ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red_Neck » 29 юни 2016 21:25

vaskonti написа:
Red_Neck написа:Един въпрос към колегите армейци, които декларират, че няма никога да приемат ЦСКА на ГГ:
Ще ви се промени ли позицията, ако ( когато) ОСК ЦСКА признаят новото дружество?

Аз съм казвал кога ще го призная - когато се плати на държавата, както и всичко, което ФИФА и УЕФА поставят като условия. Това е. На мен, за разлика от теб, обещанието за 10 титли съвсем не ми е достатъчно за да стана насила далтонист.

От къде съдиш аз какъв съм?

С ново дружество и от А окръжна (вариант Буки) на кого щяхме да платим?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 юни 2016 21:27

Haralampy написа:Наздраве Герена...
Не ме разплаквай , моля те...

:lol: :lol: :lol:

п.с. Апропо - НИЕ сме 62-ра Армия... А Божков е Паулус...

Чиърз...

Наздраве, Армия...
Не, вие не сте 62-а. Вие сте нормални фенове, които виждайки катастрофата-търсят някакъв вариант да продължат да са фенове. В което лошо няма. Но никога вече няма да е същото-това прекрасно го разбирате. И при нас няма да е същото-и обяснението е просто: няма я онази тръпка! И не, че не сме се радвали неистово на голове и победи срещу Литекс. Но това е друго. И не ми обяснявай глупости-дълбоко в сърцето има една горчилка и една спирачка, която не се преодолява със стойки и заучени фрази. Тя просто е там...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 29 юни 2016 21:27

KAT90 написа:Щял да припознае, ако се плати на всички! На сульо и пульо, Лупи, Градев....... :lol: Васконти, ти с всичкия ли си? Като толкова искаш плати ти, то е лесно с чужди пари да се оперира, нали? Да не дължат някой лев и на теб? По думите ти разбирам, че няма значение дружеството, важно кеш да пада в джобовете на други. :lol: :lol:

Друго е интересно, ако се приеме плана на ГГ, то значи имаме две дружества.Ако старото не бъде закрито, а наистина се оздрави, то като нищо догодина старото да закупи сегашното, иначе не виждам логика да се издържат две.Явно целта е да няма нулева година, а да се изгради нещо, което да се завърне готово.

Ти били приел план от човек пуснал 2 молби за фалит и прекръстил клубът на ФК Лупи ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 юни 2016 21:28

Red_Neck написа:
vaskonti написа:
Red_Neck написа:Един въпрос към колегите армейци, които декларират, че няма никога да приемат ЦСКА на ГГ:
Ще ви се промени ли позицията, ако ( когато) ОСК ЦСКА признаят новото дружество?

Аз съм казвал кога ще го призная - когато се плати на държавата, както и всичко, което ФИФА и УЕФА поставят като условия. Това е. На мен, за разлика от теб, обещанието за 10 титли съвсем не ми е достатъчно за да стана насила далтонист.

А сега, с преименуван "Литекс", на кого плащате?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2016 21:29

KAT90 написа:Щял да припознае, ако се плати на всички! На сульо и пульо, Лупи, Градев....... :lol: Васконти, ти с всичкия ли си? Като толкова искаш плати ти, то е лесно с чужди пари да се оперира, нали? Да не дължат някой лев и на теб? По думите ти разбирам, че няма значение дружеството, важно кеш да пада в джобовете на други. :lol: :lol:

Друго е интересно, ако се приеме плана на ГГ, то значи имаме две дружества.Ако старото не бъде закрито, а наистина се оздрави, то като нищо догодина старото да закупи сегашното, иначе не виждам логика да се издържат две.Явно целта е да няма нулева година, а да се изгради нещо, което да се завърне готово.

Не съм казал всичко, а само на държавата и определеното от ФИФА. Нищо не съм казал за Лупи или за перничаните.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 юни 2016 21:31

maxi1914 написа:

Ти били приел план от човек пуснал 2 молби за фалит и прекръстил клубът на ФК Лупи ?

А ти би ли ми построил хотел, пък аз ще ти го плащам с бъдещи приходи? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 29 юни 2016 21:33

Red_Neck написа:
maxi1914 написа:

А ти би ли ми построил хотел, пък аз ще ти го плащам с бъдещи приходи? ;)

Защо не ако имам ресурсите . А ти ще изкажеш ли мнение по питанката ми ?
Последна промяна от maxi1914 на 29 юни 2016 21:40, променено общо 1 път.
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 юни 2016 21:34

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13439242_10206367545174243_7683578146766127583_n.jpg?oh=03e3c7eb24275e88230d07b38a819c54&oe=57FBE78A[/rimg]

[rimg]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516268_10206367545414249_3650371060393637706_n.jpg?oh=4c73d810346b0ffc46d6ebca762cdb7e&oe=57FCF0C1[/rimg]

Това е едно от лицата , внесли планът на Божков . Познайте от кой стадион е втората снимка ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2016 21:35

Red_Neck написа:
vaskonti написа:

От къде съдя ли? Освен по това, че викаш на Литекс ЦСКА?

Хипотези не коментирам. Да не говорим, че хиляда пъти ви се каза, че в тоя форум беладона е единствения, показал подкрепа за Божков. Няма друг. Но за вас всеки, който не иска да вика за Етрополе значи иска Божков. Доста първосигнална логика, но и доста неангажираща мисловните процеси.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 29 юни 2016 21:36

Все таях надежда,че в БФС имат респект към правилата на футболните централи.Явно натиска е бил огромен.Все пак са написали,че
Литекс само си е сменил името на ЦСКА.Коректни и хлъзгави.
Сега предстоят други интересни събития.Съд,кредитори,жалби към УЕФА и ФИФА.Циркът продължава!

Върни се в “Архив”