ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Пичове, като избягвате обосновани и донякъде издържани коментари, които са в подкрепа на текущите действия(поне до известна степен), чувствате ли се по-готини и интелигентни.Малко глупаво изглежда да се повтарят едни и същи неща, които нямат никаква правна и икономическа тежест, отхвърляйки тези С, случайно подминавайки с количествен спам и обратно пропорционален по качество.Разбирам, че след всеки подобен коментар искате да се предостави копие от диплома за мастър(а защо не и оригинал), макар че и тогава ще кажете, че това е благодарение на агнета, кокошки, кебапчета....Не се правете на ударени.А тези, които не се правят ще им препоръчам да избягват коментари, защото показват психическа неустойчивост и дисбаланс на двете полукълба!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
- Долно уйно
- Контакти:
1982 написа:Петко, доколкото знам, децата ти са в чужбина, май в Германия. Хич и не ги пускай, ако им скимне да си идват някой ден да живеят тук, в този кенеф няма живот.
И аз имам доста роднини вече навън, най-вече в САЩ, понякога им завиждам, че не поех и аз, не че и сега е късно, ама ми е малко по-трудно, щото съм поел едни ангажименти. Но всеки ден се убеждавам, че тук нещата вървят на много, ама много зле.
Аз отдавна спрях да съм моралист и съм й еВ@л майката на тая държава.
Ползвам до дупка, каквото и колко мога и ми е през чепа и утре ако скръцне кранчето света е голям.
Да живее анархията.

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Old_death написа:powerkroky написа:Old_death написа:[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439242_10206367545174243_7683578146766127583_n.jpg?oh=03e3c7eb24275e88230d07b38a819c54&oe=57FBE78A[/rimg]
[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516268_10206367545414249_3650371060393637706_n.jpg?oh=4c73d810346b0ffc46d6ebca762cdb7e&oe=57FCF0C1[/rimg]
Това е едно от лицата , внесли планът на Божков . Познайте от кой стадион е втората снимка ?
ХАХАХАХХАХАХАХХАХ
скоро освежителната бригада ще поеме по естествения си път към Подуене .
Както показва и любовното им гукана на 2 гласа тук.
Нещо нашите освежители подминават тия снимки с мълчание .
Какво има да се коментира? Милион пъти ви се каза, че никой тук не е изразил подкрепа за Божков, ама ако ще още сто милиона пъти да ви се каже, дали ще вденете? Единствен беладона, никой друг. Хич и не очаквам да асимилирате това. Няма и как да очаквам, след като намирате логика в изказването, че преименувания Литекс няма нищо общо с Литекс.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- GA_ veliki
- Контакти:
Ozzimozzi написа:Цигани и турци ще останат, защото сме зависливи, злобни, мразим, гледаме да дърпаме другия на долу и не на последно място мързеливи. Като висиш по цял ден във форума и спамиш мислиш ли, че допринасяш с нещо на обществото?
Ози ли си, мози ли си ти ако си мързелив не приписвай това си качество на всички.Ако бячкаш в някой "офис" , където само съскат змии, отиди да работиш някъде, където от това което ще заработиш, ама наистина да заработиш, ще ти зависи заплатата.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- dreben23
- Контакти:
petko.h.markov написа:Все таях надежда,че в БФС имат респект към правилата на футболните централи.Явно натиска е бил огромен.Все пак са написали,че
Литекс само си е сменил името на ЦСКА.Коректни и хлъзгави.
Сега предстоят други интересни събития.Съд,кредитори,жалби към УЕФА и ФИФА.Циркът продължава!
Няма циркове, знаех си, че ще ни върнат както ни и извадиха- престъпно. Но някои закони са си престъпни като цяло, колкото и иронично да прозвучи. ЦСКА не е потърпевш, потрърпевш беше единствено Литекс, който спря да съществува. От него остана само некакъв лиценз, който оправи работата нали с властимащите. Да разбирам ли, че мнозина от вас все още искате ЦСКА да продължи да играе в аматьорския футбол? Ако е така, значи или нещо не сте в ред с главите, или сте левскари. Оздравяване ви казват, че е невъзможно и ЦСКА да играе и професионалния футбол, а аматьорският означава временно съществуване, нищо друго и възможност лошите да ни затрият и още по-лесно. Тяхното съкровено желание е товачка- да не излизаме от там ако може, ама им казах, че няма да е задълго подобно въжделение.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Re: Спортни новини и политика
Tommi поннеже се правиш на много запознат и актуален,ще ти задам само този въпрос.
Левски дет сега му се кефите правоприемник ли е на Витоша,Левски-Спартак,Динамо?
Много внимавай какво ще отговориш! Защото има вероятност да се изложиш като за последно.
И още един въпрос.
Сливал,ли се е сегашният Левски с дружества по примера на ЦСКА,през годините и с кой и как така след като се е сливал с тези дружества и преименувал във времето е правоприемник на тези стари дружества и ползва тяхната история и успехи?
Действай
Левски дет сега му се кефите правоприемник ли е на Витоша,Левски-Спартак,Динамо?
Много внимавай какво ще отговориш! Защото има вероятност да се изложиш като за последно.
И още един въпрос.
Сливал,ли се е сегашният Левски с дружества по примера на ЦСКА,през годините и с кой и как така след като се е сливал с тези дружества и преименувал във времето е правоприемник на тези стари дружества и ползва тяхната история и успехи?
Действай
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
- GA_ veliki
- Контакти:
Както "гнома","джуджето" изведнъж стана г-н ГАнчев, така сега "тиквуна" ще стане г-н Борисов 

Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- Долно уйно
- Контакти:
Започвам да се замислям над едно нещо, а именно, че циганите са много по-умни от нас.
Правят си кефа, бичат си айляка, ползват си услуги и неплащат, получават си социалните помощи и т.н., и са прави, и ще ги подкрепям в действията им.
Правят си кефа, бичат си айляка, ползват си услуги и неплащат, получават си социалните помощи и т.н., и са прави, и ще ги подкрепям в действията им.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
angelco77 написа:Haralampy написа:Утре и Ицо щял да ни поздравява...
Йессс...
Достатъчно ще е: "Айнцу, цвайнцу... дрън"...
"обобщава" ситуацията...
![]()
![]()
Не се разбира какво си написал?Един съвет:
Явно си хванал чепа на Спасителя ти Ганчев.Лапни му го,пък пиши с двете си ръце,че да разберем какво искаш да кажеш.
Що бе ревнуваш ли вече

Анархия мать порядки!
- damyanov1963
Re: Спортни новини и политика
run1973 написа:Tommi написа:Трябва да им някакво уточнение, за да е ясно, че става въпрос за друг клуб.
А уточнение за Левски-Спартак,Витоша,Левски или Динамо- КОГАААААААААААА?
Питай Милко Балев и Добри Джуров, които се стремяха да заличат името на Левски, но ние винаги(и не само ние), така си наричахме отбора....
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч