Черно море иска Александров от Берое

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Re: Черно море иска Александров от Берое

Мнениеот Popeye » 08 яну 2010 13:25

Ами добро начало има селекцията , Велизар тръгва много добре за сега!!!Желая му искрено успех!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 яну 2010 13:43

Аз си мисля,че това момче ще подпише направо с морето.Велизар му знае качествата и именн той го включи в идеалните 11 на есента.Това което заяви старшията за сега се изпълнява на 100%.Иска да вземе бързи играчи и тримата които е повикал са такива.Дано играем точно такъв футбол.Бърз,с едно докосване,бързо стигане до вратата на противника и изстрел.Такива играчи също така са идеални за контра атака.Не сме имали такъв тип играчи от времето когато Келепов играеше,дано се получи!В понеделник идва обещания от ръководството на Велизар класен централен нападател.До колко е класен ще разберем по време на подготовката.Но както каза Попай,нещата отиват на добре.И климата в отбора е добър.Скандалите ги прехвърлихме в друг отбор.Остава само да се оправи голямата болка на моряците-Стадиона!Защото без стадион,всичко което правим е ала-бала.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 08 яну 2010 14:42

А като се има предвид и, че се задейства мудната процедура за стадиона, май наистина добре изглеждат нещата...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 яну 2010 15:32

Може да е циганче,но винаги ми е харесвал на терена с играта си.Скромен,борбен,надъхан,бърз...ами има всички качества на футболистите,които искаме да виждаме в Черно Море.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 08 яну 2010 20:04

Не знам.Ние вече нямаме проблеми. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 яну 2010 20:14

Александър Александров дойде на Тича
Добри Атанасов, Варна / 8 януари 2010 16:07Размер на шрифта: T- | T | T+

© beroe.eu
Бранителят Александър Александров от Берое вече е във Варна. Той пристигна на „Тича” в 13:15 часа днес, като се очаква по-късно евентуално да се включи в заниманието на Черно море.

Десният бек няма да минава пробен период при моряците, а му предстои направо да сключи договор с клуба.

Бранителят нашумя с много силните си игри през есенния полусезон с екипа на Берое, когато стигна и до националния отбор.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 08 яну 2010 21:59

Само респект към Берое за изграждането на такъв талант като Сашко и дано със Домакина и другия Сашко/нашия великия/потвърдят на 100%, че имаме най-добрата защитна линия в "А" група!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 08 яну 2010 22:11

Може би Илиан Илиев е помогнал за трансфера все пак си е моряк.Може би сме имали някакво предимство пред другите клубове.Успех Сашко!Трябва да му изсмислим някакъв прякор. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 09 яну 2010 00:10

Батстанчо написа:Само респект към Берое за изграждането на такъв талант като Сашко и дано със Домакина и другия Сашко/нашия великия/потвърдят на 100%, че имаме най-добрата защитна линия в "А" група!

Бях решил да не се обаждам,ама то това направооо...
1.ЦСКА-8 гола
2.Литекс-9 гола
3.Миньор Пк-12 гола
4.Пирин-13 гола
5-6.Ч.море и Черноморец-14 гола
Ти на това "най-добрата защитна линия в "А" група" ли му викаш?Айде малко по-скромно,де!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 яну 2010 00:53

deepblue1963 написа:
Батстанчо написа:Само респект към Берое за изграждането на такъв талант като Сашко и дано със Домакина и другия Сашко/нашия великия/потвърдят на 100%, че имаме най-добрата защитна линия в "А" група!

Бях решил да не се обаждам,ама то това направооо...
1.ЦСКА-8 гола
2.Литекс-9 гола
3.Миньор Пк-12 гола
4.Пирин-13 гола
5-6.Ч.море и Черноморец-14 гола
Ти на това "най-добрата защитна линия в "А" група" ли му викаш?Айде малко по-скромно,де!

Докога ще се заяждаш бре пич? Не ти ли омръзна?
Моряци просто не му отговаряйте, за да не стане мазало- придържайте се към темата...
Дийп, ако така я караш, няма още дълго да се заяждаш...

Върни се в “Черно море”