Чудех се и аз, дали да драсна няколко реда по тази тема, но е малко абсурдна на днешно време, та я подминах един път...
Но пък...и аз да се изокам

Каква честност и морал, на днешно време??? - къде го срещате това?...кажете да ида и аз да видя нещо такова?
Честност и морал, имаше ехееее преди много години, до към 50-те години на миналия век, когато все още имаше много комунисти, но идеалисти!
Моя баща, милия, но и горкия, до край си остана честен и морален, но нито прокопса в този живот, а 90-та години заяви, че не му се живее повече и си отиде от този свят скоропостижно, само за 10 дни!
А аз, още през 70-те години разбрах че това честността и морала е за масата от простолюдието, но не и за който иска да просперира! - така ме научи държавата, обществото, БКП...А днес, какво по-различно? Че и БКП се отказа да лъже, че са комунисти, легализираха са натрупаните пари и се писаха капиталисти...Е-е, аз от кого да гледам, копирам, се уча?
От разни...крякащи будали, които дори не знаят и НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЯТ че са привърженици на прекръстеното Динамо София? И не само те, но и един куп прекръстени, пререгистрирани отбори, като Олимпик Стара Загора, Торпедо Пловдив, Велбъжд Пловдив, Антибиотик Разград, Левски 1914 и още знайни и незнайни...
Честност и морал? - добре, нека пък се позовем тогава на Исус Христос: "Който е безгрешен, нека пръв да хвърлил камък. Но да не забравя, че Господ гледа!"
Е, нека хвърлянето на камъни да започне сега!...
И само ЦСКА! - няма как да не благодарим на Ганчев, че спаси ИДЕЯТА ЦСКА, както и отбора!!! - а отбора е Ицко Янев и отбора му!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?