Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 29 юни 2016 20:55

Thsmith написа:Е как бре?
Ако Ердоган е приятел на Путя - турците са добри и нещата са светя и рози. Ако пуца по самолетчета и не е приятел на Путя... лош, лош ислямист, гадина, дните му се броят на пръсти. :lol:

Не е приятел бе. Да видим какво точно значи "нормализиране на отношенията". Мен ако питаш, нема да бъдат на предишното ниво.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юни 2016 21:01

TodorT написа:
Thsmith написа:Визирам горния потребител. Виж реакциите при предишните атентати и сега когато уж се сдобриха. :lol: :lol:

---

Иначе турците не ми е много ясно как могат да се опазят от тези талибани при положение, че цялата страна им е мюсюлманска и всеки може да е потенциален терорист. Службите не ешелон трябва да ползват, а направо на нострадамус да станат.
На запад/русия все пак имаш ограничени елементи за наблюдение и филтриране, следиш мюсюлманите, сменящите религии, религиозни сайтове и етк, но в мюсюлманска държава какво и кой точно да следиш?

Опитват се да "прихващат" проникващи "бежанци", да следят кюрдите и т.н, но няма съмнение, че им е по-трудно. Още повече, че са и по-близо до конфликтната зона. Чета, че полицията е очаквала подобно нещо и терористите са били разпознати още на входовете т.е. няма пробив в сигурността на летището. Не ми се мисли какво щеше да бъде, ако тези бяха успели да влязат. Турците спонсорираха ислямистите, сега "берат плодовете". Лошото е, че пак си го отнасят невинни граждани и те плащат за политиката на определени хора.... :|

Разпознати, значи че детектора е разпознал оръжието на терористите. Инак, ако турците знаят как се разпознават терористи на летище, значи са голяма работа. Да се усъмниш в едно лице - да, ама разпознали.... ама нанайси са разпознали.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2016 21:03

Понеже нямам фейсбук ми е любопитно: има ли акция жо суи Истанбул..или Еърпорт Ататюрк..турски знамена по профилите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юни 2016 21:17

Кашчей написа:Понеже нямам фейсбук ми е любопитно: има ли акция жо суи Истанбул..или Еърпорт Ататюрк..турски знамена по профилите?

Фейсбук и аз нямам, но едва ли има такива кампании, Турция не е от ''правилните страни'', може и да оцветят айфеловата кула с турското знаме, но едва ли.
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2016 21:32

Кашчей написа:Понеже нямам фейсбук ми е любопитно: има ли акция жо суи Истанбул..или Еърпорт Ататюрк..турски знамена по профилите?

Колкото имаше "Аз съм гей" 8-) Само с французи и белгийци сме съпричастни 8-) Другите не са хора, според възвишените европейски ценности 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 юни 2016 21:33

fcb_bg написа:
TodorT написа:
Thsmith написа:Визирам горния потребител. Виж реакциите при предишните атентати и сега когато уж се сдобриха. :lol: :lol:

---

Иначе турците не ми е много ясно как могат да се опазят от тези талибани при положение, че цялата страна им е мюсюлманска и всеки може да е потенциален терорист. Службите не ешелон трябва да ползват, а направо на нострадамус да станат.
На запад/русия все пак имаш ограничени елементи за наблюдение и филтриране, следиш мюсюлманите, сменящите религии, религиозни сайтове и етк, но в мюсюлманска държава какво и кой точно да следиш?

Опитват се да "прихващат" проникващи "бежанци", да следят кюрдите и т.н, но няма съмнение, че им е по-трудно. Още повече, че са и по-близо до конфликтната зона. Чета, че полицията е очаквала подобно нещо и терористите са били разпознати още на входовете т.е. няма пробив в сигурността на летището. Не ми се мисли какво щеше да бъде, ако тези бяха успели да влязат. Турците спонсорираха ислямистите, сега "берат плодовете". Лошото е, че пак си го отнасят невинни граждани и те плащат за политиката на определени хора.... :|

Разпознати, значи че детектора е разпознал оръжието на терористите. Инак, ако турците знаят как се разпознават терористи на летище, значи са голяма работа. Да се усъмниш в едно лице - да, ама разпознали.... ама нанайси са разпознали.

Едното камикадзе е било с шлифер, а другият със зимно яке. Появиха се и снимки в нета. Малко странно облекло за лятно време и това е привлякло вниманието на службите.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 юни 2016 21:50

А защо трябва да има някакви глобални лицемерски постчета и други глупости за хора, които никога не сте виждали и заговаряли ? В тия неща виждам нещо сатанинско, човек трябва да рони сълзи само за хора, които наистина е обичал и е имал някаква жива връзка с тях и смятам това за правилно.
Ако си вярващ и ходиш в църква, просто можеш да запалиш една свещичка в памет на жертвите от този масов атентат и толкова.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2016 22:04

Балкански Орел написа:А защо трябва да има някакви глобални лицемерски постчета и други глупости за хора, които никога не сте виждали и заговаряли ? В тия неща виждам нещо сатанинско, човек трябва да рони сълзи само за хора, които наистина е обичал и е имал някаква жива връзка с тях и смятам това за правилно.
Ако си вярващ и ходиш в църква, просто можеш да запалиш една свещичка в памет на жертвите от този масов атентат и толкова.

Европейско лицемерие :!: И аз това се питам 8-) Но я да видим, кой го започна 8-) Кому беше нужно да се мислят разни слогъни, да се събират лицемерните европейски лидери, да се държат за ръчички, да се правят на водачи на мирно шествие и да викат "Не на страха", докато в същия момент се крият по страничните улички, обградени от снайперисти, охрани и какви ли не служби 8-) Тези ли не ги е страх 8-)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 юни 2016 22:07

Какво значение има? Принципно никога не съм го разбирал това с аватарите/снимките, но в крайна сметка си е личен избор. Какво ви грее дали пенчо е съпричастен и е сложил аватар или не?

HoUs4oOL написа:Фейсбук и аз нямам, но едва ли има такива кампании, Турция не е от ''правилните страни'', може и да оцветят айфеловата кула с турското знаме, но едва ли.

CTAHKO написа:Колкото имаше "Аз съм гей" 8-) Само с французи и белгийци сме съпричастни 8-) Другите не са хора, според възвишените европейски ценности 8-)

Ама бъдете съпричастни бре, кой ви спира?

Нищо странно няма в това да припознаваш себеподобните си много повече от другите. Какво странно виждате в това?

Хипотетична случка, бой на улицата. Един си върви и поглежда лошо някой друг, а след това го набиват много здраво. Коя новина ще намери повече интерес за вас?
а/ Циганин набит от 2 ма БГ
b/ Българин набит от двама цигани
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юни 2016 22:17

Thsmith написа:Ама бъдете съпричастни бре, кой ви спира?

Нищо странно няма в това да припознаваш себеподобните си много повече от другите. Какво странно виждате в това?

Хипотетична случка, бой на улицата. Един си върви и поглежда лошо някой друг, а след това го набиват много здраво. Коя новина ще намери повече интерес за вас?
а/ Циганин набит от 2 ма БГ
b/ Българин набит от двама цигани

Хех 8-) Ние бяхме тези, дето не са съпричастни с брюкселските зелки и френските ментета и поради тази причина бяхме хулени и оплювани от вас - българските ментета, които бяхте най-загрижените и съпричастни европейци от всички европейци 8-) Сега ни викаш, ние да бъдем съпричастни ;) В конкретния случай доказахте, че сте тотални лаици и пълни с фалш ментета 8-) Ако не си разбрал либертарианецо, Кашчей това имаше предвид 8-)

П.П. Подобна новина никога няма да видиш в политкоректните български медии :!: Веднага ще ти обяснят, че това е битов конфликт м/у български граждани 8-) БХК не спи 8-)

Върни се в “Свободна зона”