ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 13:10

crvena.zvezda написа:
delqnski47 написа:За да не ме обвините,че съм взел страна и съм някакъв ''ганчевист'' искам да направя коментар по отношение на декларацийката,които пуснаха някои срещу Божков.По идиотска декларация не бях чел.Как може да гониш потенциален инвеститор за отбора!?!Ами ако оздравителния план на Ганчев не мине,а Божков се беше отказал да вкарва план?Кво прайм бре убавци? :)
П.П. Божков = Ганчев = бизнес = пари.Разберете го и спрете се карате.

Продължаваме напред,а Божков може пак да си инвестира,като спонсор примерно,щом толкова се натиска.Ганчев,което трябва ще го плати и без оздравителен план,бъди сигурен!

Затова ли внесе 2 молби за преждевременен фалит ??!

То, като фалира клубът, вече няма какво да се плаща ..... май това му беше целта на господина.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 30 юни 2016 13:10

1982 написа:
River Plate написа:[rimg]http://prikachi.com/images/95/8818095s.jpg[/rimg]

Днес, в онова кафяво нещо, списвано от ганчевата подлога Зарков, са сравнили Гриша Ганчев с ...... Бенковски. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Няма такова падение, човек, радвам се, че повече няма да имам нищо общо с подобни индивиди.

Как Бенковски? По-скоро Левски, Кромуел или Вашингтон.... Цццц, кво ли не правят някои хора за пари, то ти става жал :cry:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 30 юни 2016 13:13

1982 написа:Няма значение като какъв го е казал, нали се сещаш, че не е нормално за няколко месеца да си обърнеш позицията на 180 градуса ??! Ама, предполагам, едни работи и ти ги знаеш, не е нужно и да ги назовавам .....

Въобще не ме интересува какво някой смята за нормално и какво не, кой как би нарекъл нещо си. Не ме и интересува дали, какво, колко взима някой. Могъл - взел. Аз искам да се работи за развитието на Сектор Г и да бъде обединен! Когато едното мнение преобладаваше - се излезе с обща позиция, никой от инакомислещите не скочи. Когато картинката се промени - Офанзива излезе с декларация за "мнението на част от феновете на ЦСКА" и започнаха разцеплението. След като егото им е толкова голямо, че да се поставят над трибуната - да си ходят. Ако си преосмислят приоритетите - да заповядат пак. За мен е жалко, защото по-скоро ги харесвах и подкрепях, но и почти винаги е имало неща, които не съм и са ме дразнели.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 30 юни 2016 13:14

ЦСКА и Гриша Ганчев отказаха да платят кръвнина на Пеевски! Развяха знамето на Сектор Г и доказаха една стара максима. И най-малката държава е по-силна от най-голямата мафия. Държавата ЦСКА се надигна и успя! Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин. А сега нека заповяда не бай Иван, а Бай Бойко.

:shock: :shock: :shock:

Нещата излизат извън контрол, сериозно!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 юни 2016 13:15

djd написа:
ugly bug написа:
djd написа:
boabbb написа:Стоенето на ЦСКА за повече време във "В" група и по окръжните ще е пагубно за отбора и за привържениците, това се надявам да ви е ясно :!: Колкото до Божков - аз лично избягвам да го коментирам, но никак не схващам каква му е целта и защо точно се опитва да "спаси автентичния ЦСКА" :?:

Глей ся. За тези, за които е пагубно, хората направиха отбор, който да играе в А група. Другите, щом са готови да чакат, значи за тях не е пагубно.
Ако старото дружество не се фалира, а се приеме оздравителен план и в последствие купи ЦСКА-София, всички ще са щастливи. Предполагам. При друго развитие все ще има недоволни.
Какви са интересите на всичките тези хора, които са готови да инвестират в ЦСКА, само може да се предполага.
Но примерно една от целите може да е да се вземе концесия за базите, защото е приет ПУП за Борисовата градина и там предстоят огромни инвестиции.

А Добър ден!
Това го писах преди повече от 1 година още когато смениха главния архитект ама тогава ви се струваше смешно. 8-)

И аз ли съм ти се смял? Ако е така, посипвам си главата с пепел. :)

Ти си пичага а и аз трудно се впечатлявам. :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 30 юни 2016 13:16

Old_death написа:

Делянски , случващото се е като една шахматна партия . Почваш с едни намерения , но играеш и според ходовете на противника си . Първоначалния план на Ганчев бе чрез ФК ЦСКА да осигури участие в елита . Връзката между това дружество и ПФК ЦСКА АД даваше достатъчни основания за приемственост . От друга страна поради присъствието на синдик и отсъствието на средства , ФК - то служеше като мост за финансиране на спортно техническата дейност на клубът . БФС се заяде като магаре на мост и не разреши картотекирането на футболисти във ФК - то . На тоя етап битката бе за овладяване на ПФК ЦСКА АД . Имаше една размяна на ходове . Пробиха клубът чрез малкото Саше . Реакцията бе мигновена . Сашето бе уволнен и заменен с непробиваем доверен човек . На базата на законодателството ,ако някой иска да махне Паслар от ЦСКА , може да го направи след септември месец . Тук мога да се изложа , защото не съм юрист . Като цяло Ганчев винаги е мислил как да прекрати дейността си в Ловеч с минимални щети . Ако някой е мислил , че ще остави друг да бере плода на дългогодишните му усилия , се е лъгал сериозно . В първия вариант се искаше футболистите да бъдат трансферирани във ФК ЦСКА . След намесата на БФС тоя план отпадна . Единствения полезен ход бе преместването на Литекс . Някъде около нова година тук казах , че тия насила ще принудят Ганчев да премести Литекс . Така и стана . В такава партия не всичко става по твое желание . Играеш според ходовете на противника си . Последствията ги видяхме е последните дни . Относно Божков . Той никога не е имал сериозни намерения да влиза в ЦСКА . Апетитите му са само около базата . Лекинко бе понатиснат и бе приласкан с обещания за едни проекти , но е достатъчно умен за да се хване . С внасянето на ОП от Гришата му се даде достатъчна възможност да се измъкне с достойнство . Той реагира като гросмайстор . Внесе един смешен план , заради който тука много получиха ерекция , с ясната идея , че тоя план няма да бъде приет от съда . По тоя начин хем се измъква с достойнство , хем парадира , че е удържал на думата си . Какво предстои . Първо ще има борба за базите . Тук Черепа ще се опъне , но според мен е загубил битката . След това ще се вземат мерки за окончателната приемственост . Тя ще стане след закупуването на стария клуб или след неговия фалит . Тук думата ще имат съдът и кредиторите . Общо взето положението е такова в момента .

p.s.Имам молба мнението ми да не бъде репликирано от друг , освен от Делянски .

Въпреки молбата ти ще те репликирам, ако искаше да е само за Делянски, можеше и на лични да му пишеш.
Аз само едно нещо ще те питам.
Ако, както твърдиш, Ганчев е имал намерение да осигурява на ПФК ЦСКА АД участие в елита, защо не го направи чрез Литекс? Защо вместо Чавдар да придобива Литекс, то Литекс не придоби ЦСКА? Защо не обедини двата клуба? Дори и да се наложеше да играем с име от сорта на ЦСКА-Литекс? Така и така се правеха врътки да се върнем в елита.Така и така се отебаха всички наредби.Тогава на никой нямаше да може да му минават тезите, че Литекс не е ЦСКА.
За мен отговорът е за да се мине тънко. Не виждам друго обяснение. Може и да има. Кажи ми.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 30 юни 2016 13:17

1982 написа:
crvena.zvezda написа:
delqnski47 написа:За да не ме обвините,че съм взел страна и съм някакъв ''ганчевист'' искам да направя коментар по отношение на декларацийката,които пуснаха някои срещу Божков.По идиотска декларация не бях чел.Как може да гониш потенциален инвеститор за отбора!?!Ами ако оздравителния план на Ганчев не мине,а Божков се беше отказал да вкарва план?Кво прайм бре убавци? :)

Продължаваме напред,а Божков може пак да си инвестира,като спонсор примерно,щом толкова се натиска.Ганчев,което трябва ще го плати и без оздравителен план,бъди сигурен!

То, като фалира клубът, вече няма какво да се плаща ..... май това му беше целта на господина.

Той е длъжен да я подаде тая молба, ако АД-то е неплатежоспособно и уврежда интересите на кредиторите.
Иначе става подсъдим:

http://www.tita.bg/page/374

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 юни 2016 13:19

River Plate написа:
ЦСКА и Гриша Ганчев отказаха да платят кръвнина на Пеевски! Развяха знамето на Сектор Г и доказаха една стара максима. И най-малката държава е по-силна от най-голямата мафия. Държавата ЦСКА се надигна и успя! Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин. А сега нека заповяда не бай Иван, а Бай Бойко.

:shock: :shock: :shock:

Нещата излизат извън контрол, сериозно!

Да, за това ти пиша. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Няма такова падение, припознавачите достигнаха нови низини в подмазвачеството си към тази селска мутра и престъпник.
Последна промяна от 1982 на 30 юни 2016 13:20, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 30 юни 2016 13:20

1982 написа:
crvena.zvezda написа:

Мислиш ли че,държавата щеше да му бутне фандък и нямаше да му скъса гьона,под най-различни претексти и причини заради тия 14 млн. ;)Питай някой ,който е бил в казармата ,какво значи да те гонят по устав,питай някой бизнесмен,какво е всеки месец или на тримесечие да му идват държавните контролни органи на „гости“,питай го какво значи държавен рекет и извиване на ръцете ! Чети кво са ти писали хората по-нагоре,защо е трябвало това АД да се фалира :idea:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 юни 2016 13:21

CSKA 78 написа:
djd написа:Абе що не си седнеш на гъза и да спреш да пророкуваш? Каквото има да става, ще става.

Нищо не пророкувам! По-добре ти си седни на г.за, вместо да пишеш за неща, от които не разбираш!

Ей па един разбирач се извъди и ти. :lol:

Върни се в “Архив”