния от „оздравителите“ на ЦСКА. Може би заради това днес Константин Баждеков се изкряска, макар и не директно, че ако ЦСКА не е на Божков, Левски ще предприеме „крайни действия“!

Припомняме, че вчера половин армада „оздравители“ бе в Правец, където гледа двубоя на Левски с Дунав, а преди това размени мазни целувки с Даниел Боримиров.
:?

Изображение

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 16:04

River Plate написа:
CSKA 78 написа:Кашуй, аз подписи не видях! Приемам, че това е пуснато от десетина анонимници от кварталната кръчма! Които след тежък запой са събрали смелост, и са пуснали тази смешна декларация! :lol: :lol: :lol:

Не е по-смешна от тази на официалния форум, същите които миналото лято си бяха сложили Черепи и Джоли роджъри за аватари и бяха в делириум от връщането на Божков ;)

Ми...декларацията на официалния форум, е изпратена от името на последния! А, тук подписи няма никакви, затова е смешна декларацията! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 30 юни 2016 16:05

CSKA 78 написа:
River Plate написа:
CSKA 78 написа:Кашуй, аз подписи не видях! Приемам, че това е пуснато от десетина анонимници от кварталната кръчма! Които след тежък запой са събрали смелост, и са пуснали тази смешна декларация! :lol: :lol: :lol:

Не е по-смешна от тази на официалния форум, същите които миналото лято си бяха сложили Черепи и Джоли роджъри за аватари и бяха в делириум от връщането на Божков ;)

Ми...декларацията на официалния форум, е изпратена от името на последния! А, тук подписи няма никакви, затова е смешна декларацията! :lol: :lol:

А защо не коментираш, че тия дето молят Божков да не подава оздравителен план, бяха в делириум от неговото завръщане?
Кога стана говедо?
Кога стана човек на Пеевски?

Аман от платени драскачи и лизачи на джуджета.
Последна промяна от River Plate на 30 юни 2016 16:06, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 юни 2016 16:06

suni написа:
River Plate написа:

По-точно 5-7%... ;)

"Количествените натрупвания водят до качествени изменения".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2016 16:06

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Добра декларация, но има една приказка " Докато умните се наумуват-лудите се налудуват". Отдавна трябваше да се вдигне по-мощен глас против тези врътки на Ганчев!

Кашуй, аз подписи не видях! Приемам, че това е пуснато от десетина анонимници от кварталната кръчма! Които след тежък запой са събрали смелост, и са пуснали тази смешна декларация! :lol: :lol: :lol:

Клон Дьо Микре, аз пък съм убеден, че всички декларации се пишат някъде, където обикновени фенове не влизат, защото и аз не съм виждал декларация, ама на хартия и подписи с химикал, и ЕГН, както е при събиране на подписи в някаква подписка , несвързана с футбола.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 30 юни 2016 16:07

River Plate написа:
Кашчей написа:
River Plate написа:
Допускането на втори клуб с името ЦСКА в българското първенство в конкретната ситуация компрометира полаганите в момента колосални усилия за оздравяване на автентичния клуб и уврежда пряко интересите на кредиторите, сред които е българската държава, както и поставя под съмнение изобщо наличието на законност и справедливост в нашето общество.

Ето това е най-важното изречение в тази декларация!

Добра декларация, но има една приказка " Докато умните се наумуват-лудите се налудуват". Отдавна трябваше да се вдигне по-мощен глас против тези врътки на Ганчев!

Жалкото е че това е извадка от цялото население на България, само 20-30 % са свястно население, което не приема "лекия натиск" и нарушаването на закона, като нещо нормално.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 юни 2016 16:07

River Plate написа:
suni написа:
River Plate написа:
suni написа:
River Plate написа:

По-точно 5-7%... ;)

Обичащите ЦСКА „оздравители“ може да нямат абонаментни карти за „Армията“, но за сметка на това са излели маса пари, за да си напазаруват лъскава ложа на стадион „Георги Аспарухов“! Тя е на трибуна „Иво Тонев“, на която феновете галено казват Кабриолета.

Ложата е фирмена, като ще се ползва от всички фирми, които иначе се юрнаха да спасяват ЦСКА – от „Ефбет“ до „Националната лотария“. За да се пъчат в ложата, „оздравителите“ са платили толкова, колкото е рекламният им договор с ЦСКА. Те обаче имат такъв и с Левски, което означава, че те наливат три повече пари на „Герена“, отколкото в Борисовата градина!

Странно е наведеното поведение на Левски като клуб, който все още приема подаяния от „оздравителите“ на ЦСКА. Може би заради това днес Константин Баждеков се изкряска, макар и не директно, че ако ЦСКА не е на Божков, Левски ще предприеме „крайни действия“!

Припомняме, че вчера половин армада „оздравители“ бе в Правец, където гледа двубоя на Левски с Дунав, а преди това размени мазни целувки с Даниел Боримиров.

Изображение

Припомняме, че вчера половин армада „оздравители“ бе в Правец, където гледа двубоя на Левски с Дунав, а преди това размени мазни целувки с Даниел Боримиров.[/quote]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 юни 2016 16:08

River Plate написа:
CSKA 78 написа:Ми...декларацията на официалния форум, е изпратена от името на последния! А, тук подписи няма никакви, затова е смешна декларацията! :lol: :lol:

А защо не коментираш, че тия дето молят Божков да не подава оздравителен план, бяха в делириум от неговото завръщане?
.

Я пак, че нещо не ти разбрах мисълта! Кой е бил в дерилиум от завръщането на Божков?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 юни 2016 16:09

HardWork написа:
River Plate написа:
suni написа:
River Plate написа:

По-точно 5-7%... ;)

А вие не сте припознавачи? Фенове на дружеството на Люво Пенев 0т 1999 година, което беше взето от Божков и припознато от феновете! Фалиралото юридическо лице е точно толкова автентично, колкото и новото! Щом се чувствате виновни за флита плащайте! За мен виновниците са Лупи и Гърнето, и аз няма да плащам, нито ще страдам за нещо, за което не съм виновен! За мен ЦСКА е марка, това е любимият ми отбор, и аз в момента виждам този любим отбор в ръцете на Гриша Ганчев! Слава Богу мнозинството от феновете разбират ситуацията, и са на парвиланта страна!

Бе вчера "Екип" що писа, че ЦСКА е основан през 1948-а година, а не през 1999-а и има 31 титли, а не 3?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”