ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 21:46

Ето го днешния им срам, нека го напомним пак:

http://www.sportal.bg/news.php?news=611533

Кланят се на мутрата от Банкя, благодарят й, че е натиснала БФС да си погазят правилата и да приемат Литекс в А група, въпреки че няма право да играе в нея. :oops: :oops:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 29 юни 2016 21:46

powerkroky написа:Разумно и справедливо е да се плаща възможния минимум , особено на държавата .
Ресурсите трябва да се използват за развитието на ЦСКА на първо място.
Вече е много по-интересно да се говори за контроли , селекция такива работи . :P

Така е пълна подкрепа за вас . Все пак почвате от нулата . Имате много да наваксате
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 29 юни 2016 21:47

sin4ec написа:
Haralampy написа:Наздраве Герена...
Не ме разплаквай , моля те...

:lol: :lol: :lol:

п.с. Апропо - НИЕ сме 62-ра Армия... А Божков е Паулус...

Чиърз...

Наздраве, Армия...
Не, вие не сте 62-а. Вие сте нормални фенове, които виждайки катастрофата-търсят някакъв вариант да продължат да са фенове. В което лошо няма. Но никога вече няма да е същото-това прекрасно го разбирате. И при нас няма да е същото-и обяснението е просто: няма я онази тръпка! И не, че не сме се радвали неистово на голове и победи срещу Литекс. Но това е друго. И не ми обяснявай глупости-дълбоко в сърцето има една горчилка и една спирачка, която не се преодолява със стойки и заучени фрази. Тя просто е там...

Герена, при мене няма и няма да има "горчилка" по простата причина, че от над 15 години съм убеден, че едно "обединение" с Литекс е най-доброто за бъдещето на ЦСКА... А как ше стане "юридически" - хич не ме брига...
:mrgreen:

При мене "горчилката" идва от друго - дори "6 поредни победи" над вас не могат да ме зарадват както "една единствена" едно време...
Едно е да биеш "Гибона, Кокала, Наско, Ники Илиев, Перукан, Мишо Вълчев, Пешо Курдов, Емо Спасов и прочие " ...
:roll:
Съвсем друго е "10 малки негърчета" да бият "други 10 малки негърчета"...

Това ми е "проблема" на мене...

п.с. Наздраве Герена... ти си "леВскар", не си "леФскар"
Последна промяна от Haralampy на 29 юни 2016 21:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 юни 2016 21:47

petko.h.markov написа:Все таях надежда,че в БФС имат респект към правилата на футболните централи.Явно натиска е бил огромен.Все пак са написали,че
Литекс само си е сменил името на ЦСКА.Коректни и хлъзгави.
Сега предстоят други интересни събития.Съд,кредитори,жалби към УЕФА и ФИФА.Циркът продължава!

Да не ти дреме.
Без правила футбола ни по-силен няма да стане.

Седи отстрани, смей си се и си прави бангото.

Няма да е в тая тема, а ще е за новия сезон ще отворя дискусия за Верея и с какво този отбор ще допринесе за развитието на футбола у нас :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 21:48

vaskonti написа:
1982 написа:
petko.h.markov написа:Все таях надежда,че в БФС имат респект към правилата на футболните централи.Явно натиска е бил огромен.Все пак са написали,че
Сега предстоят други интересни събития.Съд,кредитори,жалби към УЕФА и ФИФА.Циркът продължава!

Ти си пълен шаран, Петко.

В тая държава няма нищо свято и законно, новият любимец на етрополци - Бойко Борисов, когото години наред псуваха, а сега му пишат прочувствени любовни писма, го каза много правилно - материалът е лош. Ама много лош. Затова и до 40-50 години по тези земи ще останат да живеят основно цигани и турци.

Сещам се и за друг случай, в който рефренът "Бойко, К**во" еволюира до "Благодарим Ви г-н Борисов". Един дол дренки. Така става когато любовта към титлите надделява над всичко.

О, да, то не е само при нас, материалът е същият и при всички останали. Просто сега ние сме актуалната тема. Прост и овчи народ сме си и така ще си умрем.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 21:49

powerkroky написа:
Old_death написа:[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439242_10206367545174243_7683578146766127583_n.jpg?oh=03e3c7eb24275e88230d07b38a819c54&oe=57FBE78A[/rimg]

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516268_10206367545414249_3650371060393637706_n.jpg?oh=4c73d810346b0ffc46d6ebca762cdb7e&oe=57FCF0C1[/rimg]

Това е едно от лицата , внесли планът на Божков . Познайте от кой стадион е втората снимка ?

ХАХАХАХХАХАХАХХАХ
скоро освежителната бригада ще поеме по естествения си път към Подуене .
Както показва и любовното им гукана на 2 гласа тук. :)

Нещо нашите освежители подминават тия снимки с мълчание .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юни 2016 21:54

Петко, доколкото знам, децата ти са в чужбина, май в Германия. Хич и не ги пускай, ако им скимне да си идват някой ден да живеят тук, в този кенеф няма живот.

И аз имам доста роднини вече навън, най-вече в САЩ, понякога им завиждам, че не поех и аз, не че и сега е късно, ама ми е малко по-трудно, щото съм поел едни ангажименти. Но всеки ден се убеждавам, че тук нещата вървят на много, ама много зле.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 29 юни 2016 21:55

vaskonti написа:
1982 написа:

Ти си пълен шаран, Петко.

В тая държава няма нищо свято и законно, новият любимец на етрополци - Бойко Борисов, когото години наред псуваха, а сега му пишат прочувствени любовни писма, го каза много правилно - материалът е лош. Ама много лош. Затова и до 40-50 години по тези земи ще останат да живеят основно цигани и турци.

Сещам се и за друг случай, в който рефренът "Бойко, К**во" еволюира до "Благодарим Ви г-н Борисов". Един дол дренки. Така става когато любовта към титлите надделява над всичко.

Ти дали не си от някой отбор без титли,като Пирин ,да кажеме?
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 29 юни 2016 21:55

Сега като се замисля - радвайте се, че преименуваха Литекс + Етрополе на ЦСКА, а не Левски на ЦСКА :lol:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 21:56

http://7dnifutbol.bg/archives/31964

Още малко снимки с оздравители .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”