Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 15:26

HoUs4oOL написа:Русия е изобретила македонската нация? :lol:

Ами, не е далеч от истината ..... Коминтерна е бил марионетна организацийка на Москва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 15:29

Балкански Орел написа:http://www.dnevnik.bg/morski/2016/06/30/2787052_nacionalisti_napadnaha_v_burgas_protestirashti_sreshtu/

Не виждам кво има да се коментира повече, аз като ви казвам, че 90% от патриотите в България подкрепят Русия и това ни е близката страна, на вас майтап ви се струва.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5614190

Патриот и русофил са 2 несъвместими неща, Орел.

Патриотът е единствено "фил" на своята си страна. Не е чуждопоклонник.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2016 15:29

ivan56 написа:
boabbb написа:Да, кефя се, че ги набиха :!: Не може да ходиш да се конфронтираш с хората зад гърба на полицията заради чужд лидер, когото те не са и виждали наживо :!: Аз мога да отида на чичака да му кажа, че лапа на Путин, ама няма да се свия да ме рита :!: Педалска работа ...

Браво бе мъжкар, и кво да прави тоя дето е на земята, освен да се свие като го ритат десет.
Какъв го търсят тия мазни селяндури там, като протеста е срещу "Вълците" и обидните плакати са срещу тях, а не срещу някакви варненски цървули който си играят на войници.

Ами, те са им приятели, бе - обиждат им приятелите :roll: Отишли 10 човека да провокират ... Получиха си заслуженото, като гледам 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 юни 2016 15:32

v.r.s. написа:
ivan56 написа:
boabbb написа:Да, кефя се, че ги набиха :!: Не може да ходиш да се конфронтираш с хората зад гърба на полицията заради чужд лидер, когото те не са и виждали наживо :!: Аз мога да отида на чичака да му кажа, че лапа на Путин, ама няма да се свия да ме рита :!: Педалска работа ...

Браво бе мъжкар, и кво да прави тоя дето е на земята, освен да се свие като го ритат десет.
Какъв го търсят тия мазни селяндури там, като протеста е срещу "Вълците" и обидните плакати са срещу тях, а не срещу някакви варненски цървули който си играят на войници.

Остави другото, но някъде прочетох, че тези големи мъже са носили и използвали електрошокови палки, което си е голямо мъжество.
А да ги определят като националисти е безумие и явно тези, които ги определят като такива, не знаят значението на тази дума, те дори не са и русофили, а путинофили. Аз харесвам руската култура, музика, страна и народ, това може да ме прави русофил, но съм противник на руската политика, тъй като тя почти винаги е била срещу българският национален интерес и не само руската, а и другите, когато са били срещу него, тъй като по убеждения съм националист и за мен България е над всичко, но само като лозунг, а като усещане.

Това са същите партизани, като онези които обираха мандри и слязоха от гората през 44 година под бурните ръкопляскания на бащицата в Кремъл.Долни подлоги.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2016 15:34

Много се кефя, когат някой ходи да се навира на преден план и да провокира, и получи instant justice :lol: :lol: :lol: Само тупалки в простите кратуни на такива :!: И после един рев по форуми и прочее ... Ванката и 82-ката, не сте ли от морето :?: Що не ходихте и вие да обикаляте паркинга на спринт :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 юни 2016 15:35

Балкански Орел написа:http://www.dnevnik.bg/morski/2016/06/30/2787052_nacionalisti_napadnaha_v_burgas_protestirashti_sreshtu/

Не виждам кво има да се коментира повече, аз като ви казвам, че 90% от патриотите в България подкрепят Русия и това ни е близката страна, на вас майтап ви се струва.

Евете си майката всички псевдопатриоти.
Българи да бият българи, мерси.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 юни 2016 15:38

boabbb написа:Много се кефя, когат някой ходи да се навира на преден план и да провокира, и получи instant justice :lol: :lol: :lol: Само тупалки в простите кратуни на такива :!: И после един рев по форуми и прочее ... Ванката и 82-ката, не сте ли от морето :?: Що не ходихте и вие да обикаляте паркинга на спринт :mrgreen: :mrgreen:

Етрополец, лапай бибата на Микре и мълчи. :lol:
Аз съм от Бургас, ама ако не бяха станали тия циркове, толкова и щях да разбера че некви Вълци щели да идват.
Утре са в София, можеш да запалиш колата и да прескочиш да им кажеш кви са пичове. :lol:
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 15:40

boabbb написа:Ванката и 82-ката, не сте ли от морето :?: Що не ходихте и вие да обикаляте паркинга на спринт :mrgreen: :mrgreen:

Не съм от морето, бая далеч съм от него. А и не следя проявите на разни чужденци и/или чуждофили, дори тук прочетох какво е имало. Аз съм българин, никога няма да скоча да се бия заради Украйна или Русия.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 15:42

ivan56 написа:

Евете си майката всички псевдопатриоти.
Българи да бият българи, мерси.

Това е най-тъпото, българи да се бият помежду си заради чужда страна. Това е достатъчно показателно какъв прост и овчи народ сме.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2016 15:45

1982 написа:
boabbb написа:Ванката и 82-ката, не сте ли от морето :?: Що не ходихте и вие да обикаляте паркинга на спринт :mrgreen: :mrgreen:

Не съм от морето, бая далеч съм от него. А и не следя проявите на разни чужденци и/или чуждофили, дори тук прочетох какво е имало. Аз съм българин, никога няма да скоча да се бия заради Украйна или Русия.

Те скачат, щото им викат "лапачи на Путин" :roll: Колегата с еклерите и той не е ходил, ама се ежи :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”