ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 23:11

Groucho написа:Едно не може да му се отрече на Ганчев - проведе цялата операция изключително умно.

Че то няма нищо сложно в тази "операция", нужно е само малко да обслужиш топ мутрата в България, тази от Банкя. Останалото е негова работа.

Неслучайно днес Ганчев е пуснал публична благодарност към Бойко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 23:14

percival написа:
1982 написа:
percival написа:
1982 написа:Да припомня пак как се прави .... от снощи:

http://milan.gong.bg/football-sviat/italia/kraj-erata-berluskoni-svyrshi-milan-e-prodaden-385274?

240 млн. евра дългове + над 500 млн. покупна цена, това е Милан, не е сергия на женския пазар. Ако искаш, ако не - майната ти.

НЕма истории да прекръстим Салернитана на Милан 1899, па да купим с нея Фиорентина, да прекръстим и нея на Милан-Милано, да ги преместим и двете в Милано, а феновете на Милан да ги припознаят, за да ни е по-евтинко. А истинския Милан да го фалираме, че имал 240 млн. евра дългове ....

Ако бяха оставили ЦСКА в "А" група и футболистите не се бяха разбягали ,то ЦСКА щеше да струва пари ! В случая ,няма почти никакви активи ! Говорим за имуществени !Докато при Милан има много активи !Самото участие в Серия А дава пари ,телевизионните права не са малки !Имат си подписани договори за спонсортство и реклама ,все пари и пари !
Стягай шалчето и на 23 на "Армията" да посрещаш червения любим отбор !

Каквито и активи и приходи да има при Милан, са натрупали 240 млн. евра дългове ?? Явно години наред разходите надвишават приходите ..... ама така се прави, марката Милан струва пари, много пари, дори и с огромни дългове. Като я искаш, плащаш.

АКТИВИ ИМА !Самото участие в Серия А носи сериозни приходи ! Нормално е да струва пари ,макар и със задължения ! В старото АД на ЦСКА ,няма почти никакви активи ! Те там е разликата !Казах ти,взимай шала и на 23-ти на стадиона !

Казах ти, приходите им, колкото и да са големи, са по-малки от разходите, факт е, че Милан е губещо предприятие.

Както и да се опитваш да го оправдаеш, няма оправдание за микренската цигания и селяния.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 юни 2016 23:17

Old_death написа:
Случи се нещо знаково в най-новата българска история. Особено в тази от последните години. Демонтиран бе цял един модел, сравним по своята опустошителност само и единствено с турското робство.
Направиха го ЦСКА и Гриша Ганчев. Те станаха първите в тази държава, които не се дадоха на делянпеевщината.Те са първите, които я победиха.
Не се залъгвайте. Корпулентния може да пече паласки в Дубай, но той има толкова много аватари тук, че това все още е НЕГОВАТА държава. Той разпространява вестници, той продава на „Лафка“-та, той свива цигари, той назначава съдии, той строи, а след това и ремонтира пътища, той дава на Опосумите му да пасат, той е БиТиВи, той е „Стандарт“, той е всичко! Както някога Султанът е бил всичко в Османската империя. И за да живееш спокойно в нея плащаш кръвнина.
ЦСКА и Гриша Ганчев отказаха да платят кръвнина на Пеевски! Развяха знамето на Сектор Г и доказаха една стара максима. И най-малката държава е по-силна от най-голямата мафия. Държавата ЦСКА се надигна и успя! Гриша Ганчев подобно на Бенковски нанесе люта рана в сърцето на тиранин Делянин. А сега нека заповяда не бай Иван, а Бай Бойко.
И да си върнем България. Видя се, че не е толкова трудно моделът #КОЙ да бъде демонтиран и в политиката, и в икономиката, и в туризма, въобще навсякъде. Просто ти трябват и там един Ганчев и един ЦСКА!
Сега най-тъпото ще е феновете на ЦСКА да се притесняват от подмятанията от Левски. Тъпо е. Там, където някога Крали Марко си е развял х.я и кръстил мястото „Подуяне“, сега си развява тубмака делянпеевщината. Там е адвокатът му, там са феновете му, там е политиката му. Да оригиналничиш с оригиналността на ЦСКА днес е тъпо, когато си Левски на Пеевски. Когато неговата мобилна компания ОФИЦИАЛНО купи публиката на Левски!
Феновете на ЦСКА трябва да са само и единствено горди. Те оцеляха във „В“ група. Нещо повече, показаха, че и там си остават №1. Затова решиха да ги асимилират като „сините“им братя. Е, не направо чрез Пеевски, но през задлъжнелия му Васил Божков. В добавка на двамата подкрепа се хвърли да оказва Кирил Домусчиев. Кой би оцелял, когато срещу него има хора с 20 милиарда!?
Оцеля ЦСКА! Защото е ЦСКА! И защото днес имаше Гриша Ганчев. Останалото е мучене…

Това е истината , останалото е мучене !

"Величие и падение на куртизанките"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 юни 2016 23:20

run1973 написа:Предостатъчно ли каза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Излагай се още :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз не съм в този форум солташак. Правил съм глупости, говорил съм глупости-носил съм си последствията. Бъркал съм-признавал съм грешката и съм имал доблест да се извиня. Свидетели-бол!
9 българи играха днес, нещо против ?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 29 юни 2016 23:24

sin4ec написа:
run1973 написа:Предостатъчно ли каза :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Излагай се още :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз не съм в този форум солташак. Правил съм глупости, говорил съм глупости-носил съм си последствията. Бъркал съм-признавал съм грешката и съм имал доблест да се извиня. Свидетели-бол!
9 българи играха днес, нещо против ?

Да имам нещо против-а когато ви се върнат контузените мангали-колко ще играят в основният състав като започне първенството?
И 9 българи днес играха, да но за 2-те полувремена ,в които бяха използвани 23 състезатели-не е много ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 29 юни 2016 23:27

1982 написа:
Groucho написа:Едно не може да му се отрече на Ганчев - проведе цялата операция изключително умно.

Че то няма нищо сложно в тази "операция", нужно е само малко да обслужиш топ мутрата в България, тази от Банкя. Останалото е негова работа.

Неслучайно днес Ганчев е пуснал публична благодарност към Бойко.

Това се нарича дипломация, ве, слабоуме..
Да не ислиш, че Плевньо като благодари всяка година на некви финландци и румънци, финландци и румънци са те освободили от турско?
Тая материя е сложна за тебе.. гледай си наредбичките на бесефе-то и сънувай..

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 юни 2016 23:30

Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 29 юни 2016 23:35

delqnski47 написа:Един въпрос:
Ганчев нали ''вкара'' някакъв си оздравителен план?Този оздравителен план не е ли за ''оригинала'' в крайна сметка?Не му ли е идеята накрая да направи обединение на двете дружества?

Да бе. Да натресе дълговете от болната глава на здравата. На никого не му трябва това дружество.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 юни 2016 23:36

1982 написа:
percival написа:
1982 написа:
percival написа:
1982 написа:Да припомня пак как се прави .... от снощи:

http://milan.gong.bg/football-sviat/italia/kraj-erata-berluskoni-svyrshi-milan-e-prodaden-385274?

240 млн. евра дългове + над 500 млн. покупна цена, това е Милан, не е сергия на женския пазар. Ако искаш, ако не - майната ти.

НЕма истории да прекръстим Салернитана на Милан 1899, па да купим с нея Фиорентина, да прекръстим и нея на Милан-Милано, да ги преместим и двете в Милано, а феновете на Милан да ги припознаят, за да ни е по-евтинко. А истинския Милан да го фалираме, че имал 240 млн. евра дългове ....

Ако бяха оставили ЦСКА в "А" група и футболистите не се бяха разбягали ,то ЦСКА щеше да струва пари ! В случая ,няма почти никакви активи ! Говорим за имуществени !Докато при Милан има много активи !Самото участие в Серия А дава пари ,телевизионните права не са малки !Имат си подписани договори за спонсортство и реклама ,все пари и пари !
Стягай шалчето и на 23 на "Армията" да посрещаш червения любим отбор !

Каквито и активи и приходи да има при Милан, са натрупали 240 млн. евра дългове ?? Явно години наред разходите надвишават приходите ..... ама така се прави, марката Милан струва пари, много пари, дори и с огромни дългове. Като я искаш, плащаш.

АКТИВИ ИМА !Самото участие в Серия А носи сериозни приходи ! Нормално е да струва пари ,макар и със задължения ! В старото АД на ЦСКА ,няма почти никакви активи ! Те там е разликата !Казах ти,взимай шала и на 23-ти на стадиона !

Казах ти, приходите им, колкото и да са големи, са по-малки от разходите, факт е, че Милан е губещо предприятие.

Както и да се опитваш да го оправдаеш, няма оправдание за микренската цигания и селяния.

Извинявай, но разсъжденията ти по отношение на Милан са елементарни. Посочени са дълговете към момента, но не е посочен баланса на дружеството към момента за да го определиш дали е губещо или печелившо. Да не говорим, че при големите компании процесите са доста инерционни. ето ти още малко по темата за дълговете:
http://www.gol.bg/barcelona/2016-03-31/kolosalno-dalgovete-na-barsa-i-real-sa-853-mln-evro

ЦСКА бе източван умишлено дълги години и ще се потретя сигурно , но това ставаше със съдействието на държавата.
Трябваше отдавна да има хора в затвора за умишлен фалит на дружеството, не сега да си говорим врели некипели за оздравявания, припознавания и т.н.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 юни 2016 23:37

Оооо, тука е настанала всенародна радост !! :)

Само ИСТИНСКИЯ ЦСКА , сладуриииии ! :)

Кефите се , че Държавата заеба 15 млн , ей така ?! Ок, не пискайте после като нема линейки !!! :)

Върни се в “Архив”